tarot

Előrejelzések, cikkek, tanácsok gyűjteménye a tarot témakörében.

Kérdezd a <strong>tarot</strong>-kártyát! – 6. rész
Kérdezd a tarot-kártyát! – 6. rész
Sorozatunkban szakértőnk, Székelyhidi Ágnes a tarot-kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, mit jelentenek, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. A hatodik részben az Igazságszolgáltatás és az Akasztott ember lapokat mutatjuk be.
csütörtök, 15:04
Nlcafe.hu
Kártevőket hurcoltak be a finomságokkal
Kártevőket hurcoltak be a finomságokkal
Tarót, mangót, keserűdinnyét, padlizsánt és kígyótököt nem lehet májustól Indiából behozni az EU-ba – számolt be az MTI.
03.26. 21:20
Hir24.hu
Kérdezd a <strong>tarot</strong>-kártyát – 5. rész
Kérdezd a tarot-kártyát – 5. rész
Sorozatunkban szakértőnk, Székelyhidi Ágnes a tarot-kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, mit jelentenek, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. Az ötödik részben a Remete és a Szerencsekerék lapokat mutatjuk be.
03.19. 17:47
Nlcafe.hu
hirdetés
Heti tarot-előrejelzés: az elvonulás ideje köszönt be
A rohanó világunkban mennyi időnk van arra, hogy magukkal foglalkozzunk? Van-e időnk arra, hogy akár csak egy meditáció, vagy egy relaxáló kádfürdő segítségével elfelejtsük a zaklatott hétköznapok súlyait? Az igazság az, hogy sajnos nem. Túl sok teher nyomja a vállunkat, és már úgy érezzük, hogy nem bírjuk tovább. Itt az idő az elvonulásra.
02.24. 09:59
Harmonet.hu
Angyal tarot
Válassz hét lapot, és tudd meg, milyen lesz a jövő heted!
02.22. 18:20
Noiportal.hu
Heti tarot-előrejelzés: szerelmi lázban égünk
Alig pár napja tartottuk, az angol hagyományokból átvett Valentin-napot. Itthon a szerelem, a szeretet és persze a szerelemesek ünnepeként ismerjük. Megajándékozzák egymást a párok, sőt a legötletesebbek egy romantikus vacsorával és apró kedvességgel készülnek a párjuknak. Egyre kell törekednünk: fenntartani az érdeklődést, sőt megerősíteni a szerelmi viszonyt.
02.16. 23:59
Harmonet.hu
Szerelem tarot
Ha kíváncsi vagy kapcsolatod jövőjére, a szerelem Tarot elárulja!
02.13. 18:00
Noiportal.hu
Fedezd fel a tarot kártyák titkát!
A tarot mágikus kártyái az élet és a szerelem minden területén segítik döntésünket, hiszen a józanész válsághelyzetekben gyakran rossz tanácsadó, miközben a tudatalatti valószínűleg ismeri a helyes utat. A tarot ezt a tudást hozza bennünk felszínre.
02.12. 18:12
Noiportal.hu
Tarot - A lélek nyelve
A végtelenből a végtelenbe tartó zarándokok vagyunk.Utunk során örülünk,szeretünk,bukdácsolunk,nevetünk,együtt lélegzünk és létezünk a többi zarándokkal,s még ha úgy is tűnik néha,hogy egy helyben topogunk vagy netán visszafelé haladunk,a bennünk lakozó tapasztalni vágyó utazó folyamatosan transzformálódik a megszerzett tapasztalatok tisztítótüzében.
02.10. 07:55
Harmonet.hu
hirdetés
Heti tarot-előrejelzés: arasd le a babérokat!
Végre beérik a gyümölcs, méghozzá a munkád gyümölcse. Most megkapod, amiért dolgoztál kemény napok, hetek óta. Viszont ahogy az éremnek, úgy az életnek is két oldala van. Érhetnek apró kellemetlenségek és bosszúsak is lehetünk majd, de próbáljuk meg pozitív életszemlélettel figyelni a következő hét napunkat.
02.10. 07:33
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: valami készül
Úgy érzed, hogy változásban vannak a dolgok? Nem úgy jönnek össze a számításaid, ahogy azt szeretnéd? A párkapcsolatodban is adódik egy-két vita mostanában? Ne ijedj meg, semmi rossz nem történik, csak készülőben van valami: egy új, nyugodtabb állapot.
02.02. 23:59
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: a boldogság benned van!
Minden hét mást és mást tartogat, de hétről-hétre a lényeg mindig Te vagy és a boldogságod.
01.27. 08:03
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: ha megdobnak kővel…
Hogyan reagálsz, ha valaki megsért? Mit teszel, ha az élettől almát várnál, de ő csak citrommal kínál? Fognál egy adag cukrot, egy kis vizet és limonádét készítenél, vagy fancsali képpel tovább állnál és azt mondanád: fúj? A héten inkább legyél kreatív, készíts egy hűs italt és élvezd az életet.
01.19. 23:50
Harmonet.hu
Kérdezd a <strong>tarot</strong>-kártyát – 4. rész
Kérdezd a tarot-kártyát – 4. rész
Sorozatunkban asztrológusunk, Székelyhidi Ágnes a tarot-kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, mit jelentenek, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. A negyedik részben a Diadalékszer és az Erő lapokat mutatja be.
01.15. 18:22
Nlcafe.hu
Heti tarot-előrejelzés: döntések elé állít az élet
Az év csupán még most kezdődött el, de már most komolyabb döntések meghozatalán a sor. A hetünket a bölcs, megfontolt, olykor óvatos, máskor vakmerő elhatározások jellemzik majd. Egyedül a párkapcsolatunkban, magánéletünkben találhatunk egy kis nyugalmat. A kérdés csupán az, hogy tudjuk-e majd élvezni a pihenést, azt, amit most kapunk a párunktól?
01.13. 05:12
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: vigyázz, vége a titkolózásnak!
Az év második hetében, amikor a Hold éppen dagad sok feszültségben lehet részünk. Jobban tesszük, ha kevesebb pénzt költünk, hiszen az ünnepek alatt kialakult pénzhiányt valahogy be kell foltozni. Ehhez lehet, hogy más segítséget is igénybe kell majd venni. A párok szerelmi életét a hirtelen jött váltás megviselheti, míg a szinglik tovább élvezhetik a szingliélet áldásait (vagy átkait).
2014.01.06. 09:59
Harmonet.hu
Jodorowsky maratont rendeznek az Átriumban
Jodorowsky maratont rendeznek az Átriumban
A magyarhangya és az Átrium Film-Színház szervezésében január 2. és 4. között megrendezésre kerülő eseményén először kerülnek Magyarországra a chilei-mexikói filmrendező, képregényszerző, zeneszerző, író és költő legendás klasszikusai.Alejandro Jodorowskyról:Az orosz (ukrán) zsidó származású chilei-mexikói filmrendező, producer, színész zeneszerző, pantomimművész, képregényszerző, zeneszerző, író és költő, egyszóval művészpolihisztor. Emellett vallásfilozófus, pszichológus, karatemester, és tarotszakértő. Elsősorban ezoterikus, szürreális és sokkoló filmjeiről ismert, de jó néhány képregényt is írt.A kultuszfilmes ezt nyilatkozta: „Én azt várom a filmektől, amit az észak-amerikaiak nagy része a pszichedelikus drogoktól vár.” Jodorowksy emellett egy újkori spiritualista, és egyike a világ vezető tarot-kutatóinak. Újabban nagy figyelmet szentel a „pszichomágiának” nevezett pszichológiai terápiának, aminek az a célja, hogy meggyógyítsa az élet korai szakaszában szerzett lelki sebeket. A terápia azon a hiten alapul, hogy bizonyos külső cselekmény eljátszása közvetlenül hat a tudatalattira, megszabadítva azt egy sor traumától, akár több generációra kiterjedőtől is. Ezeket a cselekményeket a terapeuta írja elő, miután tanulmányozta a páciens személyiségét és családfáját.Jodorowsky műveit Magyarországon hivatalosan soha nem mutatták be. A 70-es években készült klasszikusait VHS-kazettán adták-vették a rajongók évtizedekkel később, ám neve mindmáig ismeretlen maradt a magyar közönség számára. A 83 éves, Párizsban élő, orosz zsidó családból származó, chilei művészt legújabb filmjének cannes-i premierjén Nicolas Winding Refn a „mozgókép utolsó fejedelmeként" hívta a színpadra, de a filmtörténet is az egyik legnagyobb hatású szürrealista rendezőként aposztrofálja.Az Átrium Film-Színházban 3 napig a Jodorowsky-életmű kulcsdarabjai kerülnek bemutatásra. Először lesz látható vásznon a mester 1970-ben készült A vakond (El Topo), valamint az 1973-as A szent hegy (Holy Mountain) digitálisan felújított kópiája. Legújabb, 2013-as filmjének, a La danza de la realidad címűnek ugyancsak az Átrium Film-Színházban lesz a magyarországi ősbemutatója, csakúgy, mint Jodorowsky meghiúsult főművéről készült friss dokumentumfilmnek is (Jodorowsky's Dune). Mind a 4 alkotás angol és magyar felirattal csak a Jodorowsky-maraton alatt nézhető meg, utána nem lesz elérhető. A Jodorowsky maratonon a művész filmjei mellett hazai előadók performanszai színesítik a programot. Jegyárak: filmenként 1600 Ft, 4 meghatározott filmre szóló bérlet 5000 Ft.A részletes program a www.atriumfilmszinhaz.hu-n olvasható.Forrás: atriumfilmszinhaz.hu
2014.01.02. 12:37
Szinhaz.hu
Heti tarot-előrejelzés: megtisztultan, Karácsonyra várva
A Karácsony már a küszöbön áll. Közel egy hetünk van arra, hogy mindent elkészítsünk az ünnephez méltóan. Viszont fontos tudni, hogy nem csak fizikai szinten kell meghitt, tiszta légkört teremteni, hanem a lelkünkben is. Ehhez egy meditáció tökéletes lehet, hogy megtisztultan várhassuk a fény születését.
2013.12.15. 23:59
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: új lehetőségek pénzügyekben
Itt az idő belevágni az új dolgokba, élni az érkező lehetőségekkel. Aki most elhalasztja az ajánlatokat, csak egy hosszabb idő elteltével találhatja magát újra ilyen kedvező helyzetben. Az eddigi negatív beidegeződéseket - a pénzzel kapcsolatban - tegyük félre és nyissunk egy új, tiszta lappal!
2013.12.08. 23:59
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: itt a várakozás ideje
Beléptünk az adventi időszakba, hamarosan itt a Karácsony, de addig még sok víz lefolyik a Dunán, így a tarot kártyák véleményét ismét kikértük, hogy mi várható az év 49. hetében. Kicsit döcögősen indulnak majd a dolgaink, de minden helyére kerül a hét végére.
2013.12.02. 04:57
Harmonet.hu
Kérdezd a <strong>tarot</strong>-kártyát – 3. rész
Kérdezd a tarot-kártyát – 3. rész
Sorozatunkban asztrológusunk, Székelyhidi Ágnes a tarot-kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, mit jelentenek, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. A harmadik részben a Főpap és a Szeretők lapokat mutatja be.
2013.11.28. 19:02
Nlcafe.hu
Heti tarot-előrejelzés: harmonikus hét elé nézünk
Végre lesz időnk arra, hogy magunkkal, illetve szeretteinkkel foglalkozzunk. Nem kell majd mindig a munkánkon, a pénzügyeken agyalni, idegeskedni, hiszen nagy történések nem várhatóak. Itt az idő picit hátradőlni a székben, lazítani, hogy a szinte már a nyakunkon lévő adventi időszakot kipihenten kezdhessük el.
2013.11.24. 23:59
Harmonet.hu
A mágikus Tarot jóslata
Kíváncsi vagy a jövődre? A Tarot mágikus kártyái az élet minden területén segítik döntésedet, hiszen a józanész válsághelyzetekben gyakran rossz tanácsadó, miközben a tudatalatti jól ismeri a helyes utat. Kattints, és tudd meg az igazságot!
2013.11.22. 18:03
Noiportal.hu
Honnan erednek a Tarot kártyalapjai?
Hogyan, mikor és egyáltalán kik alkották meg az első tarot-kártyacsomag 78 lapját? Milyen jelképeket, szimbólumokat tartalmaznak a kártyák? Hogyan jósolnak velük? Jövend?mondás, iránymutatás vagy jellemrajz? Miben segít igazán?
2013.11.19. 04:05
Ezoterikus.hu
Heti tarot-előrejelzés: szedd össze magad!
Az élet jó és rossz dolgok váltakozásából áll. Hol hosszabb, hol rövidebb ideig tapasztaljuk a pozitívat, ám ha valami negatív esemény miatt mélypontra kerülünk, akkor sem szabad depresszióba esnünk. Minden rosszból van kiút! Erre lesz jó példa ez a hét is, amikor a mélyből hirtelen a magaslatokra törhetünk.
2013.11.17. 23:51
Harmonet.hu
Kérdezd a <strong>tarot</strong>-kártyát! – 2. rész
Kérdezd a tarot-kártyát! – 2. rész
Sorozatunkban asztrológusunk, Székelyhidi Ágnes a Tarot kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, mit jelentenek, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. A második részben az Uralkodónőt és az Uralkodót mutatja be.
2013.11.16. 17:52
Nlcafe.hu
Heti tarot-előrejelzés: érkeznek a lehetőségek!
Itt az idő megtisztulni, félretenni minden akadályozó tényezőt az életünkből, tiszta lappal kezdeni. Érdemes elvégezni egy tisztító mágiát is akár, hogy jobb eredményeket érjünk el, mint az anyagi, mind a párkapcsolati életünkben. Járjunk nyitott szemmel, mert lehet, hogy éppen ezen a héten érkezik a nagy lehetőség.
2013.11.11. 04:43
Harmonet.hu
Buddhista Tarot - jóslás
Sokan vélik úgy, hogy a Tarot Indiából származik, melyek buddhista bölcsességeket rejtenek magukban. A buddhista Tarot hozzásegít bennünket ahhoz, hogy figyelmünket a külső történésektől elfordítva, tisztán megérthessük a saját szívünk legmélyén történő eseményeket.
2013.11.07. 13:00
Noiportal.hu
Gyógynövények és a Tarot - jóslás
A Füves tarot célja, hogy a tradicionális gyógynövények gyógyító tulajdonságait egységbe rendezze a tarot kártyákkal. Ily módon hasznos bevezetés a gyógynövénytan ősi művészetébe és az okkult misztikába.
2013.11.05. 18:00
Noiportal.hu
Heti tarot-előrejelzés: gond mentesebb időszak kezdődik
Az év 45. hetén több gondtól, nehézségtől is megszabadulhatunk majd. Lesz időnk arra, hogy kicsit magunkkal foglalkozzunk, fellélegezzünk, tegyünk egy lazító sétát az erdőben, de nem utolsó sorban arra is, hogy párunkkal, szeretteinkkel időt töltsünk. A gondok fogynak, egy új időszak veszi kezdetét, tele meglepetésekkel.
2013.11.04. 08:22
Harmonet.hu
Így jósold meg, mi vár rád a szerelemben - Óriás képgaléria!
Így jósold meg, mi vár rád a szerelemben - Óriás képgaléria!
A Tarot az egyik legbiztosabb jósmódszer, ha szerelmi kérdésekben van szükséged tanácsra.
2013.11.02. 14:35
Femina.hu
Jelképek - a lélek titkos beszéde
C. G. Jung az emberiség ősrégi szimbólumait fedezte fel a Tarot lapjain, melyek rejtetten vannak jelen tudatos viselkedésünkben, és függetlenek akaratunktól. Jung szerint teljes életet élni csak akkor lehetséges, ha harmóniában állunk a jelképekkel.
2013.10.30. 14:00
Noiportal.hu
Mi a horoszkópjegyed? Mi a Tarot lapod?
Az asztrológia az emberiség legrégibb szellemi és tapasztalati tudománya. A tarot a legrégibb szimbolikus képeskönyv, ami több száz generáción keresztül fennmaradt.
2013.10.30. 02:35
Ezoterikus.hu
A nevedben rejlő Tarot
A Kabbalában minden betűnek megvan a számértéke, így minden betűhöz hozzárendelhető a Tarot kártya egy-egy lapja is. A Kabbala tanítása szerint a név kötelez. Viselője azt az életutat fogja beteljesíteni, amire neve indíttatja.
2013.10.29. 07:00
Noiportal.hu
Heti tarot-előrejelzés: tisztázd magad!
A hazugságokról, füllentésekről most lehull a lepel. Ha azt szeretnénk, hogy az érintetteknek kevésbé fájjon, hogy az igazság kiderül, akkor jobb, ha tőlünk tudják, miben nem mondtunk igazat. Legyen ez párkapcsolatot, vagy barátokat érintő terület. A novembert érdemes már tisztán, hazugságoktól mentesen kezdeni.
2013.10.28. 08:11
Harmonet.hu
A szerelem jóslata
Válságba jutott a kapcsolatod, esetleg elbizonytalanodtál a párodat illetően? Vagy épp ellenkezőleg, dúl a szerelem köztetek? Ha kíváncsi vagy kapcsolatod jövőjére, a szerelem Tarot lapjai megmutatják, mire számíthatsz.
2013.10.26. 17:00
Noiportal.hu
Kérdezd a <strong>Tarot</strong> kártyát! - 1. rész
Kérdezd a Tarot kártyát! - 1. rész
Új sorozatunkban asztrológusunk, Székelyhidi Ágnes a Tarot kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák mit rejtenek, és ha kihúzzuk őket, mit jelentenek, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. Az első részben a Mágus és a Főpapnő lapokról mesél.
2013.10.24. 12:35
Nlcafe.hu
Heti tarot-előrejelzés: érzelmes hét várható
Az anyagias világunkból kicsit kiszakadva, a követező hét napunkat az érzelmek fogják meghatározni. A munkahelyünkön sem lesz annyira nagy a hajtás, mint amit eddig megszokhattunk, főnökünk engedékenyebb lehet velünk, mint korábban. Lesz időnk a munkák közepette, hogy foglalkozzunk párunkkal, családunkkal, szeretteinkkel. Itt az idő bepótolni azt, amire talán eddig nem volt idő.
2013.10.20. 23:59
Harmonet.hu
Az ANSATA TAROT titkai - melyik a saját lapod?
Ha valaki asztrológiával és tarot-val egyaránt foglalkozik, azt a felfedezést, teheti, hogy az állatövi jegyek (12) és a bolygók száma (10) egybeesik a Nagy Arkánum kártyáinak számával (22).
2013.10.20. 00:50
Ezoterikus.hu
Heti tarot-előrejelzés: egyszer fent, egyszer lent!
Az év 42. hetén amellett, hogy mélypontokat is meg fogunk élni, lesz részünk pozitív életeseményekben is. Amikor egy-egy gödörbe kerülünk, próbáljuk meg észrevenni az abban rejlő jót, akár mennyire is elfedik azt a problémák. Szükségünk lesz a pozitív, optimista énünkre, így a pokoli hétből egy kellemes, ám munkától nem mentes időszak vár ránk.
2013.10.14. 07:44
Harmonet.hu
Ne jósolj! Elemezz sorsot! Erre való a TAROT!
A 22 lap első pillanatra is azonnal analógnak látszik a kaldeus asztrológia zodikuszának 12 képével, a kínai Ji king 64 ábrájával, a mexikói tolték naptár képeivel.
2013.10.13. 03:05
Ezoterikus.hu
Mit üzennek neked Egyiptom istenei? - Ősi egyiptomi kártyajóslás
Az ősi egyiptomi kártyajóslás egy több ezer éves, teljesen kidolgozott koncepció. Egyike a legelső jóskártyáknak, melyek már jóval a Tarot előtt léteztek. Lapjain egyiptomi szimbólumok találhatók, melyek mindegyike egy-egy egyiptomi istenhez rendelhető.
2013.10.09. 16:57
Noiportal.hu
Heti tarot-előrejelzés: frissülj fel!
Hiába köszöntött be a csapadékosabb, hidegebb idő, ugyanúgy fontos, hogy időt töltsünk a természetben, hogy felfrissüljünk! Ez a hét alkalmas lesz rá, hogy mind fizikai, mind lelki szinten méregtelenítésbe kezdjünk és elengedjük a káros energiákat, hogy helyükre érkezhessen az új, az életerő. Készen állsz a változásra?
2013.10.06. 23:55
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: kezd új fejezetet!
"Ha újra kezdhetném, máshogy csinálnám!" - ugye ismerős ez a mondat? Most lehetőség nyílik arra, hogy lezárjuk a múltat és vele együtt a rossz döntéseinktől is búcsút vegyünk. Tiszta lapok kapunk az élettől, így nincs más hátra, mint tudatosan, jól átgondolva írjuk az életünket tovább. Ne felejtsük el a szerencsét, a pénzt, a bőséget is beleszőni!
2013.09.30. 06:35
Harmonet.hu
Jósolj az Angyal Tarot segítségével
Létezik valahol egy Angyal, aki csak rád figyel! És ennek az Angyalnak üzenete is van számodra. Kíváncsi vagy rá, hogy melyik ez az Angyal, és mit üzen neked a mai napra? Kattints!
2013.09.23. 16:57
Noiportal.hu
Heti tarot-előrejelzés: teremts biztonságot!
Az anyagi biztonság megteremtése érdekében sokszor megállás nélkül, szinte állandóan dolgozunk. Hiába érezzük, hogy energiánk fogytán újabb és újabb fákba vágjuk a fejszénket. Az ezen a héten adódó lehetőségeket viszont vétek lenne kihasználatlanul hagyni. Így döntés elé kerülünk: kihasználjuk a lehetőségeket és anyagi biztonságot teremtünk vagy további megállás nélküli munka?
2013.09.22. 23:59
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: lásd jobban az életed!
Problémák, nehézségek, sorra érkező akadályok, újabb és újabb feladatok - nem csoda, hogyha ezt tapasztaljuk, nem sok kedvünk marad pozitívan látni az életünket. Itt az idő ezen változtatni. Vegyük észre a mindennapokban rejlő apró, de olykor igen komoly pozitív eseményeket, amikért nem ritkán elfelejtünk hálát adni. Ha ezeket észrevesszük, a problémák sem lesznek már annyira nagyméretűek.
2013.09.15. 23:59
Harmonet.hu
Milyen szerelmes típus vagy? A Tarot megmondja!
Minden nőnek van egy egyedi szerelmi stílusa, melyet képvisel a kapcsolataiban. Ez határozza meg, hogy kit választasz partneredül, hogyan kezeled az eseményeket, sőt azt is, miként flörtölsz.
2013.09.13. 01:35
Ezoterikus.hu
Heti tarot-előrejelzés: mozgalmas napok jönnek!
Pihenés és kikapcsolódás - ezt a két szót elfelejthetjük erre a hétre, hiszen munkák, megbeszélések, tárgyalások és különböző teendők sorakoznak majd a hátunk mögött. Ha kiesünk a ritmusból, sokkal nehezebb lesz visszarázódni és még megterhelőbb lesz teljesíteni egy-egy kihívást. Ha viszont kiálljuk a kemény kihívások sorozatát, egy jól megérdemelt, relaxálós hétvége a jutalmunk.
2013.09.08. 23:55
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: itt a tanulás ideje!
Megérkezett a szeptember és vele együtt az iskola is elkezdődik. A fejlődés hetét éljük. Olyan szituációkba, helyzetekbe kerülhetünk, amelyek megoldásához tudásunk legjavára szükség lesz. Érezhetjük akár egy nagy próbatételnek is, méghozzá az élet egyik próbájának. Elfogadod a kihívását, teljesíted a próbák egyikét?
2013.09.02. 07:18
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: vigyázz, az ördög nem alszik!
A legváratlanabb pillanatban mindig tud történni olyan esemény, ami teljesen felforgatja a megszokott dolgokat. Ezen a héten rengeteg ilyen történhet velünk, ezért legyünk éberek. Természetesen örüljünk a jó dolgoknak, a pozitív változásoknak, előrehaladásoknak, de ne felejtsük el: az ördög sosem alszik!
2013.08.26. 08:55
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: mutasd meg mire vagy képes!
Ezen a héten meg kell mutatunk mindazt, amire képesek vagyunk. Olyan lehetőségekben és szituációkban lesz részünk, amelyeknél szükség lesz problémamegoldó képességünkre, kreativitásunkra és még egyéb más, talán eddig rejtett kincsünkre. Itt az idő bizonyítani!
2013.08.12. 07:55
Harmonet.hu
Operát, táncot és színházat is kínál a Sziget
Operát, táncot és színházat is kínál a Sziget
Népszerű operamelódiák, kortárs tánc- és színházi előadások is várják szerdától vasárnapig a Sziget fesztivál közönségét.A magyar bábosokból álló HUPS Crew a SzigetenA Szigeten idén olyan dallamok is felcsendülnek, amelyeket száz-kétszáz éve az utcán fütyültek a suszterinasok: az Opera új generációs képviselői szerdától öt estén át az Összművészeti színpadon adnak elő részleteket a világ ismertebb operáiból - közölte Várkonyi Judit, a dalszínház sajtófőnöke. Mint írta, a Sziget közönsége idén azt is meghallgathatja, hogyan énekelnek az operákban testiségről, szerelemről, féltékenységről és halálról, azaz ugyanarról, amiről a többi színpad szólóénekesei basszusgitárral kísérve. Minden este az Operaszigeten Keszei Bori, Megyesi Schwartz Lúcia, Rácz Rita, Rőser Orsolya Hajnalka, Horváth István, Kálmán Péter és Szegedi Csaba az operairodalom - Donizetti, Rossini, Mozart, Verdi, Bizet Puccini - legismertebb, legkönnyedebb és legszebb dallamaival várja a közönséget. A karmester Köteles Géza, a rendező Aczél András, közreműködnek a Magyar Állami Operaház Zenekarának muzsikusai.A Sziget honlapja szerint ezt követően minden nap a Filterperformance negyedórás színházi akciósorozata látható az össszművészeti helyszín sátra előtt. Esténként kortárs tánc- és színházi előadásokat is láthatnak az érdeklődők az Összművészeti színpadon. A sorozat keretében szerda este a BANDART Productions Dancing Graffiti és a Pataky Klári Társulat CS END ÉLET című produkciója látható. Csütörtökön három táncos - Dányi Viktória, Molnár Csaba és Vadas Zsófia Tamara - két zenésszel - Czitrom Ádámmal és Porteleki Áronnal - mutat be kortárstánc-előadást Nyúzzatok meg! címmel. Péntek este divatszínházi estét szentelnek a tavasszal elhunyt világhírű avantgárd divattervezőnek, Király Tamásnak Meghalt a Király éljen a Király…szelleme! címmel.Szombaton a Közép-Európa Táncszínház és Kun Attila Horda című, Lajkó Félix zeneszerző nyolc zenei tételére épülő produkciója látható az Összművészeti színpadon, ahol vasárnap Fehér Ferenc Running című koreográfiáját adja elő Yumi Osanaival.A Tarot Labirintus elnevezésű helyszínen minden nap délután az Élőkép Színház előadásán, interaktív önismereti szerepjátékon vehetnek részt az érdeklődők. A Civil Sziget területén a KOMA társulat a demokrácia témáját járja körül a KOMA Bázis - DEMO Sátorban a rendezvény utolsó két napján, augusztus 10-11-én. A Múzeumi Negyed programjai között megtalálható mindennap az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet rendezvénye, amelyen Gobbi Hilda születésének 100. évfordulója alkalmából a legendás színművész alakját idézik fel.Forrás: MTI
2013.08.08. 06:02
Szinhaz.hu
Heti-tarot előrejelzés: teremtsd meg a pénzt!
Biztos neked is vannak vágyaid, álmaid, amiket el szeretnél érni. Mai világunkban a pénz az az eszköz, amivel szinte mindent meglehet valósítani. Így, a célok, álmok eléréséhez elsőnek pénzre van szükség. Ezen a héten, a holdhatás is segíti munkánkat abban, hogy megteremtsük a pénzt. Határozd meg, hogy mire van szükséged és vágj bele!
2013.08.04. 23:55
Harmonet.hu
Kártyákkal a tudatalattihoz: tarot
Első írásos említése a 14. században már a tiltásáról szólt ennek a titokzatos kártyapaklinak. A jövő útjait kifürkészni segítő rendszer, pszichológiai-önismereti eszköz, netalán Atlantisz tudásának hordozója lenne a tarot? Egy bizonyos, a tarot nem játék.
2013.07.30. 13:00
Life.hu
Heti tarot-előrejelzés: engedd el a szegénységet!
A fogyó Hold időszakába lépve új lehetőségek nyílnak meg. Ha eddig nélkülöznünk kellett, akkor itt az idő a változtatáshoz, a szegénység elengedéséhez. Minden rossz szokásunktól, berögződésünktől könnyebben tudunk megszabadulni, hisz támogat minket a Hold ereje. Az új terveket, célokat már most szövögethetjük, hogy az elengedés után máris a pozitívra tudjunk fókuszálni.
2013.07.28. 23:55
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: találd meg az egyensúlyt!
A legnehezebben megtalálható, ám a legjobban járható út: az aranyközépút. Ehhez nem kell más, minthogy minden megtaláljuk az egyensúlyt, képesek legyünk tartani a mértéket. A költekezéseknek is épp úgy, ahogy az érzelmeknek is szabni kell egy egészséges határt. A hét fő feladata: találjuk meg az egyensúlyt!
2013.07.21. 23:55
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: itt a pénzteremtés ideje!
Ebben az időszakban növekszik a Hold, ami kedvez a pénztárcánknak is. Amennyiben szeretnénk, hogy minél vastagabb legyen, úgy mondjuk el egy-egy imát, meditáljunk, vagy végezzünk sikermágiát a cél érdekében. Fontos, hogy csak jóra használjuk ezt az erőt és leginkább a saját életünk javítására.
2013.07.15. 06:34
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: indíts tiszta lappal!
Itt az újhold időszaka. Kapunk most egy tiszta lapot a sorstól és mellé egy tollat. Rajtunk múlik, hogy mit kezdünk az életünkkel, mit írunk bele, mit szeretnénk a jövőben megtenni. Egyet viszont fontos megjegyezni: a tinta nem tűnik el. A tetteinknek következménye lesz. Nálunk most a lehetőség: változtatunk az életünkön, vagy sem?
2013.07.07. 23:15
Harmonet.hu
Alef, azaz Mágus
Alef, azaz Mágus
Nagy Árkánum, Kis Árkánum, geomancia, virágszimbolika, itt pedig egy asztrológiai tétel... Nem egy, hanem több csillagkép találkozása, amely egy szituációra utal. Herkules történetei, Szolón törvényei és a tízparancsolat. Ez itt, ni, pedig ki más lehet, mint Montesquieu, amint írja A törvények szellemét? Ha egy ilyet húzat a jós vagy a jósnő, három órán át is beszélhet róla. Nagyon jó dialógusokat lehet innen felépíteni – magyarázza egy tarot-kártyacsomag lapjait sorra véve dr. Kazanlár Áminollah Emil. Az egykori budafoki hentesbolt, felesége öröksége ma tarot-stúdió, ahol oktatás is folyik.
2013.07.04. 02:30
Nol.hu
Alef, azaz Mágus
Alef, azaz Mágus
Nagy Árkánum, Kis Árkánum, geomancia, virágszimbolika, itt pedig egy asztrológiai tétel... Nem egy, hanem több csillagkép találkozása, amely egy szituációra utal. Herkules történetei, Szolón törvényei és a tízparancsolat. Ez itt, ni, pedig ki más lehet, mint Montesquieu, amint írja A törvények szellemét? Ha egy ilyet húzat a jós vagy a jósnő, három órán át is beszélhet róla. Nagyon jó dialógusokat lehet innen felépíteni – magyarázza egy tarot-kártyacsomag lapjait sorra véve dr. Kazanlár Áminollah Emil. Az egykori budafoki hentesbolt, felesége öröksége ma tarot-stúdió, ahol oktatás is folyik.
2013.07.03. 22:10
Nol.hu
Alef, azaz Mágus
Alef, azaz Mágus
Nagy Árkánum, Kis Árkánum, geomancia, virágszimbolika, itt pedig egy asztrológiai tétel... Nem egy, hanem több csillagkép találkozása, amely egy szituációra utal. Herkules történetei, Szolón törvényei és a tízparancsolat. Ez itt, ni, pedig ki más lehet, mint Montesquieu, amint írja A törvények szellemét? Ha egy ilyet húzat a jós vagy a jósnő, három órán át is beszélhet róla. Nagyon jó dialógusokat lehet innen felépíteni – magyarázza egy tarot-kártyacsomag lapjait sorra véve dr. Kazanlár Áminollah Emil. Az egykori budafoki hentesbolt, felesége öröksége ma tarot-stúdió, ahol oktatás is folyik.
2013.07.03. 19:22
Nol.hu
Alef, azaz Mágus
Alef, azaz Mágus
Nagy Árkánum, Kis Árkánum, geomancia, virágszimbolika, itt pedig egy asztrológiai tétel... Nem egy, hanem több csillagkép találkozása, amely egy szituációra utal. Herkules történetei, Szolón törvényei és a tízparancsolat. Ez itt, ni, pedig ki más lehet, mint Montesquieu, amint írja A törvények szellemét? Ha egy ilyet húzat a jós vagy a jósnő, három órán át is beszélhet róla. Nagyon jó dialógusokat lehet innen felépíteni – magyarázza egy tarot-kártyacsomag lapjait sorra véve dr. Kazanlár Áminollah Emil. Az egykori budafoki hentesbolt, felesége öröksége ma tarot-stúdió, ahol oktatás is folyik.
2013.07.03. 10:55
Nol.hu
Heti tarot-előrejelzés: engedd el a fájdalmakat
Ezen a héten a fogyó hold hatása arra ösztönöz minket és ad lehetőséget, hogy minden rosszat, negatívat, ami van az életünkben, egy ima keretében elengedjünk, hogy az energiák megtisztulva érkezhessenek vissza hozzánk.
2013.07.01. 05:14
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: itt az álmodozás ideje
Az újhold időszakába lépve egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az álmaink, céljaink, amelyeket el szeretnénk érni, amelyek megvalósulásáért rég óta esedezünk. Ezen a héten adott lesz az az energia, amelyet használva megteremthetjük álmainkat. Természetesen a tetteket, cselekedetek ne felejtsük el, hisz ezek nélkül nem történhet semmi változás.
2013.06.24. 07:44
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: a pénz hete
Ezen a héten beköszönt a Teliholdhatás, amikor minden a maximumom lesz. A tarot lapjai szerint mindezt érezni is fogjuk. Elsősorban a pénzügyekben, majd a párkapcsolatunkban. Az anyagi lehetőségeket most igazán érdemes megragadni és élni velük, hiszen vissza nem térő dolgokkal találhatjuk magunkat szemben.
2013.06.16. 23:08
Harmonet.hu
Helyreállítottak egy denevér-élőhelyet a Bükkben
Természetes állapotában állította helyre az egykor bányaművelés alatt álló recski Antal-tárót és ezzel több ezer denevérnek biztosította az élőhelyét a Bükki Nemzeti Park (BNP).
2013.06.14. 13:20
Hvg.hu
Heti tarot-előrejelzés: fokozódó vágyak, sikeres tettek!
Ezen a héten a növő hold időszakát éljük, azaz általánosságban véve: minden fokozódik. A pénzügyi gondok megoldásra lelhetnek, hiszen a kreativitásunk is egyre nagyobb. A hét elején ugyan még lehetnek viták, kisebb nézeteltérések, de mindezt egy szuper vasárnap fogja zárni.
2013.06.10. 06:54
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: használd ki az újholdat!
Újhold, új lehetőségek és sikeresség. Ezzel a három szóval lehetne jellemezni a hetünket. A kérdés az, hogy vajon mennyire élünk az ég adta lehetőségekkel, illetve vállaljuk-e a kihívásokat, amelyeket kapunk. Minden esetben pozitívan és energiától duzzadóan álljunk egy-egy új dologhoz, és ezen a héten beérhet munkánk gyümölcse.
2013.06.02. 20:55
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: kezdj el élni!
Huzamosabb idő óta, fejünket a homokba dugva éljük napjaikat. Nem vesszük észre a minket körül vevő csodákat, ragyogásokat, amelyeknek nap, mint nap örülhetnénk. Talán ez annak is köszönhető, hogy nem értjük földi létünk célját, ami nem más, mint: élni. Nem túlélni, hanem élni! Átélni, megélni a szebbnél szebb eseményeket, történéseket. De vajon lesz-e belőlük ezen a héten?
2013.05.27. 07:50
Harmonet.hu
Jósolj a fordított Tarot-kártyával!
A fordított Tarot-kártyák többnyire azt sugallják, hogy valaminek a helyreigazítására, rendbe hozására van szükség, és a stressz a test reakciója, amely az eddigi életmód megváltoztatására és helyreállítására hívja fel a figyelmet. Cikkünkben megtalálod valamennyi fordított kártya sámánista és mágikus értelmezését.
2013.05.24. 15:00
Noiportal.hu
Heti tarot-előrejelzés: megszűnnek a régi fájdalmak!
Ezen a héten lehetőségünk lesz arra, hogy megoldjuk, illetve megbeszéljük azokat a régi sérelmeket, amelyek még mindig, valamilyen szinten nehezítik életünket. Vagy mert lelki teherként éljük meg, vagy mert folyamatosan keresztbe tesznek nekünk emiatt. Mindkét eset kellemetlen, de eljött az idő, hogy megbeszéljük és pontot tegyünk az elvarratlan szálak végére.
2013.05.21. 12:52
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: fordul a kocka, érkezik a jó!
Adódott már rengeteg olyan szituáció, amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút a problémákból. Ezen a héten megláthatjuk a fényt az alagút végén! Legyünk mindig a topon - ezen a héten - hiszen bármelyik pillanatban ránk találhat az "isteni szikra". A kérdés csupán az: készek vagyunk a lehetőség, a pozitív energiák befogadására?
2013.05.13. 06:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: engedd el magad, légy szabad!
Túl sokat idegeskedünk a hétköznapokban, szinte nincs olyan nap, amikor ne lenne valami feszültség, vagy vitaforrás az életünkben. Most mégis meg kell ezektől szabadulnunk ahhoz, hogy igazából szabadok lehessünk. Próbáljuk meg a gondokat könnyedébben venni, mint máskor és ne agyaljunk annyit egy-egy gondon, mint korábban.
2013.05.06. 07:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: tedd félre a gátlásokat, kezdj élni!
Itt az idő, hogy felfedjük azokat a tényezőket, amelyek valójában akadályoznak minket abban, hogy éljünk. Túl sokat aggódunk a pénzügyek miatt, idegeskedünk párunk hűsége miatt. Ezek mindegyike rossz és egyáltalán nem szükséges az életünkben. Tegyünk lépéseket a pénzügyi függetlenség felé, illetve teremtsük meg újra a bizalmat a kapcsolatunkban!
2013.04.29. 08:50
Harmonet.hu
A Bosszúállók gonosza magyar fotós lesz
Korábban úgy volt, hogy Michael Mann csinál életrajzi filmet a világhírű magyar származású fotósról, Robert Capáról, és az a hír is felröppent, hogy Pókember aktuális megformálója, Andrew Garfield alakítja majd Capát, Gemma Arterton pedig szintén fotós szerelmét, a fiatalon meghalt Gerda Tarót. Most a Playlist blog híréből kiderült, hogy Garfield és Arterton valójában nem Mann filmjében, hanem egy másik projektben vettek volna részt, de menet közben mindketten visszaléptek.Tom Hiddleston az MTV Movie AwardsonA legújabb verzió szerint az angol Paul Andrew Williams (Londonból Brightonba, Dal Marionnak) rendezi a Capa című filmet, amelyben Tom Hiddleston, a Bosszúállók Lokija alakítja a fotóst. Hiddleston meglehetősen lelkesnek tűnik a projekttel kapcsolatban: egy interjúban méltatta Capa fasizmus ellen folytatott küzdelmét, és arról beszélt, hogy el fog utazni a helyekre, ahol Capa járt, könyveket fog olvasni a fotósról, és meg fogja tanulni, hogyan készítette a fényképeit.Hogy Michael Mann továbbra is tervezi-e a saját Capa-filmjének megvalósítását, azt jelenleg nem tudni, de egyhamar biztos nem kerül rá sor, mert legközelebb egy cyberthrillert rendez egy másik bosszúálló, a Thort megformáló Chris Hemsworth főszereplésével.
2013.04.18. 19:00
Origo.hu
Heti tarot-előrejelzés: pezsdülj fel végre!
Egyre több energiával bírunk, hiszen itt tavasz, éled a természet és mellette még a Hold is éppen növekszik. Ebben az időszakban indíthatjuk be igazán az életünkben a nagy, pozitív változásokat, amelyek akár életünket is megváltoztathatják - természetesen csak pozitív irányba. Higgyünk magunkba, engedjük meg magunknak a pihenést.
2013.04.18. 09:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: a vágyaid valóra válhatnak!
Ezen a héten a telihold hatása lesz ránk nagy hatással. Minden területen megtapasztalhatjuk a beteljesedést, az "egész" állapotérzést. Párkapcsolatunk terén a szexualitás felerősödhet, míg az anyagiak területén jó pénzügyi lehetőségekről értesülhetünk. Természetesen az egészségünkről se feledkezzünk meg, és az apró rosszulléteket is vegyük figyelmeztető jelnek.
2013.04.15. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: éld meg az életedet!
A bolondok havának második hetén a legfontosabb, hogy megéljük az életet. Van, hogy csak napokig sodródunk az élet hullámain, semmittéve csak létezünk. Ezen a héten viszont figyeljünk cselekedeteinkre, legyenek azok tudatosak, és mindent éljünk át. Kezdjük el megérteni az élet valódi lényegét: élni!
2013.04.08. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: pozitívabb gondolataink lesznek!
Beköszönt az új hónap, megérkeznek az új energiák. Egy-egy ilyen alkalom, csodálatos lehetőség arra, hogy változtassunk életünkön, nézőpontjainkon, életszemléletünkön. Most a gondolatainkban lesznek érzékelhető változások. Az eddig kissé pesszimista látásmódunk - fokozatosan ugyan, de - átalakul, és elérhetjük a pozitív, optimista állapotot. Készen vagy rá?
2013.04.01. 09:10
Harmonet.hu
Tarot jóslás a bőségért
Szinte nincs olyan ember, akit ne foglalkoztatna, hogy hogyan érheti el a bőséget az életében. Leginkább arra kíváncsiak, meg tudja-e jósolni a kártya, mikor nyerünk a lottón, vagy egyéb szerencsejátékon. A bőség azonban nem erről szól. Aki sikeres szeretne lenni, bőségben élni, annak ismernie kell a saját képességeit és lehetőségeit is. Jó ha tudja, mennyire kreatív, nyitott, céltudatos, határozott. Jó, ha ismeri a céljait, vágyait. Ismeri a hitrendszerét, illetve azt, tud-e azon változtatni, akar-e azon változtatni. A kártya ugyanis mindig útmutatást ad. Pontosan tükrözi éppen milyen gondolataid vannak a bőség elérésével vagy tagadásával kapcsolatban. Ha feltérképezzük a vágyainkat, akkor közelebb kerülünk a saját bőségképünkhöz, és így abban a pillanatban amikor a kártyát kihúzzuk, a tudatalattink üzen mit változtassunk, milyen akadályok állnak a megvalósítás útjába. Például: húzunk két lapot a Császárnőt (III) és az Akasztott embert (XV) Ez a két lap azt üzeni, hogy a terveiden még sokat kell dolgozni, amíg beérik a gyümölcse, mert a saját hitrendszered akadályoz. Mutatja a gyarapodást azt, hogy benne van az életedbe ennek a lehetősége, ám muszáj új értékrendet felállítani, és másképp tekinteni a feladatokra, nem akadályként megélni őket. Elfogadni azt, hogy minden változik és szilárdítani a hited, mert minden rendben lesz. Ha most sehogy sem lelsz a megoldásra, akkor tedd félre, ne akard mindenáron. Tudd, hogy időbe megkapod. A bőséget mi teremtjük meg az életünkbe, de ehhez valóban alapos szemléletváltásra van szükség, a tarot nem teremti a bőséget helyettünk, hanem megmutatja az odavezető utat. A saját fejlődésünk érdekében az útra is szükség van. Felismeréseket ad, újra értékeltet és ezáltal tovább léphetünk a bőség felé. A tarot jóslás után pedig érdemes tovább gondolni az üzenetét, jegyzeteket készíteni, hogy pontosan tudjuk mit kell változtatni a célunk elérése érdekében.
2013.03.28. 20:35
Asztrohirek.hu
Szerelmi tarot jóslás
Mondhatjuk, hogy az egyik legnépszerűbb jóslás a szerelmi tarot jóslás. Leginkább a hölgyeket érdeklik, hogyan alakulnak a kapcsolatok, mikor találkoznak életük szerelmével vagy éppen a már meglévő kapcsolatukból lesz-e házasság, megcsalja-e vagy hűséges a társa ?  Válság vagy elbizonytalanodás esetén is meg tudjuk nézni, milyen lesz a folytatás. A tarot arra világít rá, mi az adott helyzet mozgatórugója, mi zajlik a háttérben. Meg mutatja a hűvös viselkedés mögött mi áll, vagy éppen már elindult benne valamilyen érzelem, amit még nem tud kezelni, de hozzá tudjuk segíteni ahhoz,hogy ki merje mondani és mutatni. Ám kérdezni tudni kell. Az -általánosságban nézd meg mit hoz a kapcsolat- című mondat csak zavaros választ fog adni.  Jó kérdés pl :  Mit szükséges tanulnom a kapcsolatban? Mit kell tennem, hogy a kiszemelt férfi/nő a társam legyen hosszú távon? Egyáltalán kell-e tennem érte ? A legtöbbünk nem tud kérdezi,sajnos. Az örökké együtt maradunk, vagy azt akarom, hogy elhagyja a családját, mit csináljak jellegű kérdések nem a tarot válaszkörébe tartoznak. A csak őt akarom birtoklása szintén nem fog választ adni. A kártya iránymutatást ad, az aktuális helyzetre. Tükrözi a változásokat, ami bennünk zajlik. A szerelmi tarot jóslás által a saját kezünkbe tudjuk venni a sorsunkat, a bizonytalanság érzéséből, ki tud emelni, ám azt is figyelembe kell venni, hogy semmi nem eleve elrendeltetett, mindenkinek van szabad döntési joga. A kérdés pl : Hogyan alakul a kapcsolatom ? A kirakott kártya : 2. A Papnő, Hunor és Magor, Szent Erzsébet és Ferenc József : látható hogy a kételkedés már meg is jelent,azaz a kérdező tudat alatt érzi, valami nincs rendben. Jelent hamisságot is, amit a következő lap is igazol, flört,ismerkedés, szerelem, de mással, a beszélgetés,kommunikáció hiányát is jelzi, elfordulást, kihűlő érzelmeket, amin már csak a csoda segíthet. Megmutatja a jelen irányt, figyelmeztet tehát hova fog ez vezetni, ha nem tudják megbeszélni, illetve a másik fél nem hajlandó megváltozni. A döntés a kérdező kezében van, ezt mi helyette nem tesszük meg. Bár nagyon népszerű a saját magunknak végzett jóslás, mégis inkább kérjünk segítséget, hiszen könnyen félre tudjuk értelmezni a lapokat és bele visszük az akaratunkat, ami tévútra tuja vinni a kérdezőt.
2013.03.28. 20:35
Asztrohirek.hu
Heti tarot-előrejelzés: színezd ki az életed!
Ezen a héten lehetőségünk lesz arra, hogy olyan eseményekben, helyzetekben is kipróbáljuk magunkat, amire korábban még nem volt lehetőségünk, alkalmunk, azaz extra dolgok is szerepet kaphatnak életünkben. A párkapcsolat terén itt az idő a béke megtalálására és az érzelmi harcok lecsillapítására, míg a pénzügyek terén jobb, ha plusz bevételi források felé nézegetünk.
2013.03.25. 08:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: töltődj fel energiával!
Itt az idő, hogy feltöltsük magunkat rengeteg pozitív energiával, hiszen a növő Hold hatása leginkább erre ösztönöz. Engedjük, hogy a pozitív események száma megnövekedjen, és ezek változást hozzanak az életünkbe. Ha ennek ellenállunk, ne csodálkozzunk, ha a pénzügyeink nem a legjobban alakulnak. Itt az idő, hogy változtassunk - csak pozitívan!
2013.03.18. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: pénzügyi lehetőségek várnak
A hétfői újhold máris érezteti a hatását, hiszen ezen a héten több lehetőséget is kaphatunk az élettől, mind párkapcsolati, mind pénzügyi területen. Kár lenne ilyen ajánlatokat visszautasítani, helyette próbáljuk meg a legpraktikusabban hasznosítani őket, felhasználni életünk jobbá tételéhez. Készüljünk fel a pénzügyi lehetőségek érkezésére!
2013.03.11. 11:11
Harmonet.hu
Az aranysál, a Tarot és az ezoterikus vakság
Ennek az ősi szimbólumrendszernek az eredete éppoly misztikus, mint amilyen maga a Tarot tudománya. Valószínűleg az ókori Egyiptomból származik, s az egyik leghihetőbb legenda szerint nem is kártya volt, hanem egy aranysál...
2013.03.06. 21:25
Decens.hu
Heti tarot-előrejelzés: csökkennek a terhek
Itt az idő arra, hogy összehangoljuk tetteinket és vágyainkat a Hold állásával. Most éppen csökkenő időszakában jár, ezért koncentráljunk a negatív tényezők, a hiány, a szükség megszüntetésére. A tarot szerint ezen a héten még adódhatnak problémás helyzetek, viták, így még egy utolsó alkalommal mindent kikiabálhatunk magunkból, de aztán érkeznek a pozitív események, a bőség, a siker és a szerencse!
2013.03.04. 11:10
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: engedd el a fájdalmakat!
Ezen a héten a fogyó hold hatása mellett az új hónap, azaz március energiái is megérkeznek. Mindez együtt arra ösztönöz minket, hogy a rosszul működő, felesleges, kacatnak minősített dolgainktól megszabaduljunk, mind lelki, mind fizikai szinten. Itt az ideje, hogy végezzünk egy igazi tavaszi nagytakarítást!
2013.02.25. 11:10
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: fényűzés és ragyogás
Ezen a héten részünk lesz a nagybetűs élet boldogságában. Talán még döcögősen, kicsit problémákkal tűzdelve indul és záródik a hetünk, de biztosak lehetünk benne, hogy hét közben ránk ragyog a nap. Lesznek jobbnál jobb lehetőségek, csak bírjuk majd az iramot, legyünk befogadóak és ne blokkoljuk az események folyását! Bőséggel teli hét vár ránk.
2013.02.18. 11:11
Harmonet.hu
Hívj, megyek!
Hívj, megyek!
Szeretnéd feledhetetlenné tenni a baráti összeövetelt, vagy a csajos bulit? Hívása a helyszínre megyek és Tarot kártyából jósolok a résztvevőknek. Budapest területén ingyenes kiszállással, máshová költségtérítéssel. Elfogadható áron, érdekes szórakozás.
2013.02.18. 09:20
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: gazdagodunk?
Ezen a héten - amikor a Hold már dagad - különös energiák uralkodnak. A vasárnap folyamán a végtelenség napját, azaz a lemniszkáta szimbólumának napját tartjuk. Ez a hét alkalmas tehát a különböző bőség rítusok, gazdagság mágiák elvégzésére, hogy biztosítsuk magunknak a jólétet. Minden téren megtapasztaljuk majd a végleteket: boldog szerelem, jó pénzügyi lehetőségek jönnek, de a vitákban is bővelkedni fogunk.
2013.02.11. 09:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: rendezd a soraidat
Itt az Újhold időszaka, ami a rendszerezésre fantasztikusan megfelel. Tegyük tisztába, hogy miért és mit teszünk, lássuk a dolgok összefüggéseit, az ok-okozat viszonyokat. Ezeknek megfelelően próbáljuk mederbe terelni életünket és ehhez igazítani a teendőinket. Tehát nincs más hátra, mint rendben tenni a kusza szálakat!
2013.02.04. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: fogynak a gondok
Ezen a héten a fogyó hold hatása arra ösztönöz minket és ad lehetőséget, hogy minden rosszat, negatívat, ami van az életünkben, egy ima keretében elengedjünk, hogy az energiák megtisztulva érkezhessenek vissza hozzánk. Ezen a héten leginkább a párkapcsolati tényezők fogják uralni a napjainkat, lesz benne vita és tányérdobálás épp úgy, mint összebújás és hosszas ölelkezés.
2013.01.28. 09:50
Harmonet.hu
Négy társulat készül premierre a Szkénében
Négy társulat készül premierre a Szkénében
Az Élőkép Színház , a HOPPart, a FORTE Társulat, és a Nézőművészeti Kft. is készül Szkéné Színház-beli bemutatójára. Élőkép SzínházRendszeres visszatérője a Szkénének az Ékőkép Színház. Az egyetem parkjában mutatták be pár éve az Octopus Tarot Labirintust, illetve tavaly a színházban a Szőnyeget, valamint a Lepkévé válás – konspiráció című előadásokat. Jelenleg a SÍN Kulturlis Központban próbálják legújabb előadásukat: Etüdök alapszínekre címmel. Az Élőkép ezúttal három vizuális mozdulatszínházi etűdöt fűz egy csokorba egy estére. Az köti őket össze, hogy mind a háromban az alapszínek – piros, kék, sárga – valamelyike dominál. A Változás kapui egy vizuális mozdulatszínház, a Hullámtér absztrakt színház, a Darutánc pedig vizuális mozdulatszínház, keleti szakrális tánc-adaptáció bambuszvégtagokra. A bemutató január 29-30-án lesz, a látványért, jelmezért, koreográfiáért, adaptációért és rendezésért Bérczi Zsófia felel. HOPPart A Halálkemény és A kis vakond... után újabb rendezésére készül a HOPPart Társulat vezetője, Herczeg Tamás. A január 22-i munkabemutató után az igazi premier február 6-7-én lesz a Szkénében. A Blue Hotel a titkos vágyak és a még titkosabb félelmek helye. Ahol a valóság a valószínűtlennel találkozik. Ahol mindannyian visszatérő vendégek vagyunk. És ahol a lift egyik világból a másikba visz: az ismerősből az ismeretlenbe, a tudatosból a tudatalattiba. A HOPPart társulat nyolc színésze a saját álmaiba várja a nézőket. Egy olyan estére, amikor minden megtörténhet, és olyat láthatsz, amiről eddig csak álmodtál. Egy dolog biztos – ebben a hotelben garantáltan nem fogsz elaludni. FORTE Társulat Szintén a SÍN-ben próbál a FORTE Társulat, amely a Szkénében először játszik majd. Horváth Csaba csapata Agota Kristof A nagy füzet című kisregényét játssza, az előadás február 15-én, 16-án és 17-én látható.Agota Kristof – Kristóf Ágota Magyarországon született, Svájcban élt, franciául írt – elsősorban drámákat. Franciaországban megjelent, és azóta tizenöt nyelvre lefordított első regénye fekete humorral átszőtt mese és fejlődésregény egyszerre. Vízió egy könyörtelen, elembertelenedett világról, a háború és az azt követő ellentmondásos időszak szörnyűségeiről. Fotó: Dusa Gábor A Forte Társulat Horváth Csaba rendező-koreográfus által 2005-ben alapított formáció. A színészek-táncosok alkotta társulat egy Magyarországon kevéssé ismert formanyelv létrehozásán kísérletezik. A testekkel, hangokkal, tánccal, zenével és szöveggel új homogén nyelv megteremtése a cél. Az ily módon újrafogalmazott fizikai színházi műfaj megpróbál másképpen gondolkodni történetmesélésről, szituációról, jelenetezésről, színpadi időről, játéktérről, hatásdramaturgiáról, és egy egészen izgalmas és eredeti színészi játékot hív elő.Nézőművészeti Kft.A fentiekkel párhuzamosan szintén megkezdte próbáit a Nézőművészeti Kft. Ők a Szkéné Jurányi-beli próbatermét kapták meg, ahol Parti Nagy Lajos legújabb sziporkázó művét, a Bivaly-szuflét próbálják, amely az osztrák-ukrán határon játszódik, “mindenkori napjainkban”. A Kft. állandó tagjai Horváth Lajos Ottóval és Kovács Krisztiánnal egészültek ki. Az előadást Göttinger Pál rendezi, aki szintén először találkozott a társulattal, bemutatója február 23-án lesz Tatabányán, majd március 20-án a Szkénében.
2013.01.27. 06:24
Szinhaz.hu
Heti tarot-előrejelzés: a szex ideje
A telihold ereje mindenre hatással van - ebben kételkedni nem is érdemes, gondoljunk csak az ár-apály jelenségre. Most leginkább a magánéleti, párkapcsolati, érzelmi tényezőkre lesz nagy befolyással. A hétvégén próbáljuk meg mellőzni a munkát, és csakis a párunkra figyeljünk, kényeztessük őt, hiszen a szerelmi energiák erősödésével a szexualitás is magasabb fokozatra lép. Egy igazán szexi teliholdnak nézünk elébe!
2013.01.21. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: érkeznek a jó lehetőségek
A növő Hold hetében jobbnál jobb lehetőségek kerülhetnek elénk. Legyünk nyitottak ezek érkezésére, ne zárkózzunk el az újdonságoktól. Párkapcsolatunkban is megtapasztalhatjuk az újdonság erejét, ha kis változatosságot csempészünk - a talán mára már megszürkült - estékbe.
2013.01.14. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: adj hálát újholdkor
Ezen a héten, amikor újhold lesz a Bikában, a fő szerep a hálának és a hálaadásnak fog jutni. Meg kell tanulni megbecsülni a sorstól kapott ajándékokat, amely lehet egy jól működő párkapcsolat, stabil anyagi vagy egészségügyi állapot. Írjuk össze bátran, hogy miért vagyunk hálásak, miért mondunk köszönetet és egy ima keretében, a gyertya lángjánál adjunk hálát!
2013.01.07. 11:11
Harmonet.hu
Ezt jelentik a <strong>tarot</strong>-lapok - Így használd a kártyát
Ezt jelentik a tarot-lapok - Így használd a kártyát
A tarot az egyik legelterjedtebb jósmódszer. A kártya használata nem ördöngösség, ha ismered a lapok jelentését.
2013.01.06. 06:35
Femina.hu
Stohl András idén visszatér
Morvay Kendra megjövendölte tarot-kártyából, miként alakul hazai sztárjaink élete 2013-ban. A hot! magazin pedig leközölte, kikre várnak sikerek, és ki az, aki jobb, ha átalussza ezt az évet.
2013.01.05. 10:08
Stop.hu
Az igazság éve: Mit ígér a tarot kártya 2013-ra?
A tarot nagy arkánum lapjait használtuk a kirakásban. A HarmoNet Horoszkóp havilap saját kiadású tarot kártya csomagjának lapjai vannak a képeken. Egy lapot húztunk az év jelölőjének, majd minden 2013-as hónapra, januártól decemberig egy-egy kártyalapot.
2013.01.03. 09:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: nagy lángon a szerelem!
Itt az idő, hogy az eddig megszokott "takaréklángról" egy igazán nagy, szikrázó szerelemre váltsunk. Szükségünk van arra, hogy érezzük a párunk, a másik felünk jelenlétét, azt, hogy ő általa leszünk mi igazán egészek. A pénzügyek terén viszont már lehetünk óvatosabbak! Bármilyen aláírással, hivatalos döntéssel, üggyel kapcsolatban csak az után hozzunk döntést, hogy többször is átgondoltuk a helyzetet.
2012.12.31. 09:20
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: megszületik a fény!
Ezen a héten egy rendhagyó tarot-előrejelzéssel készültem, hiszen a Fény születésének ünnepén teljesen más energiák uralkodnak, mint egy "átlagos" időszakban. A karácsonyt egy szeretettteljes ünnepnek mondjuk, ám mégsem mindig nyugodt és valóban boldog az ünnep. Egy-egy ilyen alkalom, összejövetel melegágya lehet a vitáknak, elfojtott érzelmek törhetnek felszínre. Előtérbe kerülnek a lelki dolgok és a belső fény, valamint nem utolsósorban az öröm. Nézzük, milyen karácsonyra készülhetünk a fény hetén!
2012.12.24. 08:10
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: tisztulj meg, érkezik a fény!
Hamarosan itt a karácsony, mondhatni már az ajtóban áll. Még pontosan egy hetünk van arra, hogy mindent előkészítsünk az ünnep méltó megünnepléséhez. Viszont fontos tudni, hogy nem csak fizikai szinten kell megteremteni a boldog, meghitt, tiszta légkört, hanem a lelkünkben is. Ehhez tökéletes egy tisztító meditáció, amely során megszabadulhatunk minden nyomasztó, negatív energiától, hogy megtisztultan, az ünnephez méltóan érkezzen életünkbe a fény!
2012.12.17. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: tiszta lap a pénzügyekben
Ezen a héten az újhold hatása érvényesül, azaz most kell belevágni az újdonságokba, megragadni a lehetőségeket és élni velük. Aki most elszalasztja az érkező ajánlatokat, csak hosszú idő elteltével találhatja magát újra ilyen kedvező helyzetben. Az eddigi negatív beidegződéseket a pénzzel kapcsolatban tegyük félre, s mától nyissunk új, tiszta lappal!
2012.12.10. 11:11
Harmonet.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 10 hétfő A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.10. 01:25
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 8 szombat A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.08. 07:55
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 7 péntek A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.07. 04:45
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 6 csütörtök A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.06. 03:05
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 5 szerda A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.05. 04:30
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 4 kedd A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.04. 01:10
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: elengeded a rosszat?
Nyakunkon a karácsony és az új esztendő. Egyiket sem érdemes görcsösen megélni, mert akár az egész ünnepi hangulatunkat tönkreteheti az idegesség. Erre ad megoldást a mostani hét, amikor a fogyó Hold hatása érvényesül, és könnyen megszabadulhatunk a felesleges gondoktól, terhektől. Egy kicsit húzódjunk vissza a nagyvilág zajától és engedjünk el minden gátló tényezőt - ebben kapunk a héten segítséget!
2012.12.03. 07:00
Harmonet.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 3 hétfő A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.03. 06:05
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 2 vasárnap A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.02. 02:15
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
December 1 szombat A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.12.01. 00:15
Asztromania.hu
Ismerd meg a jövőt! - Jóslás magyar kártyából
Ismerd meg a jövőt! - Jóslás magyar kártyából
A kártyavetés az egyik legnépszerűbb módszer a jövőnk kifürkészésére, bár a magyar kártya, mint olyan, nem tartozik a legnépszerűbbek közé, hiszen a legtöbben a tarot kártyára, illetve a cigánykártyára esküsznek.
2012.11.30. 20:06
Femcafe.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 30 péntek A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.30. 00:10
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 29 csütörtök A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.29. 03:50
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 28 szerda A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.28. 07:10
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
Novemer 27 kedd A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.27. 02:15
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: szerelmesek teliholdja!
Elérkeztünk a fordulóponthoz, ezen a héten belépünk az év utolsó hónapjába, a decemberbe. Közeledik december 21-e, a változás napja, ám már ezen a héten is elindulnak az események! A telihold energiái leginkább a szerelmeseknek fognak kedvezni! A szinglik most fókuszáljanak a párkeresésre, mert holdtöltekor nyitottabbá válnak az emberek!
2012.11.26. 11:11
Harmonet.hu
Mai egészség
Mai egészség
november 26 hétfő A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.26. 01:50
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 25 vasárnap A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.25. 01:40
Asztromania.hu
Íme a világ egyik legrégebbi Tarot kártyája!
Filippo Maria Visconti, Milánó hercege és talán a korai reneszánsz Itália leggazdagabb embere, fiatalkorában egy borzalmas tragédia részese lett.
2012.11.24. 11:35
Ezoterikus.hu
Heti tarot-előrejelzés: töltődj fel energiával!
Ezen a héten a relaxáción és a feltöltődésen lesz a hangsúly. Minden nap próbáljunk meg időt szánni egy kis meditációra, amikor összekapcsolódva az univerzummal új energiákra tehetünk szert. Mindez nagyon is jól fog jönni, mert könnyen kerülhetünk problémás, nehézségekkel tarkított helyzetekbe, amikor szükségünk lesz minden türelmünkre és optimizmusunkra.
2012.11.19. 11:11
Harmonet.hu
Mi a horoszkópjegyed? Mi a Tarot lapod?
Az asztrológia az emberiség legrégibb szellemi és tapasztalati tudománya. A tarot a legrégibb szimbolikus képeskönyv, ami több száz generáción keresztül fennmaradt.
2012.11.18. 17:20
Ezoterikus.hu
Heti tarot-előrejelzés: új lehetőségek érkeznek
Ezen a héten már az újhold hatása érvényesül: elősegíti a mindennapjainkban a megtisztulást, az újrakezdést. Ha most végzünk tisztító mágiákat, akkor sokkal hatásosabb eredményt érhetünk el. A mostani hetünkre is az új lehetőségek és az újrakezdés lesz a jellemző. Azonban folyamatos figyelemre van szükség, egyszer sem engedhetjük ki a dolgokat az irányításunk alól, mert sosem lehet tudni, hogy mikor érkezik a nagy lehetőség!
2012.11.12. 11:11
Harmonet.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 9 péntek A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.09. 07:25
Asztromania.hu
Az ANSATA TAROT titkai - melyik a saját lapod?
Ha valaki asztrológiával és tarot-val egyaránt foglalkozik, azt a felfedezést, teheti, hogy az állatövi jegyek (12) és a bolygók száma (10) egybeesik a Nagy Arkánum kártyáinak számával (22).
2012.11.08. 15:35
Ezoterikus.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 8 csütörtök A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.08. 12:25
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 7 szerda A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.07. 04:00
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 6 kedd A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.06. 04:30
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: fogynak a terhek
Ezen a héten számottevő változást egyik életterületen sem várhatunk, mégis a hét végére egyfajta megkönnyebbülést és gondmentességet érezhetünk majd. Lesz időnk arra, hogy fellélegezzünk, hogy tegyünk egy sétát az erdőben, és végül, de nem utolsósorban arra is, hogy szeretteinkkel időt töltsünk és kapcsolatainkat ápoljuk. Nem véletlen, hiszen a gondok fogynak és mi egyre boldogabbak leszünk!
2012.11.05. 11:11
Harmonet.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 5 hétfő A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.05. 05:55
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
November 4 vasárnap A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.11.04. 00:25
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: a befejezés hete
Nyakunkon az ősz vége, s hamarosan kezdetét veszi a tél. Az elkövetkezendő időszak pont megfelelő lesz arra, hogy elvégezzük az eddig elmaradt teendőinket, valamint, hogy végezzünk egy igazi nagytakarítást. Poroljuk le a polcon heverő tárgyainkat és velük együtt az emlékeinket. A pénzügyi döntésekkel pedig csak csínján bánjunk, mert könnyen belefuthatunk egy átverésbe. Nézzük, mire számíthatunk a telihold hetében!
2012.10.29. 11:11
Harmonet.hu
Átmenetek értelme az életünkben
Ahogy egyre jobban megtanuljuk kezelni a technika vívmányait, alighanem úgy veszítjük el képességünket a természetes jelenségekkel való bánásmódra.Különösen nehezen boldogulunk az egyik életszakaszból a másikba való átmenettel. Végigrohanunk az életünkön, időt takarítunk meg - ahol csak tehetjük -, de "nem érünk rá" arra, hogy saját fejlődésünk lényeges állomásainak figyelmet szenteljünk. A fejlődés felgyorsulásának jelenségét a legkülönbözőbb területeken figyelhetjük meg. Míg a vadászó - gyűjtögető életmódból a földművelésre való átmenet évezredeket vett igénybe, az ipari társadalomba való átmenet mindössze százötven év alatt zajlott le. Az ipari forradalom mégis lassan ment végbe az informatika forradalmához képest, mely olyan gyorsan jött létre, hogy sokan észre sem vették, és ezért a társadalmi összefüggések felismerésében komoly nehézségeik támadtak. A következő átmenet a tudatosság társadalmába olyan gyors és olyan észrevétlen lesz, hogy csak nagyon kevesen tudnak majd lépést tartani vele.Az egyéni életszakaszok átmeneteit; a fogamzást, a születést, a gyermekkort, a serdülőkort, a szülői háztól való megválást, a házasságot, a változás korát az élet delén, a halált egyre kevesebb ember éli át tudatosan. A fogamzás és a születés idejére az új jövevénynek még nem tulajdonítanak tudatot, vagy ha mégis, akkor nem az "igazit". A serdülőkor gondjait értelmetlen lázadásnak tartjuk. Az "öregek" abban reménykednek, hogy gyermekeik hamar túl lesznek rajta, és ez az egész nem fogja végleg elszakítani az őket és gyermekeiket összekötő láthatatlan köldökzsinórt, melyet gyakran elmulasztanak elvágni az ifjúkor végén, igyekeznek ezt a lépést gyakorlati vagy egyéb okokból minél későbbre halasztani. A házasságot egyre többen utasítják el a kényelmesebbnek tűnő egyedülálló életmód nevében, vagy ha mégsem, akkor a viszony a megoldatlanságokkal terhes anya-apa modell folytatása lesz. A partnerkapcsolatok kezdeti fellelkesült "elhivatottsága" egyre inkább egyfajta "hivatallá" fokozódik le, afféle munkává, mely egyre kevésbé elégíti ki a feleket; többek között ez az oka a mostanság gyakori "munkahely-változtatásoknak" is. Az élet delén fellépő válságot a népesség női fele hormonszedéssel ugorja át, a férfiak pedig - amennyire csak lehet - nem vesznek róla tudomást. Ilyen sok elfojtás és átugrás után nem csoda, ha az utolsó nagy válság - a halál -, az elhárítás és a semmibevétel légkörében, többnyire szánalmas körülmények között megy végbe. Mintha önmagukban nem okoznának elég nehézséget ezek a nagy klasszikus életválságok, még újabb kihívások is járulnak hozzájuk, amelyeket az érintett személyek többsége nem, vagy nem elég hatékonyan tud kezelni, részben mert az erre szolgáló ősi modellek egyre halványodnak, másfelől mert e kisebb krízisek a megoldatlan életválságokban is gyökereznek. Szinte azt mondhatnánk: azzal, hogy az élet nagy átmeneteiről nem veszünk tudomást, állandósult akut válságokat hozunk létre. Ha nincs iránytűnk, eltévedünk. Ilyenkor könnyen kerülhet homok életünk gépezetébe, s ezért csekély okok is tekintélyes válságokat robbanthatnak ki. Ahelyett, hogy a meghatározott átmeneti időszakok válságpotenciálját koncentráltan feldolgoznánk, kollektíve válságos mindennapokat teremtünk saját magunknak. A veszteségből adódó válságok tömege - a partnerünktől való elválástól egészen a szeretett háziállatunk elvesztéséig mind azt mutatja, hogy nehézségeink vannak az elengedéssel. A nyugdíjba vonulás krízise arról árulkodik, hogy a kemény munkás évek után a nagy szabadságba való átmenet sem zajlik le lényegesen jobban, mint a munka utáni kis pihenések egy-egy fárasztó nap után. Azok az alkalmak, amelyeket a korábbi nemzedékeknek még volt kedvük megünnepelni, bennünket már csak tönkretesznek. Elődeink ünnepeit infantilis pazarlásnak tartjuk, pedig éppen ezek hiányában szenvedünk az ürességtől. Az " üresfészek-szindróma" meglepő módon arról tanúskodik, hogy megijedtünk attól, amire pedig minden egészséges ember vágyik; hogy az utódai a fészekből kirepüljenek, és ezután az "idősek" újra szabadon szárnyalhatnak, ahová csak akarnak. Csakhogy sok "öreg" szemlátomást elfelejtette már, hogyan kell szárnyalni, és sokszor kedve sincs hozzá. Ők továbbra is a megürült fészekben gubbasztanak, és megpróbálják visszafelé hajtani az idő kerekét; igyekeznek visszacsábítani a fiatalokat a saját elkülönült életükbõl. És ha ez a manőver nem sikerül nekik, depreszszióssá válnak, ez pedig a tudatalattijuk zsarolási manővere, hiszen ápolásra szorulnak, így a fiatalokat újra maguk körül tudhatják. Ám ennek az ellenkezőjét is válságosan szenvedjük végig; az úgynevezett "követelménykrízisben". Például ha új környezetbe költözünk, az éppúgy kiváltó oka lehet ennek, mint a munkahelyváltozás. Alapjában véve mindig arról van szó, hogy nem akarunk elengedni valamit, amit már megszoktunk, és ebből következően nem tudjuk elfogadni az újat. Ezeknek a válságoknak a mintája megfelel a nagy életválságokénak. Akár régi hivatásához ragaszkodik valaki görcsösen, akár régi feladatához, például ilyen a család ellátása és gondozása, nem szabad és nem nyílt a lelke a soron következõ új dolgokra. Bármilyen jól mûködött is a régi minta a múltban, az új helyzetben gyakran már nem megfeleló, és csak bajt okoz. Napjainkban nyilvánvalóan annyira felgyorsult a fejlődés, hogy a társadalom jelentős rétegei már nem tudnak lépést tartani mindazzal, ami komoly feszültségforrássá válhat. Ráadásul életünkből hiányzik a valamikori szertartások biztos hálója, amely régen az élet viszontagságai közepette is megtartotta az embert. Ebből aztán komoly nehézségek támadnak az egyén és a társadalom szintjén egyaránt. Ezeket a problémákat az ezoterikus filozófia segítségével fogjuk most megvilágítani, de a fellépő nehézségeket és kórképeket is ennek megfelelően értelmezzük majd. Dacára annak, hogy kíméletlenül rámutatunk társadalmunknak az átmenetekkel való bánásmódjában mutatkozó gyenge pontjaira, nem állítjuk azt, hogy a szerző minden esetben hibátlan megoldásokat tud javasolni. Az a visszapillantás, amelyet az átmenetekkel kapcsolatos szertartásaik révén könnyebben boldoguló archaikus társadalmakra vetünk, nem tartalmazza azt a tanácsot, hogy azokhoz a régi életformákhoz kellene visszatérnünk. Ellenkezőleg! Az ezoterikus filozófia mindig a fejlődést tartja szem előtt, meglehet, egészen más értelemben, mint ahogy azt a modern kor haladásfelfogása sugalmazza. Az "ezotéria" szó használata sem problémamentes manapság. Az ezotéria mind a mai napig alig változott valamit. A titok megőrzése nem annyira a nagyközönség kizárása miatt valósult meg, mint inkább az ezoterikus tanítások azon sajátossága következtében, mely szerint a tudás megvédi önmagát. Ez a tanítás az elvilágiasodástól szándékos profanizálással védekezett, például az egyiptomiak titkos tarot-tudása elvileg a közönséges játékkártyán mindenki számára elérhető. A többség előtt mégis rejtve maradt. Hasonló a helyzet János evangéliumával is, mivel e szöveg értelme a többség számára érthetetlen, az emberek egyszerűen nem veszik figyelembe, így a visszaéléstől védve van. Ahhoz sem kell különösebb erőfeszítés, hogy az asztrofizikáról szóló könyvek az emberiség többsége előtt érthetetlenek maradjanak. Matematikailag igényes megalapozottságuk elegendő a tömegek távol tartásához. A legutóbbi két évtizeden végigseprő ezoterikus hullám azonban valamit mégiscsak megváltoztatott. Azért, hogy ez a tudás sok ember számára élvezhető legyen, egyrészt durva leegyszerűsítések és hamisítások történtek, másrészt az ezotériát - ha többnyire nem szándékosan is - úgyszólván az ellenkezőjébe fordították, és nevetségesen, gyakran kínos módon felmagasztalták. Az efféle tárgyú (ezrével terjesztett) könyvekben azokat a témákat, amelyektől a társadalom retteg, csipetnyi ezotériával fűszerezik, és a piaci helyzetnek megfelelően fogalmazzák meg. Szellemi fölényt ígérnek a hivatásban és a partnerkapcsolatban csakúgy, mint anyagi gazdagságot, örök ifjúságot és legyőzhetetlenséget a helyes imádkozás által. Ennek a következménye az, hogy az ezoterikus tematikáról igényesen gondolkodó emberek egyre inkább félnek ezt a fogalmat használni. Bár érthető ez a reakció, meggondolandó, hogy nem az ezotéria felelős azért a visszaélésért, amelyet pillanatnyilag vele űznek, ahogy az orvoslás és a vallás sem vádolható azért, amit az emberek elkövettek és még mindig elkövetnek a nevében. A másik oldalról tekintve pedig a fel nem dolgozott életválságok számtalan tünetegyüttes alapját alkotják. Néhány esetben ez a kórkép elnevezésében is kifejeződik, mint például a serdülőkori akne, a serdülőkori kóros lesoványodás, az involúciós (változáskori) depresszió vagy a halálfélelem. Másfajta egészségzavarok viszont csak az életvezetés mintája alapján érthetõk; például az Alzheimer-kór, a Parkinson-féle reszketéses hűdés és az öregkor egyéb kórképei. Rüdiger Dahlke: Sorsfordulók
2012.10.29. 05:00
Egeszsegmegorzes.hu
Három férfi közül kell választania Marikának
Tarot- és rúnakártyából jósol Mirjam, de számmisztikával is foglalkozik. Fő specialitása a párkapcsolatok titkainak feltárása. Tegnap olvasóink hívását fogadta.
2012.10.26. 20:30
Borsonline.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 25 Csütörtök A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.25. 11:25
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 24 szerda A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.24. 03:05
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 23 kedd A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.23. 02:30
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: fokozódnak az érzelmek
Ezen a héten, amikor a Hold is éppen növekszik, az érzelmek és a szerelem lesz az, ami meghatározza a mindennapjainkat. Minden erőnkkel legyünk azon, hogy a legjobbat, a maximumot hozzuk ki párkapcsolatunkból, vagy ha éppen keressük a társunkat, akkor pedig tegyünk meg mindent azért, hogy megtaláljuk szerelmünket.
2012.10.22. 07:00
Harmonet.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 22 hétfő A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.22. 02:00
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 21 vasárnap A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.21. 01:35
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 20 Szombat A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.20. 01:30
Asztromania.hu
Ne jósolj! Elemezz sorsot! Erre való a TAROT!
A 22 lap első pillanatra is azonnal analógnak látszik a kaldeus asztrológia zodikuszának 12 képével, a kínai Ji king 64 ábrájával, a mexikói tolték naptár képeivel.
2012.10.19. 12:05
Ezoterikus.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 19 péntek A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.19. 01:35
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 18 csütürtök A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.18. 01:00
Asztromania.hu
Mai egészség
Mai egészség
Október 17 szerda A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.17. 04:40
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: a dualitás hete
Az év 42. hetén sok mindent meg fogunk tapasztalni. A jót és a rosszat is - nem véletlenül tituláljuk ezt a dualitás hetének. Jelen lesznek a női és a férfi energiák, s a hét közepén olyan napok is lesznek, amikor egyik, majd a másik érvényesül jobban. Érdemes idomulni az energiákhoz, mert jobb lehetőségeket vonzhatunk be általuk, amelyek nem csak életkedvünkre, hanem akár anyagi helyzetünkre, párkapcsolatunkra és egészségünkre is hatással lehetnek.
2012.10.15. 11:11
Harmonet.hu
Hogyan lesznek a számok szimbólumok?
A Tarot huszonkét képből álló sorozat, amelyhez még négy színben tíz-tíz, esetleg tizenkét (vagy tizennégy) lap csatlakozik. Hamvas Béla: Tabula Smaragdina c. művéből
2012.10.11. 13:05
Ezoterikus.hu
Heti tarot-előrejelzés: lomtalanítsunk!
Tudod, hogy mennyi felesleges kacat, szemét van az életteredben, amit már semmire sem használsz, de elteszed, mert "emlékek" fűződnek hozzá? Ezeket jobb, ha minél előbb eltávolítod a lakásodból, mert csak gátolják az életenergia áramlását. Ha eddig nem értetted, miért is vagy olyan fáradt, levert, lehangolt, akkor talán ez lehet az oka. Tehát nincs más választás, itt az ideje a lomtalanításnak! Legyen ez a hét jelmondata.
2012.10.08. 11:11
Harmonet.hu
Mai egészség
Mai egészség
  Október 5. Péntek A napi bolygóállások, és fényszögek mindannyiunk életében jelzik az általános egészségügyi változásokat. Ezt személyes horoszkópjaink elemzésével még pontosabban vizsgálhatjuk.Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.10.05. 08:25
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: dagadjon a pénztárca!
Beköszöntött az október, hullani kezdenek a falevelek. Itt az ideje annak, hogy még az utolsó búzaszálat is betakarítsunk, semmit se hagyjunk parlagon! A legjobb lehetőségeket még elcsíphetjük, amivel megoldhatjuk akár az összes anyagi problémánkat. Készítsük elő az optimista énünket és a pénztárcánkat, mert ennek a hétnek a jelmondata: dagadjon a pénztárca!
2012.10.01. 11:10
Harmonet.hu
Miért működik a TAROT? Tudd meg most!
A Tarot alapvetően az életvezetés művészetéhez nyújtott segítség, útmutató, de igazából nem jóslat, bár sokan -#8222;ledegradálják-#8221;.
2012.09.29. 09:21
Ezoterikus.hu
Heti tarot-előrejelzés: beköszönt a bőség
A héten telihold lesz, egész pontosan vasárnap várható ez a holdállás. Mint tudjuk, ez segíti a vágyaink beteljesedését, hiszen a Hold ezen a héten dagad, gyarapszik, azaz a pénz és boldogság is növekszik napról napra az életünkben, s eléri a maximális pontját vasárnap. Érdemes összeírni vágyainkat, kívánságainkat, s vasárnap estig minden este egy-egy imában elmondani, közvetíteni az Univerzum felé óhajainkat.
2012.09.24. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: szemléletváltás
A héten leginkább arra fog minket megtanítani az élet, hogy mindent az határoz meg, milyen szemszögből nézzük. Fontos az optimizmus mellett az, hogy mindent reálisan lássunk, s ne fedje el előttünk a részleteket (amiben ugye megbújik az Ördög) az a rózsaszín köd, amit a túlzott derűlátás vetíthet elénk. Szemeket megdörzsölni, s felébredni, mert a tarot szerint: eljött a szemléletváltás ideje!
2012.09.17. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: pénz vagy szerelem?
Ezen a héten a sors egy furcsa kérdés elé állít minket: pénzt vagy szerelmet? Természetesen nem arról van szó, hogy bármelyiktől is meg kellene válnunk, de sajnos nem tudjuk mindkét életterületünket ugyanakkora lángon tartani. Valamelyik most kicsit a háttérbe fog szorulni, méghozzá a döntésünk alapján. Nézzük, hogy vajon a magánéletünket vagy a pénzünket áldozzuk fel!
2012.09.10. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: fogynak a gondok!
Az év 36. hetében a fogyó Hold hatása érvényesül a leginkább, amely a dolgok csökkenését, fogyását szimbolizálja. A túlsúllyal rendelkezőknek kedvező alkalom a diétára. A pénzügyi gondokban szenvedők most keressenek megoldást problémáikra, mert könnyebben találhatnak, mint máskor. Természetesen ezek általánosságok a Hold hatásáról, a tarot kártya pedig részletesen megmutatja, mire számítsunk a héten.
2012.09.03. 09:50
Harmonet.hu
Mai horoszkóp
Mai horoszkóp
2012 augusztus 27 Olvasd a napi prognózist a Bővebben gombra kattintás után. Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.08.30. 02:06
Asztromania.hu
Mai horoszkóp
Mai horoszkóp
2012 augusztus 29 Szerda Olvasd a napi prognózist a Bővebben gombra kattintás után. Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.08.29. 01:00
Asztromania.hu
Mai horoszkóp
Mai horoszkóp
2012 augusztus 28 Kedd Olvasd a napi prognózist a Bővebben gombra kattintás után. Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.08.28. 02:06
Asztromania.hu
Mai horoszkóp
Mai horoszkóp
2012 augusztus 27 Olvasd a napi prognózist a Bővebben gombra kattintás után. Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.08.27. 15:57
Asztromania.hu
Heti tarot-előrejelzés: játék és bolondozás
A nyár utolsó hetét a Bolond lapjának energiái hatják át. Kissé meggondolatlanok, játékosak, olykor gyerekesek lehetünk, ám mindez belefér, hiszen a Bolond, amikor az útja végére ér, egy igazán komoly, konkrét célokkal rendelkező alakká lesz. Tehát ne féljünk játékosak lenni, mert ez a hét erről szól - ez leginkább a nebulóknak szól, akik jövő héten már az iskolapadba ülnek. Nézzük részletesen az elkövetkezendő hét napot!
2012.08.27. 07:15
Harmonet.hu
Mai horoszkóp
Mai horoszkóp
2012 augusztus 27 Olvasd a napi prognózist a Bővebben gombra kattintás után. Nézd meg azt is, mit jósol mára neked a TAROT kártya, Húzz egy lapot!
2012.08.27. 06:57
Asztromania.hu
Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzéked
Kos:A tüzes jegy szülöttei különleges kapcsolatban vannak a tűzzel. Ezért a tűzből tudnak a legjobban jósolni. Képesek ugyanis a tűzből kiolvasni üzeneteket és jeleket. Ha sokáig nézed a például a gyertya lángját, akár a jövőt is megismerheted belőle, üzenetek és jelek formájában. Bika:A föld jegyű Bika számára fontosak az érintések, ezért a tenyérjóslás áll hozzá a legközelebb. A kéz fizikai érintése közben a bBka jegyűek képesek a hatodik érzéküket használva kiolvasni a jövőt a tenyér vonalaiból. Akár a múlt és a jövő összefüggéseit is meglátja, kiolvassa mások tenyeréből. Ikrek: Az Ikrek igyekeznek a személyiségük kettőségét harmóniába, összhangba hozni. Ezért a leginkább személyre szabott jóslási forma az írott szavakon alapuló jóslás. Ez az egyik legrégebbi jóslási mód, ami az Ikrek hatodik érzékéhez tökéletesen illik. Akár egy könyvet találomra kinyitva is képes a jövőbe látni a jegy szülötte. Rák: A Rák számára a család és az otthon a legfontosabb, ezért a hatodik érzéke is ezek körül forog. A feng shuival a lakás energiáira koncentrálva az élet különös dolgait is megértheti. Az ősi kínai művészet ugyanis a minket körülvevő környezet megértéséről szól, amire a Rákok különösen fogékonyak. Oroszlán:Spontán és érzékeny, ugyanakkor gondoskodó is. Legfőképpen a szellemi világ felé tud nyitni, ahonnan a lelkek kommunikálhatnak vele. A lelkek jönnek-mennek, az Oroszlán pedig eldöntheti, hogy nyitott-e feléjük. Szűz: Fontos számára az egészség és a kézzelfogható dolgokat szereti. Ezért különösen a tealevelekből tud jól jósolni. A teából kiöntött tealevelek formája, elrendeződése sok mindent elárulhat egy Szűz számára.Mérleg: A vizualitás és a szépség iránt fogékony. A tarot kártya a legjobb választás számára, mivel képes észrevenni a kártyák rejtett jelentését. Akkor is találhat jeleket, amikor mások csak keresnek, néha a hatodik érzékének köszönhetően képeket láthat a jövőből.Skorpió: A Skorpió jegy szülöttei olyan szenvedélyesek és céltudatosak, hogy egyfajta megérzés számukra nem elegendő. Mint médium, a holtak egész birodalma nyitva áll előtte. Ez tökéletes, mert a Skorpiók egy kicsit félnek, de emiatt képesek a holtak és az élők közti kapcsolatra. Nyilas:A Nyilasokat a jövőbeli intuícióikról ismerjük, vagyis hogy hatodik érzékükkel nagyon jól el tudják képzelni a jövőt. Ez teszi őket látnokká, vagyis tisztánlátókká. Optimizmusa érzékeit ebben csak támogatja. Bak: Szereti a rendet és a rendszerezett dolgokat. Hozzá legjobban ezért a számmisztika áll. Gyakorlatias gondolkodása miatt sikeresen olvassa ki a számok rejtett jelentését. Vízöntő: Ők a legjobb asztrológusok, mivel szinte a csillagok térképével a fejükben születnek. A csillagokat és a bolygókat könnyen, szinte eszközként használják a jósláshoz. A csillagok mozgásából kiolvassa a múltat és a jövőt, és ha rendelkezik a megfelelő információkkal, tisztán láthatja a dolgokatHalak: A jegy szülöttei különleges kapcsolatban állnak a vízzel. Minden élet a vízből indult ki, ezért a Halak könnyedén megértik a víz jeleit, a kristálygömböt használva akár a múlt és a jövő eseményeit is láthatják Forrás: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=443348145698716&amp;set=a.136778716355662.19332.100000706031953&amp;type=1
2012.08.26. 10:50
Elozoeletek.hu
Pontosság és következetesség
Túl vagyunk a nyári táboron, amelyet egy Kapolcs közelében levő erdeiiskolában tartottunk. A résztvevők sokat oldódtak - nyíltak a gyakorlatok, a természet és a közösség hatására. Jó volt látni búcsúzáskor a boldog, felszabadult tekinteteket. A program elég színes volt: erdőjárás, faölelgetés, kapcsolatfelvétel az erdő szellemével, energiák érzékelése, csakranyitogatás, reggeli jóga, relaxáció, önismereti meditációk, transzlégzés, Tarot vetés, sorselemzés, hastánc oktatás, táltos dobolás-éneklés, este pedig szalonnasütés és beszélgetés a tábortűznél. Számomra a tábor egy nagy tanítással fejeződött be: Pontosság és következetesség A program végén rendszerint kérek egy visszajelzést a résztvevőktől, hogy miben épültek, mi tetszett nekik, mi nem. Ekkor páran azt mondták, hogy nagyobb pontosságot szeretnének tőlem, ugyanis többször is 5-15 percet kellett várniuk a program kezdésére, valamint nem mindig volt tisztázva, hogy meddig is tart a szünet.Ebben teljesen igazuk van. Habár sokat fejlődtem a pontosság terén, sajnos még mindig előfordul, hogy perceket kések a programról. Ráadásul, amikor pontosan érkezek, akkor is megvárom a későn érkezőket, nehogy lemaradjanak valamiről. Ezzel persze pont azokat "büntetem", akik pontosan érkeztek, így legközelebb már Ők is megengedik maguknak, hogy elkéssenek!Ördögi kör ez, amit én teremtettem a pontatlanságommal és engedékenységemmel.Vagyis a feloldása is rajtam múlik: pontosság és következetesség! Jó példa volt számomra, ahogy Magdi szervezte a reggeli hazautazást. Azt mondta az utasainak:- Indulás pontban 9 órakor. Ez azt jelenti, én elindulok 9:00-kor és aki bent ül az autóban, az jön, aki nem, az itt maradt! Te mennyire vagy pontos és következetes?Vagy inkább rugalmas vagy időben és ígéretekben?Milyen előnyöd vagy hátrányod származott belőle? Gyere, meséld el! >> tovább
2012.08.24. 12:10
Onmegvalositas.hu
Heti tarot-előrejelzés: új kenyér és új lehetőségek
Augusztus 20-ára való tekintettel a tarot kártyát is próbáltuk valamennyire magyar színekbe öltöztetni, ezért egy magyar tervezésű kártyapaklival (Kazanlár) néztük meg, mit hoz a jövő számunkra a következő héten. Egy biztos: unatkozni nem fogunk, hiszen az aratás időszakába érve, az új kenyérrel együtt új lehetőségek is érkeznek, csak ki kell használni azokat!
2012.08.20. 07:50
Harmonet.hu
Sikert lát Zara, a jós
Sikert lát Zara, a jós
Egy speciális Crowley tarot kártyából olvasta ki a válaszokat Zara olvasóink kérdéseire. Arra biztatta a nőket, bátrabban vegyék kezükbe a sorsuk irányítását.
2012.08.17. 22:00
Borsonline.hu
Heti tarot-előrejelzés: tettvágy a köbön
Ezt a hetet a tüzes energiák hatják át, amelyeket kihasználva jelentős lépéseket tehetünk a céljainkért. A hét vége azonban legyen a családé, a szórakozásé és a kikapcsolódásé!
2012.08.13. 16:10
Harmonet.hu
Töltődj fel a színtarot segítségével!
Ahogy a tarot-kártyalapok vagy a cigánykártya, úgy a színtarot is segít a jó közérzet megteremtésében, illetve a meditációban.
2012.08.09. 11:30
Astronet.hu
A Herbal Tarot változékony időjárást és szerelmet jósol a hétre
A különlegesen szép, növény-motívumokkal díszített Herbal Tarot lapjain néztük meg ezen a héten, hogyan is alakul ez a hét. A kártya ugyanis az időjárás változásait, mozgásait is jelölheti. Változékony idő és változékonyon érzelmek jellemzik a hetünket! Nézzük!
2012.08.06. 11:11
Harmonet.hu
A tarot szerint megkönnyebbülést hoz a hét!
A nyár közepén, amikor a napkitörések, az érzelmi viharok és az időjárási viszontagságok egymást erősítik, igazán jól jön egy kis megkönnyebbülés! A tarot ezt ígéri nekünk a hétre!
2012.07.30. 10:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: tízmilliószoros anyagi változás
Ezen a héten van a tízmilliószoros nap, amikor minden pozitív, illetve negatív gondolat magasabb erővel, azaz tízmilliószorosan hat! Ezért fontos, hogy ügyeljünk mit kívánunk magunknak és embertársainknak, hiszen a teremtő energia adott. A pénzügyekben új és jobbnál jobb lehetőségek érkeznek majd, szinte napról napra egy és egy. Nem kell mást tennünk, csak győzni az iramot, és kihasználni az adódó forrásokat!
2012.07.23. 11:00
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: erőteljes újrakezdés
A héten az újhold energiái dominálnak, ami a viták lezárását, a konfliktusok tisztázását, az újrakezdést támogatja, valamint a negatív tényezőket segít eltüntetni az életünkből. Ilyen lehet a pénzügyi gond, a magánéleti nehézségek, illetve az egészségügyi gondok. A tarot kirakásában pedig az Erő lapja fogja meghatározni az energiákat, azaz energikusak és pörgősek leszünk, s mindemellett mindenre képesek leszünk - csak hinni kell!
2012.07.16. 09:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: csúcson a szexuális vágy
A heti holdállás a fogyó hold, amiről azt hinné az ember, hogy az elengedést és fogyást szimbolizálja. Ám ez a szexuális energiák esetében pont fordítva van. Bár a hét elején még a munka dominál, a hétvége viszont már a párkapcsolatról és a szexről szól majd. A nagy libidóhoz társul a zöldszemű szörnyeteg, azaz a féltékenység és a megcsalás is - legyünk észnél, bármit is teszünk!
2012.07.09. 09:50
Harmonet.hu
Elemek...
Elemek...
  Elemek..   A világot alkotó négy elemnek a kultúrák általában a vizet, a földet, a levegőt és a tüzet tartják, amelyek a kozmosz egészét képezik. A négy elem együttesen a földi, anyagi szféra teljességét szimbolizálja. z emberi temperamentumokat a makrokozmosz szintjén az egyes elemek, a mikrokozmosz szintjén pedig az egyes testnedvek dominanciája határozza meg. A vérmérsékleteknek az elemekkel való párhuzamba állítását kiegészíti az állatok, napszakok, évszakok hozzárendelése is: ezzel a mindenséget irányító természeti erőkhöz kapcsolják az elemeket. Az embert, mint mikrokozmoszt, a négy elem összekapcsolódásaként is felfogták. „Minden testtel rendelkező dolognak négy eleme, ősalapja van: a tűz, a föld, a víz és a levegő. Minden, ami ebben az alanti világban létezik, ezekből az elemekből áll” (Titkos bölcselet, I. 3)   Tarot-ban is használják a négy elemet, mint minden másban!   elemek kártyalap héber kezdőbetű henochi mágia állat Tűz Kard J Bitom szalamandra Víz Kehely H Hochmá sellő, undine Levegő Bot V Exarp szilfek Föld Pénz/Érem H Nanta gnóm, goblin   Más felfogás szerint 5 elem létezik, amelyek szoros kapcsolatban állnak egymással és az emberi szervezetre vetíthető!   Ezek hol támogatják egymást, hol pedig pusztítják! Táplálja:   • A tűz táplálja a földet, hiszen amikor elégeti a tűz a fát, akkor abból hamu, azaz föld lesz. • A föld táplálja a fémet, hiszen a földben, a földből lesz a fém. • A fém táplálja a vizet, azaz a folyadékot, mert ha a fém halmazállapotot vált, akkor folyékonnyá válik. • A víz táplálja a fát, hiszen a fa felszívja a vizet, abból építi saját magát. • A fa táplálja a tüzet, hiszen a fa ég el, és ebbõl lesz a tûz.   Amikor jósolunk, vagy gyógyítunk mindenféleképpen, használjuk az elemeket és azoknak értelmezését. Párkapcsolatban is érdemes megnézni, hogy ki milyen elemhez tartozik és rengeteg mindenre rá lehet jönni.    
2012.07.03. 20:50
Ancsajosno.hu
Heti tarot-előrejelzés: gyarapodó álmok
A növő Hold időszakába lépve egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az álmaink, céljaink, amelyeket el szeretnénk érni, amelyek megvalósulásáért rég óta esedezünk. Ezen a héten adott lesz az az energia, amelyet használva megteremthetjük álmainkat. Természetesen a tetteket, cselekedetek ne felejtsük el, hisz ezek nélkül nem történhet semmi változás.
2012.06.25. 11:11
Harmonet.hu
Tarot-előrejelzés: pénzügyi lehetőségek
A keddi napon elhagyjuk a fogyó hold időszakát, és belépünk az újholdéba. Ez az állás kedvez annak, hogy mindent lezárjunk és tiszta lappal várjuk a lehetőségeket, a változásokat. A tarot lapjai szerint meg is fognak érkezni, elsőként az anyagiakban, majd a hétvége felé már a párkapcsolat és család területén is várhatóak, ám leginkább a pénzügyi lehetőségek, ajánlatok lesznek a dominánsak.
2012.06.18. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot: a nőiség és a gyengédség hete
Ezen a héten a növő hold időszakát éljük, azaz általánosságban véve: minden fokozódik. A pénzügyi gondok megoldásra lelhetnek, hiszen a kreativitásunk is egyre nagyobb. Olyan ötletek pattanhatnak ki a fejünkből, amelyeket megvalósítva végre rendezni tudjuk gondjainkat. Érzelmek terén is egyre nagyobb energiák mozognak, amelyekkel tudni kell bánni. A hét elején ugyan még lehetnek viták, kisebb nézeteltérések, de mindezt egy szuper vasárnap fogja zárni.
2012.06.11. 08:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: farkasüvöltés és telihold
Hétfővel együtt beköszöntött a telihold, ami köztudottan hatással van ránk. Készüljünk fel rá, hogy kissé kiszámíthatatlan hét elé nézünk, amikor bármi megtörténhet, beleértve jót és rosszat is. Csak rajtunk múlik majd, hogy az erőt, ami megadatott, hogyan és miképpen használjuk fel. Törekedjünk a munkára, és arra, hogy maradandót alkossunk!
2012.06.04. 09:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: a változás hullámain
Elérkezett egy újabb hét és vele együtt érkeznek a változások. Ez a hét teljes mértékben felborítja az eddig megszokott életünket és a hétköznapokba is változatosságot, frissességet hoz majd. Nem kell félnünk attól, hogy problémás lesz életünk, mert minden gondra találunk megoldást! Mi mindent hoz még az év huszonkettedik hete nekünk a tarot szerint?
2012.05.28. 09:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: bőség vagy aggodalmak?
Tiszta lappal nyitjuk az új hetet, hiszen a hétfő este újhold lesz. Ez a holdállás kedvez azoknak, akik szeretnék megteremteni életükben a bőséget, a gazdagságot. Erre minden lehetőségünk meg is lesz ezen a napon. Mintha egy fehér lapot kapnánk az élettől és hozzá egy tollat, amellyel megírhatjuk életünk folytatását. A többi már csak rajtunk múlik: bőséges vagy szegény életet akarunk?
2012.05.21. 10:30
Harmonet.hu
<strong>Tarot</strong> kártyával vallatja a jövőt
Tarot kártyával vallatja a jövőt
Ma 11-13 óra között ön is hívja a 06-1/799-6466 nem emeltdíjas számot, és megtudhatja kérdéseire a tarot kártya válaszát.
2012.05.16. 11:45
Borsonline.hu
Heti tarot-előrejelzés: eltűnnek az álarcok
Beléptünk a fogyó Hold időszakába. Ugyan fokozatosan, de szépen lassan eltűnnek a terhek és a nehezebbnél nehezebb feladatok az életünkből. Ez a holdállás az elengedő mágiáknak is kedvez, így aki bármilyen rossz szokásától szeretne megszabadulni, alkalmazzon kisebb praktikákat! Ám nem csak a terhek tűnnek el, hanem az álarcok is, amelyeket lehet, hogy éppen Te is viselsz. Ne akarjon senki másnak látszani, mint aki valójában, hiszen a héten úgyis fény derül valódi énjére.
2012.05.14. 08:00
Harmonet.hu
Pap Kriszta - Utaztató, UltraNadi, szimbólumgyógyítás előadása - beszélgetés
Egy beszélgető estre szeretnélek meghívni Benneteket. Vendégem: Pap Kriszta lesz, aki mesél nekünk az általa használt szimbólumokról, terápiáról. Elmondja, hogy miről szól a kézrátételes gyógyítás, az Utaztató, az UltraNadi, s lehet neki közvetlen kérdéseket feltenni a témában. Megfelelő számú jelentkező esetén a továbbiakban a fentiekből tanfolyamot is indít.Időpont: május 25 péntek, 18:30Helyszín: KikötőBelépő: 1.000 FtPap Krisztát, aki egy nagyon finomrezgésű médium, rajta keresztül érkeztek le az UltraNadi szimbólumai, földi világunkba. Régóta foglalkozom regressziós terápiával, "utaztatással", de Kriszta volt az az ember, aki egy minőségi változást hozott ezen a téren az életembe. Egy olyan utaztató technikát tanultam tőle, amely abszolút biztonságossá teszi az utazást mindkét fél számára, s az utaztató szimbólumok használatával egy sor gyógyítási lehetőséget is a kezembe kaptam. Hálás vagyok érte Krisztának!Pár szó Pap Krisztáról, saját tollából:„2005-ben eljutottam Tibetbe is (nem készültem rá éveket, bár nagyon vágytam oda eljutni, egyszer csak megteremtődött a lehetőség, onnantól 2 hónap leforgása alatt már a repülőn ültem).Arra jutottam saját magammal kapcsolatban is, a tapasztalásaim révén, hogy igazából a tiszta szeretet áramoltatása, a többi dolog befogadása és pozitív energiává, szeretetté alakítása tud segíteni bárkinek.Ahhoz, hogy ennek a „közvetítésnek” én is minél tisztább eszköze lehessek, saját magamon kell dolgozni először, letisztítani magamról előző életek „téves” értékelését, jelen életbeli nevelési és társadalmi fölös korlátokat, tévhiedelmeket (egészséges korlátokra viszont szükség van). Az önmagunkon való munkálkodáshoz megismertem néhány mélyreható eszközt: Vízöntőkori Számhoroszkóp, Tarot Szimbolikus Szellemi Piramis, Előző életek megtapasztalása és oldása, Pránanadi.Időközben Becze Istvánnal kaptunk egy szellemi-energetikai rendszert, az UltraNadit, magunk és mások javára. Először magunkon használtuk, ma már ott tartunk, hogy tanfolyamokat, átadásokat, avatásokat tartunk belőle, 2005-ben kezdve a tanfolyamokat.A megismert, megtapasztalt módszerek közül néhányhoz megkaptam menet közben a továbbadási jogot.Ezekből a témákból (UltraNadi, Előző életek megtapasztalása és oldása, Vízöntőkori Számhoroszkóp) szoktam tanfolyamot is tartani, azaz megtanítani másokat, ezeket az eszközöket hogyan tudják önmaguk és mások javára használni.Az alkalmazott módszerek hatást gyakorolnak mind a szellemi, mind a lelki, mind a fizikai részeinkre, az EGÉSZ előtérbe helyezésével.Fontos, hogy tisztába tegyük gondolkodásunkat, használjuk ehhez az eszközeinket, oldjuk, amit csak lehet.Használjuk ki az értékes emberi létet! Egységretörekvés – rendrakás bent és kint, kint és bent.”http://www.tisztalelekmuhely.hu/http://pozitivhullam.blogspot.com/
2012.05.12. 09:15
Eletora.com
Ősi magyar térrendezés
Furcsa korban élünk.Percre pontosan tudjuk, hogy mi történik a Föld másik oldalán, például Amerikában, Ausztráliában, vagy éppen Thaiföldön, de fogalmunk sincs arról, hogy mi történik a saját utcánkban, vagy éppen a saját szomszé­dunkban.Ismerjük a kabbalát, a tarot kártyát, a buddhizmust, a japán harcművészetet, vagy éppen a kínai feng shuit, de nem ismerjük a saját magyar hagyományunkat.Ruháinkon és házainkban használjuk a nyugati vagy a keleti feliratokat, jelképeket, de fogalmunk sincs a magyar jelképrendszerről. Ha házat akarunk építeni, akkor kínai feng shui szakértőhöz fordulunk, és eszünk be sem jut, hogy esetleg a magyar építészeti hagyományt kövessük. Pedig a magyar „feng shui" évezredek óta létezik ...HÁZAK...Vannak olyan házak, amelyekben jó élni, mert szépek, harmonikusak, gondozottak, és vannak olyan házak, amelyekből mindenki menekül, mert egyszerűen nyomasztó a légkörük. Wass Albert mindezt így fogalmazta meg:„Vannak házak, melyek olyanok, hogy csak baj és nyomorúság lakhatik bennük. Az ember megpillant egy ilyen házat, és valami furcsa szorongás fogja el. Pedig lehet szép és rendes maga a ház. Hiba nélkül való. Mégis van benne valami, benne vagy körülötte, valami megmagyarázhatatlan. Valami baljóslatú. Valami, ami elszomorítja, és gondolkodóvá teszi az embert, ha elmegy előtte. Az ilyen ház mellett a legjámborabb kutya is rosszkedvűvé, harapóssá válik. Madár soha nem rak fészket az eresze alá. Pele nem költözik a padlására. Mókus elkerüli. Csak patkányok surrannak alatta. Csak a harkály jár rá egy idő múlva, és kopogtatja, fürkészi benne a hibát. És éjszaka baglyok ülnek a tetején. Az ilyen ház bajjal és vesződséggel épül, és ha kivénül és ledől, csalán nő a helyén,Istentudja, hol van benne a hiba. Talán a fájában rejtőzik valami fojtogató, szagtalan és láthatatlan penész. Valami keserűség, ami meg­mérgezi a levegőt. A fában talán, amiből építették. De az is lehet, hogy helyben van a hiba. Gonoszság van eltemetve alatta a földben, és az su­gárzik ki folyamatosan, és izzad elő újabb és újabb gonoszságokat. Vagy az erdő olyan ott. A fák. ahogy körülötte állnak. Sötétebbek és mogor­vábbak, mint másutt. Isten tudja csak. Az is meglehet, hogy az emberekben van a hiba, akik kigondolták és meg­építették az ilyen házal. Belőlük surrant át valami sötét és gonosz kísértet a ház falaiba. Nem lehet tudni ezt. De bizonyos, hogy vannak házak, melyek­ben csak baj és nyomorúság lakik, bárki költözzék is beléjük. Melyeknek láttán valami érthetetlen, furcsa szorongás fogja el az embert, s a kedve minden ok nélkül egyszerre elborul. Magányosságszaguk van és baj, gond, szerencsétlenség lapul mögöttük. Vannak ilyen házak, vannak.Aztán vannak megint házak, amelyekben békesség, és öröm tanyázik. Ha megpillant az ember valahol egy ilyen házat, egyszerre úgy érzi, mintha hazaérkezett volna. Otthonszaga van a füstnek, mely belőle fölszáll. Ne­vet az ablaka, s az ajtaja hívogat. Az ember érzi benne a békét és a mele­get, mely mint egy láthatatlan napfény, beragyog mindent maga körül. Az ilyen ház előtt hamarabb olvad el a hó. Tavasztól őszig virágot terem előtte a rét. Az ilyen ház körül a fák barátságosan lehajolnak, és bemosolyognak az ablakon. Az ilyen ház jóvá szelídíti a benne lakó embert. Nyugalmassá, derűssé, bátorrá teszi. Aki építette, hosszú életű lesz és még halálában is érzi a napsütötte fenyőtörzsek illatát, s az örömet, mely elfogta akkor, midőn a bokrétát először tette fel a tetejébe. Az ilyen házat jó szellemek őrzik. Farkas messzire elkerüli. Jól tejelnek a tehenek, egészséges bárányokat ellenek a juhok. Villám nem sújt a köze­lébe, zsindelyét nem fogja a tűzhely szikrája. Úgy terem benne a kacagás, mint körülötte a virág. Mint küszöbén a napfény." A HÁZAK LELKEA házaknak lelkük van. Az amerikai házaknak amerikai lelkük, a kínai házaknak kínai lelkük, de a magyar házaknak bizony MAGYAR LELKÜK. A magyar ház sírva fakad a meghatottságtól, amikor a magyar himnuszt hallja, az amerikai ház pedig legfeljebb azt gondolja, micsoda szomorú egy himnusz. Hát nem tudott ez a nép valami lelkesítőbbet kitalálni...? És ez a nép tényleg nem tudott lelkesítőbbet kitalálni, hiszen himnusza egy imádság, a Teremtőhöz szóló fohász. Ennél lelkesítőbb, felemelőbb dolgot pedig tényleg nem lehet kitalálni.Érdekes, milyen sok keresztény ország létezik a Földön, mégis csak mi, magyarok imádkozunk a himnuszunkban...Miért?Mert mélyen még mindannyiunk lelkében ott él az ősi tudás. Az a tudás, amellyel a Teremtő a Világegyetemet teremtette.. Magyarul.HÁZAK VILÁGSZERTENagyon sokféle térrendezési módszer létezik a világban. Másként alakít­ják a környezetüket a kínaiak, a japánok, az indiaiak, a tibetiek. Mindenki elégedett a saját módszerével, ezek szerint mindegyik rendszer használható, és működik... Hogyan lehetséges ez?Minden nép más. Mások a szokásai, mások a hagyományai, más a gondolkodásmódja, és más a földrajzi környezete. Ha egy magyar ember Kínában, Japánban, Indiában, vagy Tibetben kénytelen élni, mind­egy milyen okból, bizony nehéz dolga lesz.Elfogadhatja ugyan az ott élők szokásait és gondolkodásmódját, de legtöbbször nem tudja teljesen magáévá tenni. Amikor egy hagyomány rendszert változtatás nélkül átve­szünk egy másik néptől, és nem fordítjuk le „magyarra", a rendszer ide­gen marad a tudatunk, a kultúránk számára. Olyan lesz a hatása, mint amikor egy buddhista kolostorban katolikus misét tartanak...Nagyon érdekes felfedezést tettek a század elején a néprajz és népzene kutatók. Megfigyelték, hogy amikor egy városi műdal falusi környezetbe került, a nép ajkán addig formálódon, csiszolódott, míg igazi magyar nép­dallá vált, annak minden jellemző sajátosságával együtt, és ugyanez a motí­vumokra is igaz volt. Egy-egy idegen motívum addig alakult az asszonyok keze alatt, míg végül igazi magyar népi motívum lett belőle. A magyar mélytudat ezek szerint mindent „megemészt", átalakít, és saját maga számára „felszívhatóvá tesz". (Azt mondjuk, megmagyaráz­zuk, vagyis magyarrá tesszük...)Korunkban azonban megváltozott a helyzet: Az ínformációk áramlása olyannyira felgyorsult, hogy erre az „emésztő” és átalakító folyamatra már nem marad idő. Mindent „megeszünk” válogatás nélkül, aztán cso­dálkozunk, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Az átalakító folyamatok régen belső vezérléssel a hagyományt folytatóan zajlottak, ma viszont tudatosan kell mindezt megtennünk, ha meg akarjuk őrizni gyökereinket. A HÁZ MÁGIÁJAMinden ház teremtés eredménye, egy-egy megvalósult gondolat. A gondo­lat nagyon finom erőforma. és megváltoztatni is csak gondolati úton lehet. Bár az erőt még nem tudjuk mérni, a hatását viszont már igen. A pozitív, illetve negatív gondolatok megváltoztatják például az izmok erejét, vagy a bőr állapotát, ami akár műszerrel is mérhető. (Lásd hazugság vizsgáló.)Amikor egy házat csúcsos tetővel, szögletes alaprajzzal, négyzet vagy téglalap alakú ablakokkal terveztetünk meg, a hagyományos gondolatsor működik bennünk, a szokatlan, egyedi megoldások viszont egyéni gon­dolataink megnyilvánulásai.Már nem tudjuk, miértszögletes az ablak, miért olyan a tetőszerkezet amilyen, miért szögletes az alaprajz, miért legértékesebbek a keletre vagy délre néző lakások, mégis, ha lehet, ösztönösen a hagyományok szerint építkezünk.Amikor a hagyomány megszületett, nagyon-nagyon régen, az emberek pontosan tudták, mit miért építenek éppen úgy, és nem másképpen. Minden építészeti elem valamilyen máig működő szimbólum, amely az életet, az embert szolgálja. A ház nem egy rakás tégla és némi faanyag. A ház az ember testének folytatása, a Mindenség modellje, amely védi, és egyben összeköti a Vi­lágegyetemmel.Amennyiben tudjuk, hogyan építsük meg helyesen.A magyar térrendezésnek évezredek óta léteznek a hagyományai bátyai, amelyek mélyen a tudatunkban születésünktől fogva jelen vannak (Térrendezés alatt az építkezéssel, lakberendezéssel kapcsolatos hagyo­mányokat érteni).Őseink pontosan tudták, hogyan építkezzenek, és építményeik világképü­ket, hitüket tükrözték. A magyar térrendezés csodálatosan következetes és egységes rendszert alkot, amely évezredeken keresztül „bevált” a magyar­ság körében.Amennyiben bármely más nép hagyományrendszerét átvesszük, a teljes hozzá tartozó hitrendszert is magunkévá kell tenni, ha azt szeretnénk, hogy nálunk is működjön. Manapság Magyarországon egyre inkább terjed a kínai feng shui használata, amely nem a „saját gyerekünk”, így hatása is kétséges.Egy példa:Az ősmagyarok legfontosabb, szent égtája a kelet volt, színe a fehér, állata a ló.A kínaiaknál a kelet csak a második legfontosabb irány, színe a zöld, állata a sárkány. A fehér szín a kínaiaknál a nyugati irányt jelölte, a ló pedig a dél állata volt.Amennyiben mi magyarok a fehér szint a nyugati oldal erejének megerősítésére akarjuk használni, csak káoszt okozunk vele, mert nálunk év­ezredek óta a fehér, keleti erőt jelöl. Ha a ló jelképét akínai rendszemek megfelelően a déli oldal erősítésére használjuk. ugyanez történik, a sárkányról nem is beszélve, amely legtöbbször negatív mesealakja a magyar népmeséknek.Amikor mi magyarok egy asszonyra azt mondjuk, sárkány, egyáltalán nem dicsérjük meg vele. épp ellenkezőleg. Kínában sárkánynak, azaz sárkány jegyében születni viszont kifejezetten szerencsés dolog.)Az apajogú nagycsaládok általában arccal kelet felé állnak be a világba, erre fordul a sátruk ajtaja is. Fő égitestük a Nap. Az észak-déli beállítású rendszerek. Úgy látszik, még az anyajogú társadalmat képviselik, s a Hold tiszteletének nyomát találjuk körükben." (László Gyula) MIT TUDUNK ŐSEINKRŐL?Sajnos nagyon keveset... A magyar őstörténet még felfedezésre vár, bizonyosan nagy meglepetésekkel szolgál majd. Már eddig is olyan régé­szeti leletek kerültek elő, amelyek legalább 6500 éves magyar írásbeliséget bizonyítanak, ráadásul kiderült, hogy egyszerű hétköznapi emberek által használt magyar rovásírásról van szó, nem pedig néhány írástudó kiváltsá­gáról... Ebből többek között az következik, hogy őseink írtak, olvastak, nem kizárólag a hús nyereg alatt puhításával foglalatoskodtak... A magyarság öntudata bizony erősen megkopott az elmúlt ezer év alatt, néprajzkutatók nagy része (tisztelet a kivételnek) el sem tudja képzelni, hogy díszítőművészetünket, építési szokásainkat, és jelképeinket esetleg mi magunk hoztuk létre, nem pedig átvettük valamelyik néptől. Minden­ben megtalálják az idegen befolyást:Kínait, arabot, németet, franciát, olaszt, törököt, és sorolhatnám a végtelenségig. Pedig elég nehéz elképzelni, hogy az a nép, amelyik ennyi találmányt adott a világnak, ne tudta volna „saját kútfejéből” kitalálni, hogyan építsen házat, hogyan öltöz­ködjön, és mindezt hogyan díszítse.Iskoláinkban még mindig azt tanítják, hogy őseink állandóan vándoroltak, terelték az állataikat egyik legelőről a másikra, közben pedig hadjárataik­kal ijesztgették a körülöttük élő békés, letelepedett népeket; mivel pedig állandóan úton voltak, vitték magukkal a jurtáikat, így épített házat nem is ismertek…Igen, a hadjáratokhoz eleinknek valószínűleg tényleg szükségük volt ezekre a hordozható házakra, ezen kívül nyáron, illetve utazáshoz bizto­san használták a jurtáikat, hiszen mi is szívesen sátorozunk nyáron, ha van rá lehetőségünk. A jurta ráadásul sokkal kényelmesebb, mint egy mai kempingsátor. Elképzelhetetlen, hogy azok az emberek, akik olyan fokú díszítő művészettel rendelkeztek, mint a régészeti leletek szerint az ősma­gyarok, ne tudtak volna ugyanolyan művészi szinten házat is építeni. A jurta maga is az építészet csodája, és akik egy „kempingsátorba” ennyi tudást fektettek, egészen biztosan ugyanilyen igényesek voltak a házaik­kal is.Mindaddig, míg a régészek nem találnak házmaradványt, azt jelenti, hogy nem is volt házunk?? És ha egyszer mégis találnak, akkor onnantól módosítják a történelmünket, vagy azt mondják majd. hogy annak a francia vendégmunkásnak a házát találták meg, aki állattenyésztésre tanította a magyarokat?Képzeljük csak el, mit találnak a régészek a mai kultúránkból 1000 év múlva. A házak addigra elporladnak, de a műanyag kempingsátrak valószínűleg még virulni fognak a szemétdombon. A régészek megtalálják ezeket az 1-2 személyes sátrakat, és vajon mit fognak ebből leszűrni0 Egyes mai történészek gondolkodásmódjával természetesen azt, hogy a XXI. század embere. 1-2 személyes SÁTRAKBAN lakott... Ebből persze messzemenő következtetéseket lehet levonni a XXI. század emberének műveltségéről...Nos, hasonlóképpen állunk most a magyar őstörténettel. Aminek nem találjuk kézzel fogható bizonyítékát, azt gondoljuk, az nincs, és soha nem is volt.Amikor elkezdtem ezt a könyvet írni, már tudtam, hogy a magyar térren­dezésnek is több ezer éves a hagyománya, de azt magam sem gondoltam, hogy ez a hagyomány időben akár a kínai kultúrát is megelőzhette. Már­pedig ha rovás ABC-nk bizonyíthatóan régebbi, mint a kínai ABC. (lásd Varga Csaba Jel, jel, jel c. könyvét) akkor a kultúránk, ebből következően építési hagyományunk és jelképrendszerünk is régebbi. Ez persze nem feltétlenül azt jelenti, hogy ami régebbi, az a jobb. De ha egy elmélet elég hosszú időn keresztül beválik a gyakorlatban, az már azért jelent valamit.Színia: A magyar ház mágikus titkaKeressétek Színia könyveit, őrízzükmeg a MAGYAR tudást!
2012.05.12. 07:02
Eletora.com
Szakos Andrea nagyon babonás
A Megasztár versenyzője az átlagnál jobban vonzódik a spiritualitáshoz. A gyertyamágiában is járatos Szakos Andrea egy lépést sem tesz kabalagyűrűi, tarot kártyái és jóskövecskéi nélkül.
2012.05.09. 17:19
Stop.hu
Heti tarot-előrejelzés: lüktető energiák
Felerősödnek az energiák, ahogy közeledünk az újhold felé. Érkezik az változás, új energiák lépnek az életünkbe, s ennek előzményeit már a héten érezni fogjuk. Míg a hétfői napon a visszahúzódó, ám kritikus énünk kerül előtérbe, addig a hétvégén már a harmóniára fogunk törekedni, s megpróbáljuk beépíteni életünkbe az érkező pozitív energiákat. Engedjük hát, hogy a pozitív energia lüktessen bennünk!
2012.05.07. 08:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: szex és szerelem!
Ezen a héten már a telihold energiái hatnak, hiszen vasárnap holdtölte lesz. Ezt az időszakot sok hiedelem övezi. Egyesek félnek ettől az időponttól, mások viszont türelmetlenül várják. Ezt a holdtöltét akár a tavasz legmozgalmasabb, és legeseménydúsabb hetének is titulálhatnánk, ugyanis felerősödnek a szexuális energiák, szinte mindenki csak "arra" tud majd gondolni - vajon ez hova vezet a héten?
2012.04.30. 06:00
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: felragyog a nap!
A hét elején még nem is sejtjük, hogy amennyire rosszul kezdődik a hét, annyira jól ér majd véget. Jellemző lesz - főképp a munkanapokon -, hogy levertek, enerváltak leszünk. Mindezek ellen jó megoldás lehet egy kis meditáció. A családi és baráti programokból sem fogunk hiányt szenvedni, sőt jól tesszük, ha mi is szervezzünk párat!
2012.04.23. 09:50
Harmonet.hu
Tanfolyam-ajánló
Kedves Olvasóm! Szeretettel és örömmel értesítelek, hogy idén tavasszal - ismét - tanfolyamokat indítok asztrológiai-asztrozófiai, illetve „Tarot” témában, melyeknek ezúttal a „Belső út” Ezoterikus Klub ad otthont, új helyén, közel a Boráros térhez. A 10 alkalmas, csütörtök esti asztro-tanfolyam és a 2 hétvégés Tarot-tanfolyammal kapcsolatos részletes információkat megtalálod a PancsaKarma Programajánló oldalán. Jelentkezésed szeretettel fogadom!
2012.04.20. 04:26
Több ezres denevérkolónia él a recski Antal-táróban
A veszélyessé vált tárót az Európai Unió támogatásával állítják helyre a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársai.
2012.04.18. 13:33
Heol.hu
A génteszt megmondja, meddig leszel egészséges
A génteszt megmondja, meddig leszel egészséges
Tarot-kártya és varázsgömb helyett a ma embere géntesztet kér, ha meg akarja tudni, mit tartogat számára a jövő. Tényleg kell ez nekünk?
2012.04.16. 14:04
Nlcafe.hu
Heti tarot-előrejelzés: a szerencse hete
A héten a szerencse lesz a fókuszban - a kirakás szerint a tizedik lap, azaz a Szerencsekerék határozza meg ezt a hetet. Fontos tudni, hogy a pozitív dolgok mellett - mivel a Szerencsekerék forog -, olykor a negatívumokat is meg fogjuk élni. Viszont most megtanulhatjuk jól kezelni ezeket a helyzeteket, és erényt kovácsolni belőlük.
2012.04.10. 07:42
Harmonet.hu
Előrejelzés a nagyhétre a Tarot szerint
Ezen a héten - ha eddig nem is tettük, vagy nem vagyunk katolikusok - akkor is érdemes lehet egy rövid böjtöt tartani, melyben a nehéz ételek és a húsok fogyasztásától tartjuk távol magunkat, de akár teljes böjtöt is csinálhatunk, amikor egyáltalán nem veszünk magunkhoz ételt. (Ez utóbbit egészségi állapotunktól és erőnlétünktől függően gondoljuk át.)
2012.04.02. 10:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: fordulnak a viszonyok
Új energiákkal gazdagodunk - köszönhetően az új hónap beköszöntének. Április a maga bolondosságával színt és örömöt hoz a szürke hétköznapjainkba is. Nem kell félnünk attól, hogy unalmas napok várnak ránk. Izgünk-mozgunk majd és ez így lesz is rendjén.
2012.03.26. 11:11
Harmonet.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Halaknak!
Tavaszi Tarot jóslás Halaknak!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.26. 09:00
Elixironline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Vízöntőknek!
Tavaszi Tarot jóslás Vízöntőknek!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.24. 09:00
Elixironline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Bakoknak!
Tavaszi Tarot jóslás Bakoknak!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.23. 09:00
Elixironline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Nyilasoknak!
Tavaszi Tarot jóslás Nyilasoknak!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.21. 23:30
Elixironline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Skorpióknak!
Tavaszi Tarot jóslás Skorpióknak!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.20. 20:30
Elixironline.hu
 Heti <strong>tarot</strong> előrejelzés: madárdal, szerelem!
Heti tarot előrejelzés: madárdal, szerelem!
Visszavonhatatlanul itt a tavasz, az újjászületés, a szerelem, az új kezdetek időszaka. Kellemes, szerelmes hetet ígérnek a kártyalapok. Heti tarot előrejelzés a Rider tarot lapjaival.
2012.03.19. 13:30
Harmonet.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Mérlegeknek!
Tavaszi Tarot jóslás Mérlegeknek!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.19. 09:00
Elixironline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Szüzeknek!
Tavaszi Tarot jóslás Szüzeknek!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.18. 13:30
Elixironline.hu
Ibolya lottóhoz kért segítséget, István nem tud választani két nő közül
Cigánykártyát, tarot- és angyalkártyát is hozott magával Alíz, aki két órán keresztül jósolt olvasóinknak.
2012.03.16. 20:27
Borsonline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Oroszlánoknak!
Tavaszi Tarot jóslás Oroszlánoknak!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.16. 17:00
Elixironline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Rákoknak!
Tavaszi Tarot jóslás Rákoknak!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.14. 09:00
Elixironline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Ikreknek!
Tavaszi Tarot jóslás Ikreknek!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.13. 09:00
Elixironline.hu
Heti tarot-előrejelzés: túl sok a beszéd
Erre a hétre az lesz a jellemző, hogy mindig mindenbe bele akarunk szólni. Ez a sok-sok beszéd viszont nem mindig szül jót. Válogassuk meg, hogy kivel beszélünk és miről. Kerüljük a pletykákat, valamint azok szaporítását és továbbadását is. A viták esetében is ügyeljünk arra, hogy ne érzelmi alapon, hanem ésszerűen vitázzunk.
2012.03.12. 09:50
Harmonet.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Bikáknak!
Tavaszi Tarot jóslás Bikáknak!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.12. 09:00
Elixironline.hu
Tavaszi <strong>Tarot</strong> jóslás Kosoknak!
Tavaszi Tarot jóslás Kosoknak!
Kíváncsi vagy mit üzennek az előtted álló hetekre a Tarot lapjai? Tudd meg, mit súgnak a lapok, hogy ne érjenek kellemetlen...
2012.03.10. 09:00
Elixironline.hu
Mary: Stohl sikert kovácsol kudarcaiból
Ingával és tarot-kártyával felszerelkezve érkezett a jósnő a Borsba, ahol két órán keresztül 25 telefonálónak, illetve lapunknak válaszolt.
2012.03.09. 21:03
Borsonline.hu
Ezorasszizmus - kártya-sznobok kíméljenek!
A napokban találkoztam a rasszizmus sajátos formájával. A magyar kártya kontra cigánykártya problémakörével, valamint a "mocskos szabadkőműves" tarot és a "nemzetidegen" Lenormand-kártya is szóba került ugyanitt. Meg persze volt jurta eladó. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek - inkább megírtam.
2012.03.07. 10:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: energikus napok jönnek
A misztikus 2012-es év tizedik hete igen energikusnak ígérkezik. Egyfajta energiacsomagot kapunk a hét elején az univerzumtól, amivel tudni kell jól bánni. Ha megfelelően osztjuk be mindezt, akkor szinte minden, amit elterveztünk sikerülhet a héten. Ha elpazaroljuk felesleges dolgokra, akkor a hétvégén már fáradtak, erőtlenek leszünk. A hét mondata: bánj jól az energiával!
2012.03.05. 09:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: új hónap, új energiák
Ezen a héten beköszönt a tavasz első hónapja, azaz a március. Az új hónap rengeteg új, pezsdítő energiát hoz, amelyek már éreztetik hatásukat csütörtöktől. Mindezek ellenére várhatóak negatív történések is, de mint tudjuk: nincsen rózsa tövis nélkül. Nézzük, hogy mit hoz az új hét!
2012.02.27. 09:50
Harmonet.hu
Négyféle kártyával jósol Valéria
Tarot-, cigány-, angyal- és Lenormand-káryát is használ a jósláshoz Valéria, aki ma két órán át vendégeskedik a Bors szerkesztőségében, és normál díjas telefonszámon válaszol olvasóinknak.
2012.02.22. 11:03
Borsonline.hu
Heti tarot-előrejelzés: okozz örömet!
Ezen a héten sok örömben lesz részünk, leginkább lelkiekben. Feltöltődés lesz számunkra, ha segíthetünk valakinek vagy éppen magunknak. E mellett tovább tombol a hetek óta érzékelhető szeretetenergia, amely erre a hétre is jellemző lesz. A pénzügyi nehézségekre is könnyen találhatunk orvosságot, de vigyázzunk, hogy ne költekezzünk túl.
2012.02.20. 09:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: evezz a nyugalom szigetére!
Az év hatodik hetében egy különleges átalakuláson megyünk keresztül. Míg a hét eleje enyhén stresszes lesz, a hétvége már sokkal lazább és könnyedebb: eljutunk a nyugalom szigetére. Ám az oda vezető út enyhén rögös, és jó pár megpróbáltatást ki kell addig állnunk. A Valentin-nap, a munkahelyi légkör, a család, az anyagi helyzet és az ellátandó feladatok mind hozzájárulnak a hét eleji stresszhez.
2012.02.13. 08:50
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: a változás hete
A mai nappal elérkezett a változás hete. A hétvégéig tart még a Bak csillagjegy uralma, amikor képesek vagyunk fejjel menni a falnak. Ezt követi a Vízöntő, amely egy sokkal könnyedébb, ugyanakkor kissé szürke időszakot hoz. Vajon várható-e mégis valamilyen váratlan történés? A szemünket és a fülünket egészen biztosan jobb, ha nyitva tartjuk, mert számos jó lehetőség vár ránk a héten.
2012.01.16. 11:11
Harmonet.hu
13 - A baljós szám és ami mögötte van
Misztikus számként emlegetjük a 13-ast. Sok helyen baljós, negatív jelentést társítanak hozzá. Amerikában sok helyen a 13-as emeletet kihagyják, nincs 13-as szoba. Vajon emögött a paranoiák és hiedelmek mögött ott van-e az igazság is? Ezt az állítást számmisztikai és tarot szempontból is megvizsgáljuk!
2012.01.13. 09:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: új köntösben!
Több mint fél éve tartó cikksorozatunk 2012-ben sem szűnik meg, ugyanakkora erővel robog tovább, mint az óévben. Már erre a hétre is fordulatokat, veszélyhelyzeteket jósol tarot, s míg a hétköznapokon elsősorban dolgoznunk, munkálkodnunk kell, addig a hétvégéken még fontosabb lesz, hogy lazítsunk és kipihenjük magunkat. Nézzük, hogy az év első heti tarot-előrejelzése mit jövendöl!
2012.01.09. 11:11
Harmonet.hu
A tarot jóslata és 5 parancsolata 2012-re
A 2011-es esztendő nem éppen a könnyűségéről, felhőtlenségéről volt híres. Sok megpróbáltatást, nehézséget kellett átélnünk. Az óév fő feladata az építkezés, az újragondolás volt. Aki mindezt megtette, annak számára az új év sikereket, és anyagi gazdagságot hozhat. Az elkésetteknek viszont új lehetőségeket kínál 2012.
2012.01.02. 10:50
Harmonet.hu
Mit ígér a tarot Karácsony hetére?
Elérkezett a karácsony időszaka, és ez beragyogja egész hetünket, és csillogással, fénnyel tölti meg. Ez a hét a szeretet, az öröm, az összetartás és a meghittség hete lesz, ám ennek ellenére számíthatunk még néhány váratlan fordulatra a hét elején.
2011.12.19. 11:11
Harmonet.hu
Készülj a teremtő szerdára - a tarot szerint
Ismételten elérkezett egy új hét, telistele új reményekkel. De vajon tényleg okunk van reménykedni? A válasz egyszerű: igen, ugyanis a szerdai nap "teremtő" nap lesz. Ezen a napon minden, amihez nyúlunk, arannyá válhat a kezünkben. Természetesen ez nem ennyire egyszerű, de a befektetett munka többszörösen térülhet meg, mint egy átlagos hétköznapon.
2011.12.12. 08:15
Harmonet.hu
Nem lesz összeomlás a tarot szerint
Az új héten biztosak lehetünk abban, hogy összeomlás nem várható, mert a Torony lapja nem jelent meg a kirakásban - a Nagy Arkánum lapjai közül. Ennek ellenére várható egy kisebb érzelmi hullám a hét közepén, de hibáinkból építkezve újjá tudunk éledni, mint a főnixmadár. Régóta zajló hivatalos ügyek végére pont kerül, viszont az apró betűs részt minden esetben olvassuk el - figyelmeztet a tarot.
2011.12.05. 09:50
Harmonet.hu
Sorsdöntő változást jósol a tarot
Ismét elérkezett egy új hét, telis-tele új lehetőségekkel: ezen a héten viszont különleges változásokat is elindíthatunk. Hogy mennyire használjuk ki a kínálkozó alkalmakat, az már csak rajtunk múlik. Egészségünkre és a munkahelyi ügyekre is érdemes odafigyelni a héten. A lehetőségek tehát adottak, csak tudjunk velük élni!
2011.11.28. 10:10
Harmonet.hu
Fordulatok jönnek a tarot szerint
Vészesen közelednek az ünnepek, vasárnap már itt van advent első vasárnapja, amikor meggyújtjuk koszorúnkon az első gyertyát. A várakozás jegyében telik a következő 5 hetünk, amikor is várjuk a karácsony eljövetelét, azaz Jézus születésének "évfordulóját", amely idén a 2011-ik. Ezen a héten a párkapcsolat, anyagiak és egészség területén is fordulatokkal kell számolnunk.
2011.11.21. 11:11
Harmonet.hu
Hornyák Károly - Mezoik
Hornyák Károly - Mezoik
Amit ebben a könyvben átadni kívánok, az nem más, mint egyfajta látásmód kialakításához felhasználható adalék. Ha műfaji hovatartozásáról kellene nyilatkoznom, tranzit jellegű ismeretterjesztő írásnak nevezném, melyet átvezetőnek szánok a könnyed ezoterikus irodalomtól a valódi bölcselet felé. Leginkább talán azok fogják élvezettel forgatni, akik már belekóstoltak az orientalisztikába, otthonosan mozognak a jógában használatos terminusok talaján, némi jártasságot szereztek az asztrológia, vagy valamelyik másik leképezési rendszer terén (pl. tarot, Ji king, enneagram). Ajánlás a lektorok részéről: „Tízegynéhány éve van módom figyelni a szerző szellemi útját és fejlődését. Tudom, hogy milyen komoly szellemi praxist folytat, tanulmányai milyen elmélyültek és milyen kiemelkedő tanítókat, Mestereket keres. Ismereteit most egy átfogó, összehasonlító, integráló műben összegezte, amelynek külön érdeme precizitása, fordulatos stílusa, személyes őszintesége. A széleskörű tudásanyag ismertetésének olvasása így ráadásul kellemes, szórakoztató, lebilincselő tevékenységgé válik. Ritkaság számba megy, különösen hazai szerzők között és a hazai helyzet alapos ismeretét tükrözően egy ilyen átfogó szemléletű munka.” Dr. Szász Ilma „Nagyon tetszik a szerző látásmódja, amellyel egy fontos kérdést jár körül: nevezetesen, hogy a XX. században felszínre jövő különböző hagyományvonalak miként egységesíthetők, illetve hogyan lehet ez az egyetemes hagyomány a modern idők útkeresőinek támasza, segítője. Külön értéke a könyvnek a személyesség, amely egy őszinte útkeresést tükröz, valamint a buktatók, nehézségek és félreértelmezések bemutatása.” Dr. Mireisz László 384 oldalkiadó...: fapadoskonyv.huISBN 9789633295892 A nyomtatott könyv ára: 2 180 FtPDF formátumban: 740 FtTartalomjegyzék Köszönetnyilvánítás 5Bevezetés 7Az archaikus hagyomány lábnyomai 14Szerkezeti alapok 18A gunák játéka 25A kasztok eredete 31Az élet állomásai 40Dicső kard, nemes erő 47Kína 52Japán 58India 65Közel-Kelet 68Európa 71Hétköznapi alkímia 77A múltnak feneketlen kútja 79A felismerések fokozatai 87A Vízöntő démoni és angyali arca 94A vélemények bozótja 106Egészségfilozófia 118Eleink hagyatéka 118Kelet ősi tudása 126Uniformis az egyéni arculattal szemben 135Összegzésként 140Vegetarianizmus 142A látószögek 142Kiegészítés, adalék 149Analógia 156A világ tejóceánjának köpülése 156A „Miatyánk” egy kicsit más szemmel 157A templomok szimbolikája 161A szintézis szépségei és lehetséges buktatói 176A Kába kövétől a Kába Uráig 195Fénytörés 197A saját paripa felmagasztalása 203Körpanoráma 207Amikor minden egybecseng 213Üstököspor 219„Természet-gyagyászat” és „asztro-gnómia” 219Ni csak, ki beszél? 224A szellemi úttal kapcsolatos végletek 229Hunor és Magor szelleme kísért 236Az Út 243Kategóriák, definíciók 243Akadályok, nehézségek 250Hát én immár kit válasszak? 257A gyakorlás oszlopai 262Az eszköztár 270A természet segítő keze 287Az energetikai megközelítésről általában 287Pikáns-hevítő minőség 290Pikáns-hűtő minőség 293Édes-hevítő minőség 294Édes-hűtő minőség 297Savanyú-hevítő minőség 299Útvonalak 300A klasszikus indiai hármas 300Több szálból font mentőkötelek 310A szent és a profán kétrétegű szövétneke 317A Nagy Út követése 322A hangok hatalma 329A csendes szemlélődés ereje 336Spirituális avantgárd 340Kényes egyensúly 345Az élő tanító vagy mester szerepe 348Madártávlatból 348Közvetlen közelről 352Szemtől-szembe 359
2011.11.15. 07:24
Hornyák Károly - Mezoik
Amit ebben a könyvben átadni kívánok, az nem más, mint egyfajta látásmód kialakításához felhasználható adalék. Ha műfaji hovatartozásáról kellene nyilatkoznom, tranzit jellegű ismeretterjesztő írásnak nevezném, melyet átvezetőnek szánok a könnyed ezoterikus irodalomtól a valódi bölcselet felé. Leginkább talán azok fogják élvezettel forgatni, akik már belekóstoltak az orientalisztikába, otthonosan mozognak a jógában használatos terminusok talaján, némi jártasságot szereztek az asztrológia, vagy valamelyik másik leképezési rendszer terén (pl. tarot, Ji king, enneagram). Ajánlás a lektorok részéről: „Tízegynéhány éve van módom figyelni a szerző szellemi útját és fejlődését. Tudom, hogy milyen komoly szellemi praxist folytat, tanulmányai milyen elmélyültek és milyen kiemelkedő tanítókat, Mestereket keres. Ismereteit most egy átfogó, összehasonlító, integráló műben összegezte, amelynek külön érdeme precizitása, fordulatos stílusa, személyes őszintesége. A széleskörű tudásanyag ismertetésének olvasása így ráadásul kellemes, szórakoztató, lebilincselő tevékenységgé válik. Ritkaság számba megy, különösen hazai szerzők között és a hazai helyzet alapos ismeretét tükrözően egy ilyen átfogó szemléletű munka.” Dr. Szász Ilma „Nagyon tetszik a szerző látásmódja, amellyel egy fontos kérdést jár körül: nevezetesen, hogy a XX. században felszínre jövő különböző hagyományvonalak miként egységesíthetők, illetve hogyan lehet ez az egyetemes hagyomány a modern idők útkeresőinek támasza, segítője. Külön értéke a könyvnek a személyesség, amely egy őszinte útkeresést tükröz, valamint a buktatók, nehézségek és félreértelmezések bemutatása.” Dr. Mireisz László 384 oldalkiadó...: fapadoskonyv.huISBN 9789633295892 A nyomtatott könyv ára: 2 180 FtPDF formátumban: 740 FtTartalomjegyzék Köszönetnyilvánítás 5Bevezetés 7Az archaikus hagyomány lábnyomai 14Szerkezeti alapok 18A gunák játéka 25A kasztok eredete 31Az élet állomásai 40Dicső kard, nemes erő 47Kína 52Japán 58India 65Közel-Kelet 68Európa 71Hétköznapi alkímia 77A múltnak feneketlen kútja 79A felismerések fokozatai 87A Vízöntő démoni és angyali arca 94A vélemények bozótja 106Egészségfilozófia 118Eleink hagyatéka 118Kelet ősi tudása 126Uniformis az egyéni arculattal szemben 135Összegzésként 140Vegetarianizmus 142A látószögek 142Kiegészítés, adalék 149Analógia 156A világ tejóceánjának köpülése 156A „Miatyánk” egy kicsit más szemmel 157A templomok szimbolikája 161A szintézis szépségei és lehetséges buktatói 176A Kába kövétől a Kába Uráig 195Fénytörés 197A saját paripa felmagasztalása 203Körpanoráma 207Amikor minden egybecseng 213Üstököspor 219„Természet-gyagyászat” és „asztro-gnómia” 219Ni csak, ki beszél? 224A szellemi úttal kapcsolatos végletek 229Hunor és Magor szelleme kísért 236Az Út 243Kategóriák, definíciók 243Akadályok, nehézségek 250Hát én immár kit válasszak? 257A gyakorlás oszlopai 262Az eszköztár 270A természet segítő keze 287Az energetikai megközelítésről általában 287Pikáns-hevítő minőség 290Pikáns-hűtő minőség 293Édes-hevítő minőség 294Édes-hűtő minőség 297Savanyú-hevítő minőség 299Útvonalak 300A klasszikus indiai hármas 300Több szálból font mentőkötelek 310A szent és a profán kétrétegű szövétneke 317A Nagy Út követése 322A hangok hatalma 329A csendes szemlélődés ereje 336Spirituális avantgárd 340Kényes egyensúly 345Az élő tanító vagy mester szerepe 348Madártávlatból 348Közvetlen közelről 352Szemtől-szembe 359
2011.11.15. 07:24
Árnyvilág - <strong>Tarot</strong>
Árnyvilág - Tarot
... ahol pillangók lebegnek a felkelő nap fényében izzó, lassan felszálló párában. Ahol tekergő faágak nyújtóznak a csillámló égbolt felé, fűzfatündérek táncolnak az égen, és a megszentelt tölgyek szellemei egy varázslatos dalt énekelnek.
2011.11.14. 20:00
Heti tarot-előrejelzés: mélypontról a tetőfokra
Az év 46. hetére teljesen igaz az az állítás, hogy a mélypontról a tetőfokra jutunk el. Amilyen rosszul kezdődik a hetünk, olyan jól fejeződik be. Már magában a tarot lapok neveiben is mutatkozik az éles ellentét, a hét eleje és a vége között (Torony és a Világ). Ám mi várható a köztes időszakban, egyáltalán mi várható a negatív napok idején?
2011.11.14. 09:50
Harmonet.hu
Mágia-Tarot:Dharma törvénye,egyetemes világ erejének (mátrix) használata.
Régen esett szó a mágiáról,s azon belül a Tarot kártya használatáról.Ennek megértéséhez kaphattok némi útmutatást.
2011.11.11. 14:24
Hotdog.hu
Pénz, pénz és pénz - ezt hozza az új hét!
A heti tarot előrejelzés szerint elég jól alakulnak az anyagi dolgaink november második hetében. Érdemes nyitott szemmel járni, és észrevenni a megbúvó anyagi, üzleti lehetőségeket. Ez a tarot jóslás kicsit más lesz, mint amit az utóbbi pár hétben megszokhattatok, mert visszanyúlunk a gyökerekhez, és újra azt a kirakási módot használjuk, amivel a sorozatunk indult.
2011.11.07. 07:10
Harmonet.hu
Nem sok jóval kecsegtet a tarot
Ezen a héten nem éppen a boldogság és az öröm lesz előtérben. Könnyen eltörhet a mécses, akár többször is, és sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor szeretnénk, ha mindezt csak álmodnánk. Amikor készen állunk szembenézni a valósággal, fontos, hogy lássuk át a dolgokat, és higgadtan mérlegeljünk. Az új hét tanítása: higgadtnak maradni a nehéz helyzetekben is!
2011.10.24. 09:50
Harmonet.hu
Szivárvány-út önismereti játék
Szeretettel várunk 2011. nov. 12. szombat 16:00-tól Szivárvány-út önismereti játékra Bali Nóra és Gosztonyi Tímea vezetésével, a KikötőbenA résztvevők létszáma korlátozott, s az önismereti utazáshoz szükséges kérdőívek miatt, kérjük részvételi szándékodat írásban jelezd: gosztonyi.timea@gmail.comA Szivárvány út- játék kalandos önismereti utazás önmagunkban a csakrák állomásain keresztül.A játék során a húzott kártyák segítségével tükröt tartunk önmagunknak arról, hol járunk életünk egyes területein, és milyen színekben ragyog a mi belső szivárványunk.A játékhoz hét állomás szükséges, a csakráknak megfelelő színnel jelölve. Ez lehet terítő, párna, vagy akár egy kendő, sál is. A szobában helyezzük el egymástól megfelelő távolságra az állomásokat. Mindegyikhez tartozik egy-egy kártyacsomag. Ezek bármilyen típusú kártyák lehetnek, én itt a saját variációmat írom le, de ezek változtathatóak.A játékot 4-5 fővel érdemes kezdeni, ennél kevesebben már nem olyan érdekes, és általában 10-12 főig lehet elférni benne, ennél többen már zavarhatják egymást. Mindig előfordulhat, hogy várni kell egy-egy állomásra, mert más is oda akart menni. Ez az életben is így van, nem mindig jutunk azonnal oda, ahova szeretnénk.Belépő: 1200 Fttovábbi részletek:Mindenki egy kis alapcsomaggal indul, amit egy kis batyuban kap meg. Ez lehet kis szövettáska, ajándéktáska. A batyujában van a kezdőkészlet: 14 darab kis kártya, a hét csakrának megfelelő pozitív és negatív minőség, piros és kék színnel nyomtatva.ÉLET és HALÁL, TEREMTÉS és ROMBOLÁS, AKTIVITÁS és LUSTASÁG, SZERETET és GYŰLÖLET, IGAZSÁG és HAZUGSÁG, FÉNY és ÁRNYÉK, MESTER és TANÍTVÁNY.Ezekkel indulunk, aztán majd a játék során ezek keverednek, és érdekes lesz, hogy mi marad a végére, mert azokkal van dolgunk a következő időszakban.A negatív kártyáktól nem kell megijedni, ezek csak a jin-jang elvnek, a világos-sötét elvnek a megjelenései. Ezek is élethez tartoznak, dolgoznunk kell velük.A végén azok a kártyák lesznek érdekesek, amiből egynél több van, ott van a fontosabb feladat. 14 darab kártyával indulunk, kettőt húzunk még játék közben, tehát alapesetben 16 darab kártya marad. Ha ennél több van, akkor kicsit több a dolgunk, mint induláskor, ha kevesebb, akkor már csökkentettük a feladatainkat.Pár szó a negatívnak tűnő kártyákról:a Halál feladata: elengedni a múltat, eltemetni azt, aminek lejárt az idejea Rombolás: lerombolni belső vagy külső falakat, gátakata Lustaság: valójában türelem, megfontoltság, kivárni a megfelelő időt, nyugalmat találnia Gyűlölet: szembenézni a belső indulatainkkal, felismerni, hogy ez az érzés is hozzánk tartozik, és elfogadni azt. Ha tudatossá válik, akkor kezelhető is!a Hazugság: szembenézni saját belső és külső hazugságainkkal, szépítéseinkkel, és felismerni a külső hazugságotaz Árnyék: meglátni saját sötétebb oldalunkat, és elfogadni azt.a Tanítvány: befogadónak lenni.Az ÖTÖS csakránál, a KÉK állomáson lesz még egy kis tálka, 12 zöld színnel nyomtatott kártyával. Ezek a földi szerepek a 12 asztrológiai jegynek megfelelően:HARCOS, DOLGOZÓ, TANULÓ, GONDOSKODÓ, VEZETŐ, SZOLGÁLÓ, DIPLOMATA, TEREMTŐ, LELKESÍTŐ, FELELŐS, VÁNDOR, HÍVŐ.(Tehát: kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő, halak.)Ha a végén ebből lesz a csomagunkban, akkor ezt a kifelé mutatott földi szerepet kell a következő időszakban megélnünk hangsúlyosabban.A HATOS csakránál, az IBOLYA színű állomáson pedig ezeknek a jegyeknek a belső, szellemi oldala jelentkezik feladatként:KÜZDELEM, MUNKA, TUDÁSGYŰJTÉS, GONDOSKODÁS, VEZETÉS, GYAKORLATIASSÁG, RUGALMASSÁG, TEREMTÉS, LENDÜLET, FELELŐSSÉG, SZABADSÁG, HIT.A KETTES csakránál, a NARANCS színű állomásnál én a Transzformáció társasjáték két kis kártyacsomagját használtam, a Visszatartó erő és a Felismerés csomagot. De ha ez nincs kéznél, önállóan is ki lehet találni ilyen mondatokat, és szintén kinyomtatni kis kártyákra. Lehet ezt is az asztrológiai jegyek alapján, például így:Visszatartó erők:- A makacsságod tart vissza a jelenlegi helyzetben.- A görcsös kapaszkodásod tart vissza a jelenlegi helyzetben.- A szétszórtságod akadályoz a jelenlegi helyzetben.- A túlzott másokra figyelésed akadályoz…- Az önzésed tart vissza…- A tökéletességvágyad gátol…- A bizonytalanságod gátol…- A dühöd és bosszúvágyad gátol…- A túlzott idealizmusod akadályoz…- A magadnak állított korlátok gátolnak…- A menekülésvágyad akadályoz…- A túlzott naivitásod akadályoz…Felismerések:- Van elég erőd, ismerd fel!- Tudsz sikeresen dolgozni, ismerd fel!- Nyitottabb vagy, mint ahogy gondolod.- Tele vagy érzelmekkel, éld meg!- Sikerre születtél, valósítsd meg!- Tudsz fejlődni, lépj tovább!- Benned van az egyensúly, használd fel!- Teremtő vagy, teremtsd meg a vágyadat!- Szárnyaid vannak, használd őket!- A felelősségvállalás megerősít.- Szabad vagy!- A hited az erőd.(Ezeket mindenki tetszés szerint módosíthatja, ezek csak alapötletek…)Ezek után indulhat a játék. Mindenki kap egy kis batyut a kártyákkal, egy feladatlapot, és egy tollat, aztán mehet valamelyik csakrához.Ahhoz lépj oda, amelyik épp adódik.A sorrend érdekessége az lesz, hogy ahhoz lépünk legelőször, amelyikben a legerősebb az energiánk, és azt marad a végére, amiben leginkább bizonytalanok vagyunk.1. csakra: VÖRÖSEgy alap Tarot-kártyacsomag szükséges, és egy kis üres tálkaAz itt húzott kártya mutatja az 1. csakra jelenlegi állapotát, feladatát.Az a három szó, amit írsz rá, azt jelzi, te hogy látod a feladatot, és aztán, majd a legvégén, amikor a Tarot könyv értelmezését is elolvasod, érdekes lesz, hogy azonosan vagy eltérően gondoltad, mint amit a lap valójában jelentett.Ami a FÖLD szóról eszedbe jut, az jelzi az alapokhoz, gyökerekhez, stabilitásodhoz való viszonyodat.2. csakra: NARANCSKét kis tálkában a Visszatartó erő és a Felismerés csomagAmit a VÍZ szóról írsz, az az érzelmeidhez való viszonyodat jelzi.3. csakra: SÁRGASymbolon kártya( de másfajta is jó, lehetőleg a hétköznapi, földi valóságot ábrázolja, pl. alap-Tarot)Amit a TŰZről írsz, az a saját erőddel való kapcsolatodat jelzi.4. csakra: ZÖLDBelső Gyermek Kártya(vagy olyan, ami a szívről, érzelmekről szól)Amit a LEVEGŐről írsz, az az érzéseid megélésének a szabadságát jelzi.5. csakra: KÉKJi King és egy kis tálka a Földi szerepek kártyáival.Lehet kártya, ha van JiKinges kártyátok, le lehet rajzolni a jeleket egy-egy lapra, és abból húzni. És lehet itt a három érme is, egy kis használati utasítással, hogy melyik dobás mit jelent, de ez elég hosszadalmassá teszi ezt az állomás. Ezért, ha többen vagytok, érdemes a kártyalapokat használni.Amit a HANGról írsz, az önkifejezéseddel, a kommunikációddal kapcsolatos.6. csakra: IBOLYAOsho Zen Tarot kártya, vagy valami szellemi témájú kártya és egy kis tálka a Szellemi feladatok kártyáival.Ami a FÉNYről eszedbe jut, az a szellemi világossággal való viszonyodat jelzi.7. csakra: FEHÉRAngyalkártya és egy kis üres tálkaAmi a TUDÁSról eszedbe jut, az a szellemi tudással való kapcsolatodat jelzi.Amikor mindenki végigjárta az állomásokat, leülhettek körbe, és meg lehet nézni, kinek mi maradt a csomagjában. Aztán pedig lehet sorba venni azt, melyik állomáson mit üzentek a kártyák.Jó alkalom egy ilyen játékra az új év, vagy valami új dolog indulása, de bármikor érdekes tükröt kaphatunk magunkról, ha végigjárjuk a csakrák útját.Jó szórakozást és jó felismeréseket kívánok!Bali NóraHa kérdésed van, szívesen válaszolok!szivarvanyforras@freemail.hu A játék leírása megtalálható Bali Nóra: ANGYALEMBEREK című könyvében, vagy elolvasható a www.angyalemberek.gportal.hu oldalon. SZIVÁRVÁNY ÚT Bármelyik színtől indulhatsz.Írd fel a sorszámot a szín elé.… (szám) VÖRÖSHúzz egy kártyát az itt lévő csomagból. Írd fel a számát, a nevét.………………………………………………………………………………………………..Írj három szót, ami erről a kártyáról eszedbe jut!……………………….. ……………………………. ………………………………..FÖLD Írj három szót, ami erről eszedbe jut!………………………… ……………………………… ………………………………..Vegyél ki két lapot a saját kártyacsomagodból, ne nézd meg, csak hagyd itt.… (szám) NARANCSHúzz egy kártyát a Visszatartó erő csomagból, és írd le, ami rajta áll.………………………………………………………………………………………………..………………………………………………………………………………………………..Húzz egy kártyát a Felismerés csomagból, és írd le, ami rajta áll.Ez segít megoldani az előző kártya által jelzett gondot.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………VÍZ Írj három szót, ami erről eszedbe jut!……………………………… …………………………… ……………………………….Menj oda valakihez, és kérj tőle két kártyát. Ne nézd meg, csak tedd el.… (szám) SÁRGAHúzz egy kártyát az itt lévő csomagból, és jegyezd fel a rajta levő jeleket.………………………………………………………………………………………..Írj három szót, ami erről a kártyáról eszedbe jut!…………………………. …………………………….. ……………………………….TŰZ Írj három szót, ami erről eszedbe jut!………………………….. …………………………….. ………………………………Menj oda valakihez, és húzz egyet az ő kártyájából, aztán ő is húzzon egyet a te csomagodból.Ne nézzétek meg a lapokat, csak tegyétek el.… (szám) ZÖLDHúzz egy kártyát az itt lévő csomagból, és írd fel a számát, rajzold le a jelét.………………………………………………………………………………………………..Írj három szót, ami erről a kártyáról eszedbe jut!……………………….. ………………………………. …………………………………LEVEGŐ Írj három szót, ami erről eszedbe jut!………………………… ……………………………… …………………………………Menj oda valakihez, húzz két kártyát a saját csomagodból, ne nézd meg, csak add oda neki.… (szám) KÉKHúzz egy kártyát az itt lévő JI KING csomagból, és írd fel a számát, vagy rajzold le az aranyszínű jelét.……………………………………………………………………………………..Írj három szót, ami erről a kártyáról eszedbe jut!…………………………….. ……………………………….. …………………………..HANG Írj három szót, ami erről eszedbe jut!……………………………. ………………………………… ………………………….Húzz egy kis fehér kártyát, ne nézd meg, csak tedd a csomagodhoz.Válassz ki valakit, hívd oda, és húzz neki egy kártyát a JI KING csomagból. Ez a te üzeneted neki.Ha neked húztak egy JI KING kártyát, írd fel a számát, és írj három szót, ami eszedbe jut róla!…………………………………………………………………………………………………..… (szám) IBOLYAHúzz egy kártyát az itt lévő kártyacsomagból, és írd fel a rajta levő számot és jelet.…………………………………………………………………………………Írj három szót, ami erről a kártyáról eszedbe jut!………………………….. ……………………….. ………………………………..FÉNY Írj három szót, ami erről eszedbe jut!…………………………. …………………………. ………………………………..Húzz egy kis fehér kártyát, ne nézd meg, csak tedd a csomagodhoz.Kérj meg valakit, hogy húzzon neked a kártyacsomagból.Ez most a külvilág üzenete neked. Írd fel a kártya számát, jelét, és azt, ami eszedbe jut róla.……………………………………………………………………………………………….…………………………………………………………………………………………………. (szám) FEHÉRHúzz egy angyalkártyát, és írd le a rajta levő szöveget.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………TUDÁS Írj három szót, ami erről eszedbe jut.……………………………… …………………………. ………………………………..Szabadon választhatsz:- letehetsz a nálad levő csomagból egy, kettő vagy három darab kártyát, ha akarsz,- adhatsz egy vagy több embernek egy, két vagy három kártyát,- vagy kérhetsz másoktól egy, két vagy három kártyát.***Ha mind a hét állomáson jártál már, akkor végeztél.Most nézd meg, milyen kártyák maradtak a csomagodban.Ezek azok, amik jelenleg feladatot jelentenek neked.
2011.10.22. 13:06
Eletora.com
Energikus hét elé nézünk a tarot szerint
Ezen a héten teli leszünk energiával és csak úgy árad belőlünk a vidámság! Sőt, készülj fel arra, hogy nem csak a hét eleje ígérkezik jónak, ez az állapot megmarad a hét utolsó napjáig. De vajon az örömbe vegyül-e egy kis üröm is? Az eheti tarot-előrejelzésből kiderül!
2011.10.10. 09:50
Harmonet.hu
Apró hibából hatalmas bukás? Tarot-előrejelzés
Október első hetében érdemes figyelni cselekedeteinkre, és többször meggondolni, hogy mit szeretnénk tenni. Ugyanis a meggondolatlan, kellően meg nem alapozott döntések lavinát indíthatnak el, amiről nem tudjuk, hogy hol áll meg. Ezen a héten ráadásul a növő hold hatása érvényesül, amely nem csak a pozitív dolgokat nagyítja, sokszorozza fel, hanem a negatívakat is. Ha fogalmazhatunk úgy, a hold is ellenünk játszik abban, hogy egy apró hibánkból óriási legyen.
2011.10.03. 11:11
Harmonet.hu
Fordulatok jönnek a tarot szerint
Egyiptomi tarot lapok árulkodnak 2011 szeptemberének utolsó hetéről. Mit hoz nekünk ősz közepe? Szeptember végén temérdek elfoglaltságot és különleges változásokat, meglepő fordulatokat jelez a kártyajóslás. Előrejelzés a Mérleg jegyének elejére.
2011.09.26. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: az ellentétek harca
Ez a hét leginkább a férfi és a női energiák ellentétéről, harcáról fog szólni. Könnyen gabalyodhatunk vitákba, harcias küzdelmekbe. Ezekben az esetekben célszerű a parttalan viták és egócsaták helyett az ésszerű, erőszakmentes kommunikáció eszközével élni és megbeszélni a dolgokat. Már csak azért is, mert sajnos még ez sem lesz elég minden helyzetben.
2011.09.19. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: barátok, család, természet
A hét jelszava: töltődj fel energiával, boldogsággal. A tarot-kártya lapjai arra hívják fel figyelmünket, hogy töltsünk minél több időt a természetben, és ameddig csak lehet, élvezzük a kései nyár adta lehetőségeket. Beszervezhetünk a hétvégére egy közös programot a gyerekekkel, a családdal, viszont válogassuk meg, hogy kiket hívunk meg.
2011.09.12. 10:10
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: halál és új kezdet
Kezdetét veszi az első teljes iskolai hét, valamint az első igazi őszi hét. Ez utóbbi nem csak az időjárásban hoz változást, hanem a dolgok alakulásában is. A hét lapja megmutatja, hogy hetünkre egészében mi lesz jellemző, és a további 21 lap pedig útmutatással szolgál a hét napjaira.
2011.09.05. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: a boldogság hete
Ezt a hetet a boldogság, a ragyogás, a szépség hatja át, felbukkanó lehetőségekre, újdonságokra, sikerekre számíthatunk. A természet szépsége a héten különös erővel hat ránk, a természetben töltött meditáció pedig ezen a héten többszörös energiákkal hat - érdemes ezt kihasználni!
2011.08.29. 10:10
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: az ördög nem alszik!
A kisördög ezen a héten is aktív lesz, de valódi aggodalomra semmi ok. Könnyen átvészelhetjük a nehéz napokat, ha nem esünk pánikba és nem hagyjuk magunkon eluralkodni a gyanakvást. A héten leginkább a fogyó Hold hatása érvényesül, így a múlt heti előrejelzésben írtak még erre a hétre is érvényesek. Ez a hét mégis más lesz, mint az előző: új feladatok, új kihívások, új sikerek!
2011.08.22. 11:11
Harmonet.hu
Nyár(vég)i szünet és meghívó a XXVI. Budapesti Ásványbörzére
Kedves, Hűséges Olvasóim!Előre is köszönve türelmeteket és megértéseteket jelzem Felétek, hogy 1-1,5 hét szünetet tartok itt a PancsaKarma oldalon. Legközelebb tehát várhatóan szeptember 1-étől olvashatjátok előrejelzéseimet, addig pedig hadd ajánljam figyelmetekbe szeretettel, hogy hétvégén, augusztus 26-án és 28-án személyesen találkozhatunk a XXVI. Budapesti Nemzetközi Ásványbörzén, a Vasúttörténeti Parkban, ahol kedvezményes Tarot-kirakással várom az Érdeklődőket!További részleteket olvashattok Játékos Asztrológia - Hold-Mandala oldalunkon.Legközelebbi - személyes vagy virtuális - találkozásunkig további szép, derűs nyári napokat kívánok Mindnyájatoknak,szeretettel:Pannamari / Pancsa
2011.08.22. 04:49
"Nem akarok már mindenkit megváltoztatni" - mélyinterjú
Különleges, spirituális interjút készített Lakatos Leventével, a fiatal, megosztó magyar íróval a StoryOnline sorselemző bloggere. Zoltán Tamás a tarot segítségével tárta fel Levente jövőjét, majd rögzített beszélgetésüket interjúvá formálva vázolja fel a 25 éves, sikeres szerző jelenét, és jövőjét.
2011.08.20. 05:00
Storyonline.hu
Jó hír a tarot-kártyából: gondtalan hét!
Ezt a hetünket leginkább a fogyó Hold hatása irányítja, így érdemes mindazt, ami bánt bennünket, ami rossz emléket hagyott a lelkünkben, egyszerűen elengedni, és befogadni a jót! Előrejelzés minden napra a tarot lapjaiból.
2011.08.15. 07:00
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: álmaink valóra válnak!
A 32. héten érdemes még kihasználni a növő hold erejét, és bevonzani mindazt, amelyről csak álmodni mertünk! Ezen a héten viszont, nagy ereje van az éjszakai álmoknak, akár az éjjel rém-szüleményeinek is. Amit most álmodunk, bizony valósággá válhatnak! Aki a vonzás törvényét ismeri, látja és éli, annak ez a hét nem szól másról, mint a tudatos teremtésről, a koncentrált jelenlétről!
2011.08.08. 08:00
Harmonet.hu
A Tarot szerint a héten virágzik a szex!
Ezen a héten a növő hold hatása érvényesül a legjobban. Ahogy fokozódik a hold telítettsége, úgy a szexuális vágyak is egyre csak nőnek és nőnek! Ez meglátszik majd a hétköznapjainkon is, valamint szombatra egy különlegesség tippünk is van ...
2011.08.01. 14:00
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: kezdd újra tiszta lappal
Ezen a héten mindent adjunk ki magunkból, ami bánt, vagy nem hagy nyugodni minket. Mondjuk meg a másik fél szemébe, ne a háta mögött közelítsük meg, mert fordítva is elsülhet! Őszintén és egyenesen mondjuk ki azt, amitől eddig álmatlanok voltak az éjszakáink! Az Újholdnak köszönhetően szombattól tiszta lappal indulhatunk, amennyiben az eddig lezáratlan dolgok végére pontot teszünk. Ha ezt nem tesszük meg, a következő Újholdig folytatódhat az álmatlan, gondterhelt időszak! Éljünk a lehetőségekkel, szabaduljunk meg a nehézségektől MOST!
2011.07.25. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: pénz, munka, hivatás
Pénz, pénz, pénz - szinte csak ez működteti az új hetünket. Lesz miből fizetnem a számlát? Lesz a hónap végére még pénzünk? Lesz jól fizető munkám? Ezek a kérdések szinte biztos, hogy felbukkannak gondolatainkban a héten. Aggodalomra azonban nincs okunk: nyugodjunk meg, minden rendeződni fog!
2011.07.18. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: az érzelmek hullámain
A tarot lapjai szerint ezen a héten az érzelmek visznek mindent. A héten hajlamosak lehetünk a lelkizésre, hiszen mindennek az érzelmi oldalát látjuk. Ha ezt nem visszük túlzásba, minden adott a boldogság és a pozitív élmények átéléséhez, a harmonikus kapcsolatok kialakításához!
2011.07.11. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: a Rider tanaival
Az újhold után ezen a héten itt a lehetőség, hogy megtapasztaljuk, mi az igazi bőség! A lapok üzenete szerint meg is fogjuk, ugyanis csupa jó dolgokat jelez a Rider Waite tarot, amely a legősibb és legelterjedtebb jóskártya a tarot-paklik között.
2011.07.04. 09:30
Harmonet.hu
Dohányzás és droghasználat = fájdalmas jövő?
Sokan vélekednek úgy, hogy a dohányzás és drogozás a jövőben még tovább terjed, és egyszerűen megállíthatatlan lesz. Ám valóban így lesz ez? A tarot elárulja, hogy nem. Fájdalmas jövő következik rövid időn belül, de ami utána lesz? A Nagy Kelta Kereszt kirakási módot alkalmaztam ahhoz, hogy megtudjuk, mit hoz a drogfogyasztással és a dohányzással kapcsolatban a jövő.
2011.06.30. 10:00
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: légy befogadó!
Újra itt a hétkezdő tarot-előrejelezés, amelyben megtudhatjuk, hogy mi vár ránk a 2011-es év 26. hetében, amikor a fogyó hold és az újhold hatása érvényesül kifejezetten. A hét elejétől engedjük el a régit, a rosszat, a gátló, blokkoló energiákat egészen csütörtökig, majd péntektől váljunk befogadóvá, pozitív kisugárzásúvá és engedjük be a jót, a pozitívat, és minden számunkra kedvező dolgot, eseményt az életterünkbe.
2011.06.27. 11:11
Harmonet.hu
Elhunyt szerettek és szerelmes nők vágya - a boszorkány jóslata
A Holdboszorkány hosszan elemezte a Tarot-kártyát és megállapította, hogy minden a legnagyobb rendben halad.
2011.06.24. 18:33
Stop.hu
Tarot-előrejelzés: a lehetőségek hete
A héten a növekvő Hold időszakára jellemző pozitív tendenciák érvényesülnek: könnyedén ránk találnak a lehetőségek. Ezen a héten érdemes is ezeket megragadni, ugyanis az Univerzum most nem mindennapi esélyeket kínál fel - figyeljünk jól, nehogy elszalasszuk!
2011.06.06. 10:10
Harmonet.hu
Tarot-előrejelzés: az önmegvalósítás hete
Ezen a héten a Nap és a Hold együttáll az Ikrek jegyében, ami a kommunikációt, a tanulmányok elsajátítását, a kisebb utak szerencsés kimenetelét erősíti fel. A Nap viszont negatív fényszögbe kerül a Szaturnusszal, mely a Mérleg csillagjegyben a párkapcsolatok és egyéb viszonyok karmáját mutatja: csökken az információszerzés vagy akadályok léphetnek fel a földi kapcsolatainkban.
2011.05.30. 11:11
Harmonet.hu
Kommunikálj a felsőbb szférákkal - heti tarot-előrejelzés
A héten felerősödik a kommunikációs képességünk, ahogy az Ikrek a Napba lép. De ez nem csak a földi, egymás közötti kapcsolatokban nyilvánul meg, hanem könnyebben fogjuk majd az Univerzum jeleit, a magasabb szférákból származó üzeneteket. Így ezen a héten kívánságaink, óhajaink könnyen meghallgattatnak, és hamar megteremtődnek a földi síkon is.
2011.05.23. 08:10
Harmonet.hu
Szexi telihold - tarot előrejelzés a hétre
Ezen a héten a telihold energiái érvényesülnek a legjobban. Sok hiedelem övezi a telihold körüli időszakot, de a mostani leginkább a kiteljesedés időszaka lesz. Mivel a Hold a Skorpióban telik ki, így szexuális téren is túlfűtöttségre, szenvedélyre számíthatunk, de nem csak testi, hanem lelki értelemben véve is.
2011.05.16. 07:00
Harmonet.hu
Szerelem jóskártyából
Horoszkóp és tarot-kártya függők figyelem! Naomi Watts, Anthony Hopkins és Antonio Banderas sorsán keresztül utánajárhatunk, érdemes-e hallgatnunk az olyan mondatokra, mint a
2011.05.12. 12:05
Nlcafe.hu
Egészségi problémákat jelez a hétre a tarot
Ezen a héten érdemes lesz figyelni egészségügyi állapotunkra. Fontos karban tartanunk az erőnlétünket, mert már egy kósza baktérium is leverhet a lábunkról. Vitaminokkal erősítsük immunrendszerünket, hogy támogassa a szervezetünket!
2011.05.09. 08:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés: angyali üzenetekkel!
Ezen a héten remekül alakul a magánéletünk, az egészségünkre viszont jobban oda kell figyelnünk. Bár csütörtökön kinyílik a pénzesláda, anyagi helyzetünk ennek ellenére egész héten szélsőséges lehet. Az Álmok tarot-jából készült előrejelzéshez most angyali üzeneteket is kaptunk!
2011.05.02. 11:11
Harmonet.hu
Lépj be saját életed labirintusába!
Május 5-én és 6-án a Műegyetem rakparton a Szkénében látható a méltán népszerű Tarot Labirintus, melyet a Sziget fesztiválon tíz éve óriási érdeklődés övez. Ezúttal nem csak a szigetlakók, hanem bárki beléphet egyszemélyes színházába saját életének végeláthatatlan labirintusában bolyongani. Bérczi Zsófia ötlete, miszerint a tarot kártya megszemélyesített nagy arkánumaival sokan találkoznának és beszélgetnének, kiállta az idő próbáját. Egyre több helyszínre hívják meg társulatát, itthon és külföldre is.
2011.04.29. 13:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés a Rider bölcsességével
A fogyó hold hetében fókuszban a negatívumok elengedése áll. Sajnos ezekből bőven jut ránk ezen a héten. Olykor akkora mértékben, hogy - ugyan nem Magyarországon -, de egy újabb természeti katasztrófa léphet fel.
2011.04.25. 19:35
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés a Rider bölcsességével
A fogyó hold hetében fókuszban a negatívumok elengedése áll. Sajnos ezekből bőven jut ránk ezen a héten. Olykor akkora mértékben, hogy - ugyan nem Magyarországon -, de egy újabb természeti katasztrófa léphet fel.
2011.04.25. 19:30
Harmonet.hu
<strong>Tarot</strong> és asztrológia
Tarot és asztrológia
Tarot és asztrológia: két, egymással összefüggő jövendölési technika, melyek részletes elemzésére vállalkozik a kötet.
2011.04.24. 07:00
Heti tarot-előrejelzés az Arany tarot-val
Különleges hét elé nézünk a hétfői telihold miatt. Nagy meglepetésekben, de vitás helyzetekben is részünk lehet. Előrejelzésünk ennek megfelelően különleges ezen a héten az Arany tarot-val és a Kelta kereszt kirakási móddal.
2011.04.18. 10:50
Harmonet.hu
Mit jósol a Crowley-tarot a hétre?
Ezen a héten is elkészítettem számotokra a tarot előrejelzést, melyhez most a Crowley-tarot-t hívtam segítségül. A Crowley az egyik legtöbb ideig készített jóskártya, így az idő bölcsességét, és a festők/tervezők erejét képviseli. De ebből a cikkből az is kiderül, hogy számunka az egyes napok mit jelképeznek.
2011.04.11. 09:30
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés az Álmok Tarot pakliból
Ezen a héten is elkészítettem számotokra a tarot előrejelzést, melyhez most az Álmok Tarot-ját hívtam segítségül. Ahogy a neve sugallja, úgy az általa közvetített információk is az álmok helyszínéből, azaz a tudatalattiból érkeznek. Így megismerheted - saját tudatalattid által, hogy mi vár rád ezen a héten!
2011.04.04. 08:00
Harmonet.hu
Melyik az én jóskártyám?
Tele van a polc szép kártyákkal. Egyik színes, a másik fekete-fehér. Egyiken míves és részletekben gazdag a kép, másikon pedig éppen csak odagondolta a művész a "lényeget". Hogyan válasszunk személyünknek megfelelő tarot, vagy akár más kártyát?
2011.03.31. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot-előrejelzés - életmódtippekkel!
Nemsokára ismét újhold következik, így érdemes az életünket és életmódunkat kicsit átalakítani. A heti tarot-előrejelzésből kiderül, hogyan célszerű az életmódunkat átalakítani - kis lépésekben a biztos sikerért.
2011.03.28. 11:11
Harmonet.hu
A Crowley tarot heti előrejelzése
Elérkeztünk március hónap utolsó hetéhez, amely az év 12. hete. De vajon miben lesz részünk? Kudarc vagy szerencse? Boldogság, vagy szomorúság? Tudd meg, hogy mi vár rád a heti Crowley tarot előrejelzésből.
2011.03.21. 11:11
Harmonet.hu
Mit jelez a Tarot a Mesterszámok és telihold hetére?
Az újrakezdés és a problémák tisztázásának hete lesz a 2011-es év 11. hete. Már maga a dátum is az újrakezdés, a mesteri szintet hordozza magában. 2011. 03. 11. - kétszer is helyet kap a "11-es" dupla mesterszám. A 11-es szám alapvetően szerencsét jelent, de e mellett a teremtés erejét is jelképezi. Így nincs más hátra, mint megteremteni azt, amire szükségünk van!
2011.03.14. 09:00
Harmonet.hu
Nyerj Szepes Mária könyvet!
Nyerd meg Szepes Mária A tarot bölcsességének kibővített változatát, amelyhez most egyedi tarot-kártyacsomag is tartozik.
2011.03.10. 16:50
Heti Tarot előrejelzés
Úgy gondolod, hogy már csak jobb jöhet? Rossz volt a múlt heted? Vagy épp ellenkezőleg: minden összejött, sikereket értél el? Vajon ez vár rád a jövő héten is? A heti tarot előrejelzés elárulja!
2011.03.07. 11:11
Harmonet.hu
Heti Tarot előrejelzés 9. hét
A 2011-es év kilencedik hetében esélyünk nyílik a rossztól megszabadulni, majd egyből bevonzani a pozitívat, az építőt és a jót! Hogy mi ennek az oka? Kiderül heti Tarot előrejelzésünkből!
2011.02.28. 11:11
Harmonet.hu
Heti tarot előrejelzés - Mit hoz a fogyó hold hete?
Jó hetünk lesz, telis-tele új reményekkel, tiszta lappal. De valóban így van ez? Múltunk újra nyomot hagy az új hetünkön? Ebben segít a heti Tarot előrejelzés.
2011.02.21. 11:11
Harmonet.hu
Folytatódnak a Világokon át tanításai
2011-ben Pécsett kerül sor a tavalyi évben nagy sikerrel elkezdett Világokon Át filmszeminárium folytatására. Terítéken újra az emberi élet örök dilemmái: tudatos élet, vágyak és kísértések, módosult tudatállapotok, asztrológia, Ji King, Tarot és még sok más érdekesség a témákban járatos népszerű előadók tolmácsolásában.
2011.01.12. 11:11
Harmonet.hu
Mit jósol a tarot kártya 2011-re?
Középpontban az Igazság! Mit hoz az új év? Átfogó jóslat a Tarot 22 lapos Nagy arkánumából a 2011-es esztendőre. Éves nagy HarmoNet előrejelzés a Tarot kártya lapjaiból 2011-re!
2010.12.29. 08:00
Harmonet.hu
I. rész KARMABONTÁS
Mi az, hogy karma asztrológia? „Ez a kifejezés az utóbbi egy-két évtizedben fokozatosan bekerült a köztudatba, pedig túl sok értelme nincsen. Az egész asztrológia a karmáról szól tulajdonképpen…” – idézek önmagamtól a Fogalomtár megfelelő címszavából, melynek folytatását ott olvashatod. Hogy mégis miért ez az oldal neve, annak az is oka, hogy egy olyan eljárás köré épül, amely bizonyos asztrológiai elem alapján kifejezetten a karmával foglalkozik. Az eljárást - mely a karmabontás nevet viseli - Gál Judit asztrológus és Domján Mónika pszichológus dolgozta ki, s az alábbiakban ismerkedhetsz meg vele ha érdekelnek életed mozgatórugói, s az hogy mit tehetsz közérzeted és sorsod javulása érdekében.(A karma fogalmáról és megnyilvánulásairól a Fogalomtár menüpont megfelelő címszavainál olvashatsz bővebben)Gál Judit asztrológusKARMABONTÁS TRÉNINGaz egyéni karma megoldásáhozLegközelebb: március 31.Kikelet JógaközpontbanRészletei az Aktuális menüpontban. Szervezőket keresünk!RészletekA TRÉNING ISMERTETÉSEMi a lényege?Mindenkinek vannak visszatérő problémái, amelyeket mindig próbál megoldani – rendszerint ugyanúgy - aztán újra és újra konokul előjönnek. Ezeknek a problémáknak a gyökerét tárja fel a tréning és kiiktatja az eredményhez nem segítő, már túlhaladott megoldási sémákat. (Kapcsolódó cikk: Domján Mónika: Sors és Karma: "tarot-ul" A Szerencse)Mit eredményez?Ez az egyedülálló tanfolyam olyan asztrológiai alapelemre épít, amely kifejezetten a karmikus összefüggésekkel foglalkozik. A részvételhez azonban sem asztrológiai sem más speciális előképzettség nem szükséges, csak az, hogy készek legyünk tenni valamit saját érdekünkben s ennek során szembenézni önmagunkkal. A tréningen a múltból hozott karma kötöttségeiben következik be oldódás, amint rálátunk arra, hogy ezeket hogyan lehet megbontani, s hogyan fordulhatunk inkább a jelen felé. Nemcsak a téves beidegződések elengedése és a belső harmónia növekedése jelent fontos eredményt, hanem az is, hogy megváltozik a résztvevőnek a többi emberhez való hozzáállása, magabiztosabb lesz, stabilabb meggyőződéseiben, s végső soron: sikeresebb a mindennapi életben.Mi a módszere?A tréning bizonyos, a karmikus összefüggésekre utaló horoszkópelem köré rendeződik. 18,5-20 évenként visszatérő korcsoportok alapján 12 nagy kategóriába sorolhatók az emberek, s minden kategóriának más és más jellegű előzményei vannak, következésképp a jelenlegi életfeladat is aszerint alakul, hogy melyik korcsoportba tartozik valaki. Egyáltalán nem mindegy az sem, hogy életünk során milyen más karmájú emberekkel kerülünk együvé, s mely típusok maradnak ki látókörünkből.A tréning során különböző kiscsoportokban (kettesével, hármasával, maximum négyesével) dolgozunk, lehetőleg minél többféle variációban. Így széles látószögből tudnak a résztvevők rávilágítani egymás dolgaira. A kiindulópontot és egyben a támpontot az az irodalom képezi, amelyet ezen az oldalon is ismertetünk (II. rész) és nyomtatott formában is megkapod a tréning elején. Ezen felül: előzetesen összegyűjtöd – születési dátumok szerint – azokat a személyeket, akiket jól ismersz vagy ismertél („modell-személyek”), s ennek az ismeretnek az alapján tudsz segíteni aktuális csoporttársadnak – aki ugyanolyan karmájú, mint a Te modell-személyed. A tréning vezetői természetesen mindig tájékoztatnak arról, hogy kire is gondolj a rokonok, barátok, partnerek, kollégák, ismerősök közül. Ezért fontos, hogy lehetőleg mind a 12 karmikus kategóriából próbálj keresni saját körödben modell-személyeket, hiszen amíg össze nem áll, hogy milyen karmájú résztvevőkből alakul ki a tréning, addig azt sem lehet tudni nyilván, hogy milyen modellekre lesz szükség. Minél több adatunk lesz, annál rugalmasabban lehet a kiscsoportokat képezni, annál hatékonyabb lesz valamennyiünk tevékenysége.A horoszkópelem, amiről szó van: a Holdcsomó. Mibenlétéről széles körű tájékoztatást kapsz a II. részben. Ha további összefüggései is érdekelnek, akkor még a Fogalomtárban és a Sorozatok menüpontokban is olvashatsz róla. Mik a rész-elemei?Kiscsoportos munka a karmának a résztvevő egyéni életében megnyilvánuló konkrét formáiról; eredmények közös megbeszélése; megoldási módok lebontása (kiscsoportokban); új minták megerősítése. A nap elején és végén vezetett meditáció valamint a legfőbb üzenetek vizuális, szimbolikus megjelenítése segíti a ráhangolódást illetve a lezárást.Milyen élményekre számíthatsz?A Vélemények menüpontban olvashatod régebbi tréningjeink résztvevőinek beszámolóit arról, hogyan érezték magukat, mit adott nekik a tanfolyam és milyen változásokat tapasztaltak- tapasztalnak magatartásukban, közérzetükben, a többi ember visszatükröződésében és általában: az életükben.Mikor, hol, mennyiért, milyen egyéb feltételek mellett tudsz részt venni a – térben, időben – legközelebbi karmabontáson?Helyszín: a különböző időpontokat és helyszíneket itt az oldal tetején is feltüntettük, de részletesen az Aktualitások menüpontban találod.A tréning időtartama: 1 nap 9.45 – 18 óráig.Ára: 12.000 Ft vagy 11.000 Ft + ÁFA (helyszínfüggő).Kedvezményeket is adunk, ezeknek részleteit is az Aktualitásoknál az egyes időpontokra és helyekre meghirdetett tréningeknél olvashatod.A részvétel egyéb feltételei: a II. és III. rész áttanulmányozása és a III. részben megjelölt adatok előzetes biztosítása (az alábbi e-mail címre) legkésőbb 2 nappal a tréning előtt.További kérdéseidre választ kapsz Gál Judittól – telefon: (1)226-2338 vagy 06-30-896-6069. E-mail: medici-na@freemail.hu.Blog bejegyzésben is tehetsz fel kérdéseket akár a tréninggel, akár mással kapcsolatban, s ugyanitt válaszolunk. A bejegyzéshez kattints a jobb oldalon látható, negyedik („A főoldal tartalomjegyzéke…” stb.) dobozban az I. vagy II. részre, s a megjelenő oldal aljára görgetve találod meg a „Megjegyzés küldése” ablakot.)Szeretettel lát a tanfolyamon a tréning két kidolgozója és vezetője:Gál Judit asztrológus és Domján Mónika pszichológus, trénerÍzelítőül a 12-féle karmikus csoport mottóját és a hozzájuk tartozó XX. századi 5 dátumból kettőt-kettőt láthatod az alábbiakban. A csoportokra vonatkozó szövegek és a teljes dátumlista a II. részben található. Út a harmóniához1949.01.29.-1950.08.16.1967.09.10.-1969.03.28. Bűntudat nélkül1947.07.12.-1949.01.27.1966.02.21.-1967.09.08. Mit mondjak – hogyan mondjam?1945.12.23.-1947.07.10.1964.08.03.-1966.02.19. Elvenni vagy adni?1963.01.14.-1964.08.01.981.08.26.-1983.03.13. A tömegtől távol1961.06.27.-1963.01.12.1980.02.06.-1981.08.24. Új értékrend – illúziók nélkül1959.12.08.-1961.06.25.1978.07.20.-1980.02.04. Együttműködés másokkal1958.05.21.-1959.12.06.1976.12.30.-1978.07.18. Az élet nehéz?1956.10.31.-1958.05.19.1975.06.13.-1976.12.28. A tudás felé1955.04.14.-1956.10.29.1973.11.23.-1975.06.11. Valódi önállóság1953.09.24.-1955.04.12.1972.05.06.-1973.11.21. Hová lett a koronám?1952.03.07.-1953.09.22.1970.10.17.-1972.05.04. Káosz és ősbizalom1950.08.18.-1952.03.05.1969.03.30.-1970.10.15. Régebbi tréningek résztvevőinek visszajelzéseiből a Vélemények menüpontnál olvashatsz részleteket.Link a II. részhezLink a III. részhez
2010.07.29. 14:59
Karmaasztrologia.com
Rendkívüli Tarot Labirintus, augusztus 4-én és 5-én!
Természetesen a Sziget Fesztiválon is lesz Labirintus, de idén először közkívánatra a Sziget Fesztivál megkezdése előtt egy héttel, augusztus 4-én és 5-én is látható lesz az Óbudai (Hajógyári) szigeten a Sziget egyik legnépszerűbb előadása, a Tarot Labirintus, így azok is megnézhetik, akik eddig a hosszú sorok miatt nem látták, vagy csak hallottak, olvastak róla, és már nagyon szeretnék megnézni. Most itt az alkalom!
2010.07.29. 10:10
Harmonet.hu
Mit üzen a tarot a rák havára?
A nyaralás, a pihenés a feltöltekezésről szól, de nem mindegy, hogy mit viszünk magunkkal az útra. Ne csak a bőröndben legyen rend, de az is fontos, hogy magunkban helyre tegyük a dolgokat.
2010.07.02. 12:17
Nlcafe.hu
Karda Bea valóban egy bájos kiscica?
Vannak, akik csak mosolyognak hiszékeny embertársaikon, mások bizakodva fordulnak a Tarot-hoz, érdeklődve figyelik a heti horoszkópot vagy kínosan ügyelnek a babonákra. A sztárok sem tagadják, hogy az okkult tudományok lelkes hívei.
2010.06.29. 16:38
Stop.hu
Bali Nóra: ANGYALEMBEREK
Bali Nóra: ANGYALEMBEREK letölthető verzió Nóra engedélyével, a képre kattintva letöltheted az egész regényt!Nagy kedvencem ez a könyv! Olyan kérdéseket boncolgat, mint a Vízöntőkor emberének feladata és nehézségei, a beteg gyermekek karmájának kérdése, a fény és árnyék választási lehetőségeinek megélése. Tarot, kristálygyógyítás, symbolon, asztrológia, reiki, karmaasztrológia, utazás, számmisztika, szerelem, életfeladat, meditáció, átalakulás... Mindez regényes, magával ragadó formában. Nekem nagy élmény volt! amikor olvastam, az volt az érzésem, hogy olyan ez a könyv, mint a Vörös Oroszlán. Ezt valahogy diktálták odafentről... "Váratlanul nekem szegezte a kérdést: – Mondd, mit gondolsz arról az illetőről, aki képes egy élő ember szívébe kést döfni? – Szünetet tartott, de nem várta meg a válaszomat, saját maga felelt is rá: – Az egy elvetemült gyilkos. Tehát vihetem őt a pokolra, ugye? Bólintottam. Ez a kérdés is szónokinak tűnt. De Lucifer ajka azonnal gúnyos mosolyra húzódott. – Tévedsz – vágta rá. – Lehet, hogy egy világhírű szívsebész fölött ítélkeztél. Elégedetten konstatálta a meghökkenésemet.– Ugye, milyen zavarba ejtő tény, hogy ugyanaz a jellemvonás az egyik ember személyiségéből veszélyes agressziót hoz ki, a másiknál viszont nagyon kontrollált pozitív képességgé válik. Ezért kell vigyázni a minősítésekkel. Állítólag a többszörös gyilkosok és a sikeres sebészek horoszkópja szinte teljesen azonos jellemzőket mutat, akárcsak a tevékenységük: éles eszközzel vágnak bele egy élő ember testébe. Csupán az indíttatásuk különböző. Ilyen az élet is: ugyanolyan emberek, egyforma eszközökkel, azonos tettekkel szolgálhatják az életet és a halált is. Nem könnyű a mindennapok során meglátni a különbséget, pedig a végeredmény mindig egyértelmű. Csakhogy a mai ember gyakran nem is él igazán, ezért nehéz megkülönböztetnie az élőket a holtaktól." "Tudod, a világról alkotott értelmezésünk folyton változik, ahogy tágítjuk a látószögünket. Mondjuk például, hogy bekukucskálok egy kis résen egy szobába, és azt látom, hogy egy ember fekszik az ágyban. Azt gondolom, hogy alszik. Ha tágítom a rést, akkor látszanak a körülötte álló, gyászoló emberek, és az illetőt halottnak vélem. A következő, szélesebb képen már látszik az egész stáb, és kiderül, hogy filmfelvétel zajlik, tehát a fekvő ember valójában színész. De egy további kép megmutathatja a keretet, ami körbefogja az egész látványt, és kiderül, hogy amit látok, az nem is valóság, csak egy filmet vetítenek a szobában.Ilyen a világ körülöttünk. Egyre több mindent láthatunk, és azt hisszük, egyre okosabbak vagyunk, de időnként kiderül, hogy amit ablaknak véltünk, az csupán egy tévé képernyője volt.""Én még mindig ingadozom két szélsőség között. Egyrészt ott van bennem a Halak-jellegű segítségnyújtás vágya, ami szerint „ne szenvedj, te szegény ember, add csak ide a problémádat, majd én megoldom, hiszen én jobban értek hozzá”, másrészt meg a Vízöntő-nézet szerinti elv: „a te gondod, te csináltad magadnak, csak te oldhatod meg”. Azt hiszem, hogy én eredetileg a Halak korhoz tartozom, de közben rájöttem, hogy az a fajta segítségnyújtás nem elég eredményes. Fiatalkoromban szerettem volna feláldozni magamat valamilyen szent cél érdekében, az emberek segítésére fordítani minden erőmet, mert az olyan kétségek nélküli, nagyszerű életcélnak tűnt, csak persze nem találtam megfelelő, tökéletes lehetőséget ehhez. Harminc évesen csalódások és kudarcok sora után, félbehagyott teológiai tanulmányokkal és bizonytalan pszichológusi próbálkozásokkal a hátam mögött még mindig azt kerestem, hogy mit is kellene tennem. Aztán szerencsére találkoztam Verával, és rajta keresztül ezzel a csapattal. Rájöttem, hogy a világnak nem mártírok kellenek, hanem tanácsadók, útjelző táblák, amelyek mutatják a jó irányt, de senkit sem cipelnek el a hátukon a célba. Azóta ezt az elvet próbálom alkalmazni a végre megtalált, pszichológus szakmámban, de állandóan figyelem magam, mert tudom, hogy bármikor visszacsúszhatok a régi hibáimba, vagy kompenzálásként túl szélsőségessé válhatok.""A másik, ami most az ezoteria terjedésével nagyon kelendő: a „Te vagy az isten, hát teremts!”- társasjáték. Ez azért annyira sikeres, mert majdnem igaz. A csapdája az, ha az ember elfelejti, hogy ez az árucikk az összes többi embertársának is rendelkezésére áll, és csak közösen lehet jót játszani vele. Pedig mindegyik dobozon ott van az apró betűs felirat, hogy a termék csak a másik ember szabad akaratának a határáig használható, utána már nem vállalunk érte felelősséget. A többség viszont társasjáték helyett egyszemélyessé akarja tenni a meccset, és örömmel fölveszi a csalétekként mellékelt Mindenható jelmezt. Csakhogy ezen az öltözéken nincs nyílás a szemnek, ezért vakká teszi a viselőjét. Belül két kis monitor színes mesefilmet sugároz a külső képek helyett, így aztán az illető állandóan ütközni fog a számára láthatatlan valósággal. Ráadásul levetni sem könnyű ezt a ruhát, mert belül ragasztóval van bekenve, és ragad az ember bőréhez." "...Lucifer szereti az asztrológiát is, főleg a jóslatokat, amivel olyan ügyesen el lehet venni az emberek szabad akaratát. Ugye, Zsuzsa? – fordult a mellettünk elhaladó nőhöz. Úgy tűnt, tudja, miről beszélünk, mert bólintott:– Persze. Elég egy kis mágikus segítség, és az ember elhiszi, hogy meg van írva a sorsa, eleve elrendelten: tehát nem felelős az életéért, csak megéli azt. Ezzel máris a Másik Oldalhoz, Lucifer csapatához tartozik, mint egy tehetetlen báb. Bárki beszippantható a túloldalra, aki elhiszi, hogy más irányíthatja az életét, megátkozhatja vagy védelmet adhat neki, vagy belelát a jövőjébe. Ha valaki odaadja bárkinek a szabad akaratát, akár mágusnak, jósnak, papnak, pszichológusnak, vagy mesternek, főnöknek, házastársnak, az könnyen a Másik Oldal rabszolgájává válhat. ""De akkor mi a fejlődés?Az, ha egyre inkább önmagaddá válsz. Akkor leszel tökéletes, mert akkor összehasonlíthatatlanul egyedi leszel, olyan akár egy fa, egy bogár, egy felhő, vagy maga a Föld. Amikor teljesen önmagad vagy, és megéled az összes tulajdonságodat, az erődet, a tehetségedet meg a hibáidat, gyengeségeidet is, akkor vagy tökéletes, mert akkor vagy önmagad. És akkor azonos hullámhosszon, a tökéletesség hullámhosszán rezegsz az összes létezővel, ami a világban szintén megéli önmaga teljességét.""Azok képesek aztán teljes életet élni, bármilyen sérült is a testük, akik merik vállalni: az én hibám volt. Én tettem, én okoztam, tehát képes vagyok kijavítani, rendbe hozni. De ez nem bűntudat! A bűntudat lehúz, rákötözi az embert a szenvedésre, állandósítja a rossz pillanatot. A bűntudatos ember tetszhalott, fogoly a saját bűne börtönében. A felelősségét vállaló ember aktív, és nagy ereje van, hiszen nagy a feladat is: rendbe kell hoznia azt, amit elrontott. A felelősségteljes ember nem rágódik a múlton, nem azt elemezgeti, hogy hogyan kellett volna másként tenni, hanem a jelenből indul ki, és azt nézi, innen hova lehet eljutni. Ha nem nyerhet többé olimpiát két lábon, akkor majd nyer tolószékben. És ekkor képes lesz elérni a céljait, győztes lehet. Aki igazán jól csinálja, az többet is elérhet, mint amire korábban gondolt, mert a felelősségvállalás erőssé teszi az embert. Felnőtté érlel." Ez az írás a Creative Commons licencek Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! feltételeivel szabadon tovább terjeszthető. Attribution Non-Commercial No Derivatives (CC-BY-NC-ND)Tehát: Nevezd meg a szerzőt és címet! Ne add el! Ezt a művet nem használhatod fel kereskedelmi célokra. Ne változtasd! Ezt a művet nem módosíthatod, és nem készíthetsz belőle átdolgozást, származékos művet. Ezek tiszteletben tartásával szabadon terjesztheted, másolhatod vagy bemutathatod.Forrás: www.angyalemberek.gportal.hu
2010.06.06. 14:48
Eletora.com
Mit üzen a tarot az Ikrek havára?
A változékony időjárás arra is figyelmeztethet, hogy te magad is változtass valamin! A munka vagy a párkapcsolat terén is jól jöhet az újdonság, de vajon mit mond a tarot az előttünk álló hónapról?
2010.06.04. 10:32
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Bika havára?
Visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, és ezzel párhuzamosan ideje a lelkünket is megtisztítani a hosszú tél alatt rárakódott sok aggodalomtól, és fájdalomtól.
2010.05.05. 09:05
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Kos havára?
A tavasz beköszöntével a test és a lélek is fellélegezhet. A hosszú tél után ideje új fejezetet nyitnunk az életünkben, és pozitívan állni a jövő elé.
2010.03.30. 12:03
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Halak havára?
A következő hónap elsősorban az Ikrek, a Bak és a Nyilas havában született emberek számára lehet pozitív. A rossz dolgok sem véletlenül történnek velünk, de ritkán gondolunk arra, hogy tanulunk ezekből a helyzetekből.
2010.03.02. 12:02
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Halak havára?
A következő hónap elsősorban az Ikrek, a Bak és a Nyilas havában született emberek számára lehet pozitív. A rossz dolgok sem véletlenül történnek velünk, de ritkán gondolunk arra, hogy tanulunk ezekből a helyzetekből.
2010.03.02. 12:02
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Vízöntő havára?
A hideg téli esték igazán alkalmasak lehetnek arra, hogy terveket szőjünk, vagy összegezzük a múltunkat.
2010.01.26. 11:01
Nlcafe.hu
Tarot pillants a jövődbe!
A kártyáról többnyire a különböző szerencsejátékok jutnak először az eszébe mindenkinek. Van azonban egy olyan pakli, amely jóval több egyszerű játéknál.
2010.01.22. 18:00
Frabato újévi jóslata: nagyon rossz évünk lesz!
Az ismert mágus az internetes sztártévé kamerája előtt fényképégetéssel segítette a szerelemi élet alakulását, de 2010-re is jósolt nekünk. A koponyák és misztikus tárgyak között Tarot kártyát dobott a mágus, aki azt látta ezekből, hogy 2010-ben kemény évünk lesz. Szerinte nem fog javulni az ország gazdasági helyzete, kormányváltás lesz, de mégsem tudnak elindulni a jó dolgok.
2010.01.02. 10:12
Harmonet.hu
Tarot jóslás 2010! Előrejelzés
A tarot lapjait is kiraktuk, megnéztük, hogy mit hoz a 2010-es esztendő. Mivel azonban a Harmonet csapatában jószerivel mindenki ismeri a tarot lapok jelentését, ennek a cikknek a szerzője sem csupán egy szemény, hanem 4 "öreg motoros" a jóslásban:
2010.01.01. 09:00
Harmonet.hu
Mit üzen a tarot a Bak havára?
Az ünnepek alatt az emberek megnyitják a szívüket, és talán a régi sérelmeiket is elfelejtik. A tarot is a megbocsátásra figyelmeztet.
2009.12.22. 11:15
Nlcafe.hu
Karácsonyi tarot
Ez az ünnepi időszak mindig lehetőséget ad arra, hogy elcsendesedj, és befelé figyelj. A kártya üzenete segít abban, merre tereld a gondolataidat.
2009.12.17. 10:30
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Nyilas havára?
A Nyilasok végtelenül tudnak hinni az elveikben, ami sokszor hasznos dolog, ám minden csillagjegy szülöttei hallgassanak jobban a megérzéseikre. Az intuíció a legjobb segítőtárs!
2009.12.01. 08:11
Nlcafe.hu
A tarot és a szerelem
Az emberek előszeretettel kutatják a jövőt, szeretnék előre tudni, hogy mi vár rájuk. Elsősorban párkapcsolati problémákkal fordulnak a tarot-hoz, de vajon milyen kérdéseket érdemes feltenni az univerzumnak?
2009.11.17. 09:00
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Skorpió havára?
A Skorpió hava az őszinteségre szólít fel! Nézz szembe a számodra kellemetlen dolgokkal, és gondold végig, hogy miért nem szeretsz egy-egy embert, tárgyat, érzést vagy hangulatot!
2009.10.31. 07:20
Nlcafe.hu
Kozmikus tarot
Kíváncsi vagy, hogyan alakul a párkapcsolatod? Bizonytalan vagy egy döntésben? Nem tudod, elfogadd-e életed nagy lehet
2009.10.02. 11:10
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a mérleg havára?
Lassan ideje átgondolni, hogy mit viszünk magunkkal a télbe. Az ablakokat előbb- utóbb be kell csuknunk, de nem mindegy, hogy mivel élünk együtt. Dobáljunk ki mindent, ami nem kell! Nem csupán tárgyakról lehet szó...
2009.10.01. 12:09
Nlcafe.hu
Biztos forrásból származó értesülés: Kozsó világsztár lesz
A magyar zenei élet egyik legjelentősebb slágerdal-írójaként tartják számon Kozsót. A remek zenei képességgel megáldott dalszerzőt csak pompás üzleti érzéke múlhatja felül. A kérdés azonban mindig adott, mit hoz a jövő a híresség számára. Frabato tarot-kártyája megmutatja.
2009.09.20. 16:05
Stop.hu
Tarot Rendelő: Önismereti barangolás a Színházi Korzón! (Videóval!)
2009. szeptember 19. szombaton (tehát holnap!), Színházi Korzó az Andrássy úton! Vegyél részt Te is az önismereti kalandozásokban! A Szigetről már jól ismert Tarot Labirintus most végre a város szívében is elérhető. Jól megközelíthető helyszínen, egész nap áll rendelkezésedre. Új arculatát is mutatja most, nem csupán színházi darab, és nem csupán útvesztő, személyiséged felfedezésére invitál. Húzd ki beavató kártyád!
2009.09.18. 12:06
Harmonet.hu
Mit üzen a tarot a Szűz havára?
A következő hónap elsősorban a Bak és a Vízöntő havában születettek számára lehet kedvező, nekik új szerelmet ígér a tarot. Az Ikrek is örülhetnek, de csak akkor, ha nem félnek belevágni valami újba.
2009.09.01. 15:08
Nlcafe.hu
Ágyő, Budapest TV!
Este 11-kor a piros függöny előtt egy gyertya, egy bagoly- és egy rejtélyes női szobor közt üldögélő Odin boszorkány-főpap még úgy búcsúzott, hogy vele legközelebb holnap délután találkozhatnak a 400 Ft+Áfa/percért tarot- és rúnajóslás-vásárlásban érdekeltek.
2009.08.31. 00:40
Velvet.hu
Szerelmi tarot
Magányos vagy? Éppen rád talált a szerelem? Vagy nemrég szakítottál? Kíváncsi vagy, mit hoz a holnap szerelmi ügyeidben? Jósolj magadnak a kártyával!
2009.08.21. 17:08
Nlcafe.hu
Tarot Labirintus
Mostanában emberek sokasága fordul az egyetlen igaz út: önmagunk megismerése felé. Ki vagyok én? - szól a jól ismert, tömör koan, s ennek megválaszolására a múltban már létező technikákat hívjuk segítségül.
2009.08.21. 09:31
Harmonet.hu
Igazmondás illatokkal - HarmoNet Parfüm Jósda
Tarot parfüm, illat horoszkóp, esszencia jósda. Az illat-diktátorok legújabb, kissé ezoterikus mizériáján felbátorodva megalkottuk a parfüm jósdát, amelynek segítségével hangolhatod energiarendszered, nyugtathatod, gyógyíthatod, bepörgetheted, és tonizálhatod is magad. Parfüm pikantériák piperkőcöknek!
2009.08.19. 15:40
Harmonet.hu
Mit üzen a tarot az oroszlán havára?
Az augusztusi csillaghullás idején a bikák, a rákok, az oroszlánok, a mérlegek, sőt, a bakok is bátran kívánjanak maguknak nyári kalandokat! Ez a hónap számukra lesz a legkedvezőbb.
2009.07.31. 12:07
Nlcafe.hu
A Tarot eredete
A Tarot kártya beavatási jelképrendszer, mely az aktuális sorshelyzetünkre vonatkozó szimbolikus információt hordoz. Nem jóskártya, nem ad felvilágosítást arról, hogy mi történik a jövőben, inkább abban segít, hogy a körülmények felismerésével és figyelembevételével megtanuljunk önállóan dönteni, és ezzel jó irányban alakítani a saját sorsunkat.
2009.07.17. 06:15
Astronet.hu
Mit üzen a tarot a Rák havára?
A nyári flörtök időszaka következik, de nem árt odafigyelni, és nem kell egyből szerelmet vallani a pasiknak! Adj időt, hogy meghódítson, és bizonyítsa, hogy komolyak az érzései. Élvezd a jó időt, de őrizd meg a józan eszed!
2009.06.30. 13:06
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot az Ikrek havára?
Az Ikrek hava több vidámságot hoz mindenki számára, de fontos tudni: a felhőtlen boldogság és a felelőtlenség között nagy különbség van!
2009.05.26. 10:05
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Bika havára?
Hiába ragyog kint a Nap, ha belül a félelmeink nyomasztanak! Felesleges terheinket ideje letennünk, és kilépni a fényre! Legyünk bátrabbak, és figyeljünk oda az Univerzum üzeneteire!
2009.05.01. 14:04
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Bika havára?
Hiába ragyog kint a Nap, ha belül a félelmeink nyomasztanak! Felesleges terheinket ideje letennünk, és kilépni a fényre! Legyünk bátrabbak, és figyeljünk oda az Univerzum üzeneteire!
2009.05.01. 14:04
Nlcafe.hu
Meglepő bejelentés várható a nagy öregtől
Frabato nemcsak hazai sztárjainknak vet kártyát, hanem külföldi hírességek jövőjét is előrevetíti. Tarot-kártyái az idén 62 éves Sir Elton Johnnak intő jeleket mutat arra nézve, hogy a szenzációs zenésznek tudomásul kell vennie az idő múlását, több időt kell szentelnie pihenésre.
2009.04.30. 14:28
Stop.hu
Meglepő bejelentés várható a nagy öregtől
Frabato nemcsak hazai sztárjainknak vet kártyát, hanem külföldi hírességek jövőjét is előrevetíti. Tarot-kártyái az idén 62 éves Sir Elton Johnnak intő jeleket mutat arra nézve, hogy a szenzációs zenésznek tudomásul kell vennie az idő múlását, több időt kell szentelnie pihenésre.
2009.04.30. 14:28
Stop.hu
Mit üzen a tarot a Kos havára?
A fagyok elmúltával nemcsak a kerteket, hanem a lelkünket is ideje felkészíteni a kikeletre. A tarot figyelmezteti a tizenkét jegy szülötteit, hogy a következő hónapban mire figyeljenek oda.
2009.03.31. 10:03
Nlcafe.hu
Hello Kitty - újabb gyöngyszemek kizárólag fanatikus, cuki ezoterikusoknak!
Mink szeressük a hellókittit! Nehiddeeel! Mostan eztet be is bizonyíccsuk. Kitty annyira cuki! (WOW és halk, torokból jövő sikkantás.) Nagyon ezós cuccokat újítottunk, azonnal fel is forgatjuk a webet a beszerzési forrás után, hiszen nem is ember, aki mostantól nem a trendi, Hello Kitty tarot kártyával rakja ki a frankót a barinőknek!
2009.03.30. 11:00
Harmonet.hu
Mit üzen mára a tarot?
A Tarot kártya varázslatos lapjai segítenek eligazodni a hétköznapokban: Húzz egyet mára, olvasd el figyelmesen az üzenetet! A kártya útbaigazít.
2009.03.08. 10:18
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Halak havára?
Február 20-án beléptünk a Halak havába, s bár az időjáráson egyelőre nem látszik, a lelkünkbe már beköltözik a tavasz. A tarot üzenete figyelmeztet néhány fontos dologra.
2009.02.24. 10:02
Nlcafe.hu
Mit üzen a TAROT a VÍZÖNTŐ havára?
A Nap a Vízöntő jegybe lépett, s a zárkózott Bak után egy jóval nyitottabb, energikusabb időszak köszönt ránk. Kiemelten fontossá válnak az olyan fogalmak, mint pl. az emberek iránt érzett szeretet, a valódi barátság, hátsó szándék nélküli segítőkészség, szabadság, buzgó kreativitás. Képesek leszünk keresni az újdonságokat, s ezért akár megdöntjük a régi értékeket is. Kerüljük a kötöttségeket, s akár átmenetileg lázadóvá is válhatunk.
2009.01.31. 14:01
Nlcafe.hu
Mit jósol a Tarot-kártya?
Ha a logika nem segít, bízd az univerzális energiára magad. Erre kiváló eszköz a tarot-kártya, ami segíthet nagy döntések előtt, bizonyos problémák megoldásában, vagy egyszerűen csak intuitívan kezelni a jövőt.
2009.01.13. 05:33
Astronet.hu
Mit üzen a TAROT a BAK havára?
A Nap december 21.-én, dél után lépett a Nyilasból a Bak jegybe. Kissé bezárkózunk, többet leszünk magányban, de nem érezzük rosszul magunkat ebben a helyzetben. Gyakorlatiasabbá és praktikusabbá válunk. Mit üzen a Tarot neked?
2009.01.03. 10:01
Nlcafe.hu
Mit üzen a TAROT a NYILAS havára
A Nap november 21-én késő este lépett a Nyilas jegyébe. A Nyilas Nap idején jóval optimistábbak, nyitottabbak, lelkesebbek, energikusabbak, leszünk. Igazságérzetünk, vallási, filozófiai és ezoterikus érdeklődésünk is fokozódhat...
2008.12.02. 14:11
Nlcafe.hu
Csillagok útján Székelyhidi Ágnessel
Székelyhidi Ágnes, a Nők Lapja Cafe szakértője számtalan levelet kap az olvasóktól. Személyiség- és sorselemzőként dolgozik. Használja a számmisztikát, az asztrológiát és a tarot szimbólumait is.
2008.11.08. 11:11
Nlcafe.hu
Mit üzen a Tarot a SKORPIO havára?
A Nap a Skorpióban jár. A befelé fordulás, zárkózottság és magányosság érzés fokozódhat ebben az időszakban. Spirituális érdeklődésünk erőteljesen megnő...
2008.11.04. 13:11
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a MÉRLEG havára?
A szeptember végétől induló csillagászati hónapot ma Mérleg havának nevezik, az őszi napéjegyenlőséget követő hónapot szolgálja jelképeivel. Tudjuk meg, mit üzen nekünk most a tarot!
2008.09.27. 13:09
Nlcafe.hu
Napi Tarot
A Tarot kártya varázslatos lapjai segítenek eligazodni a hétköznapokban: Húzz egyet mára, olvasd el figyelmesen az üzenetet! A kártya útbaigazít.
2008.09.24. 16:18
Nlcafe.hu
A nőiség szimbólumai
A tarot nem kizárólag jóslásra használható, hanem önismereti gyakorlatokra is alkalmas. Évszázadokkal ezelőtt meditálásra használták a szimbólumokat, de ma is elgondolkodtató lehet egy-egy lap jelentése.
2008.09.19. 10:22
Nlcafe.hu
A tarot és a nőiesség
A tarot nem kizárólag jóslásra használható, hanem önismereti gyakorlatokra is alkalmas. Évszázadokkal ezelőtt meditálásra használták a szimbólumokat, de ma is elgondolkodtató lehet egy-egy lap jelentése.
2008.09.19. 08:09
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a SZŰZ havára?
Az augusztus 22/24-től szeptember 23-ig tartó csillagászati hónapot ma Szűz havának nevezik, érdekessége azonban, hogy a Nap a valóságban már egy bő hónappal később lép a csillagképbe. De ez ne vegye el a kedvünket, hogy megtudjuk, mit üzen nekünk most a tarot!
2008.08.29. 15:08
Nlcafe.hu
Mit üzen a Tarot az Oroszlán havára?
És mit üzennek az égiek? Ne feledd, az Oroszlán havában előttünk áll az évszázad legszerencsésebb napja: 2008. augusztus 8-a. Ekkor a Földre nagy mennyiségű pozitív energia érkezik, hatalmas lépést tehetünk egy jobb világ felé. Mindannyiunkon múlik!
2008.07.26. 12:07
Nlcafe.hu
Sarah Bartlett: Tarot-biblia ? Kalauz a kártyák és kirakások világába
A könyv az alapoktól kezdve vezeti be az olvasót a tarot varázslatos világába. Mindent megtanulhatunk a tarot-ról: a pakli kiválasztásától kezdve a helyes kérdésfeltevésen keresztül az értelmezésekig - amit csak érdemes tudni erről a kártyáról és használatáról.
2008.07.13. 18:42
Harmonet.hu
A tarot titkai
A tarot ősi szimbólumrendszerének eredete a mai napig vitatott. Egyes források szerint az elsüllyedt Atlantiszról maradt ránk, és az ókori Egyiptomban lett újra nagy kultusza.
2008.07.11. 10:07
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Rák havára?
Június 21-én a Nap a Rák jegybe lép: sok romantikát hoz, felkorbácsolja a szenvedélyeket. A tarot-kártyák üzenete segíthet könnyebben boldogulni a mindennapokban.
2008.06.27. 11:06
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot az Ikrek havára?
Május vége és június már az Ikrek ideje, a Nap elhagyta a Bika csillagképet, s az asztrológiai jegyek nagy része pozitív változásokra számíthat.
2008.05.23. 11:05
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot az Ikrek havára?
Május vége és június már az Ikrek ideje, a Nap elhagyta a Bika csillagképet, s az asztrológiai jegyek nagy része pozitív változásokra számíthat.
2008.05.23. 11:05
Nlcafe.hu
Biszexuális mágus, avagy a sátáni Crowley
Ha valaki kapcsolatba kerül a tarot kártyával, szinte azonnal találkozik a nevével. A róla elnevezett kártyacsomag talán a leghíresebb, s a legellentmondásosabb is. Azt azonban kevesen tudjuk, ki is volt ez az ezernyolcszázas évek végén született mestermágus.
2008.05.20. 06:08
Harmonet.hu
Az intuitív nő és az alkotó férfi misztikus házassága - A Tarot misztériuma hétvége
Egy tanfolyam kezdőknek és haladóknak. Egy hétvége, amely a gyökerektől mutatja meg a jövendőmondás technikáit, s fejleszti ki Benned e készséget. Egy rendszer, amely a jövőt az önismereten át hozza testközelbe!
2008.05.05. 13:07
Harmonet.hu
A Tarot története
Napjainkban Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban a legnépszerűbb jóskártya a tarot: egyesek szerint az olasz játékkártya, a tarokk továbbfejlesztett változata, a tarot hívei azonban sokkal régebbre teszik az eredetét.
2008.05.02. 07:00
Astronet.hu
A tarot üzenete a Bika havára
Beléptünk a Bika havába, érdemes faggatnunk a kártyát: vajon mit hoz nekünk ez a csillagjegy? Jó tanácsok mindenkinek.
2008.04.25. 10:04
Nlcafe.hu
Mit üzen a Tarot a Kos havára?
Megtudhatod, mit hoz neked az új hónap. A Kos havával nem csak új hónap, hanem bizony új év is ránk köszönt! Tudd meg most, mit és hogyan tegyél, miként lehetsz sikeres.
2008.03.20. 14:03
Nlcafe.hu
Mit üzen a tarot a Halak havára?
A Halak havába lépve a tarot-t faggattuk, vajon a különböző jegyek szülötteinek mit hoz a tavaszba forduló idő?
2008.02.29. 09:00
Nlcafe.hu
A Tarot misztériuma hétvége
A HarmoNet jósnőjének, Fodor Katának ezoterikus hétvégéje, ahol nem csupán az elméleti tudást, hanem az intuíciós érzék kiszabadítását is megismeheted.
2008.02.04. 06:27
Harmonet.hu
Mit üzen a kártya 2008-ra? - A tarot-lapok jóslatai
A jövőről ezúttal a kártyát faggattuk. A különböző csillagjegyek uralkodó tarot-lapjai elárulják, mit hoz a 2008-as esztendő. Az idei év különleges egybeesése bizakodásra adhat okot minden jegy szülöttének.
2008.01.11. 09:00
Nlcafe.hu
hirdetes
Blogok, amiket szeretünk
Minden, ami a szépségbe belefér!
Gasztronómia. Bolondulásig.
Hotel, Föld körüli pályán
Képek, hangulatok, csodák
Stílusra hangolnak
15. heti 5-ös lottószámok
 • 5
 • 20
 • 22
 • 49
 • 70
15. heti 6-os lottószámok
 • 6
 • 17
 • 34
 • 37
 • 41
 • 44
Árfolyamfigyelő / Valuta
EUR
308,8
USD
223,3
CHF
253,9
hirdetes